Şimdi Ara

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
0
Favori
17.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hee şimdi anladım siz ışıklandırmaya takıldınız bitek ışıklandırmaya bakmayın gençler silahın üstüne bakın dümdüz renk hiç detay yok çinlilerin yüzüne bakın hiç detay yok bu video saçma sapan bi videodur ışıklandırmayı böyle yapmak istiyorsan internetten mod indir ışıklandırmalar gerçek hayatı aratmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

zuhaa grafikmi grafik tartışma konumuz zaten grafik fiyat nerden girdi araya??? bu bahanedir 300 dolarmı 300 dolar 3000 dolarmı 3000dolar ama grafiği tartışıyoduk ekonomiye geçmiyoduk... sonuç olarak crysis geçiyor he crytek cryengine 2 yada 3 ü ps3te kullanırsa ortaya süperötesi bi oyun çıkabilir....

not:3000 dolar dediğime bakmayın 1400 dolarlık pcler rahatlıkla high da oynatıyor crysisi

Aman hocam ya tartışıyorsun tam haklı çıkacan birden ekonomist oluyorlar neyse 180 lira oyunlarınız diyorsun Sony55 geliyor 6000 dolarlık kartın renderi ile Gt5 gösteriyor ben alıştım sende alış

Peki tamam 6000 dolarlık ekran kartı ile gt5 render resimleri veriyorum.Hadi kanıtla bakalım bunu.Hodrimeydan

• Aman sakın Sony 55 şimdi Render koymazsın onun yerine kokpit kamera veya Replay olmadı CGI koyarsın.
    Ne olur tartışmayalım havamda değilim
  • Şunu koyalım istersen benim 6000 dolarlık ekran kartım çok iyi cgi gösteriyor baksana..Ama ne hikmetse bu 6000 dolarklık kartdan herkesde var...
  • Ooo yine replay koymuş 1080p görüntü hayvan gibi
    Ama oyuniçi görüntüler 720p olunca böyle olmuyor.
  • Niye 720 p olunca poligon sayısı mı düşüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Niye 720 p olunca poligon sayısı mı düşüyor...

Valla şöyle söyleyim oyun kasarsa bende grafikleri medum yapar yinede çözünürlükle oynamam
    Mesela ps3'te gta oynayana Allah sabır versin göz de versin
  • quote:

quote:

Valla şöyle söyleyim oyun kasarsa bende grafikleri medum yapar yinede çözünürlükle oynamam

aynisi pc icinde gecerli
    pcd gta oynayanlara ALLAH frame ve ekran karti icin para versin
  • Eğer killzone 2 pc ye çıksaydı 100 dolarlık 9600gt bile yüksek detay rahat açardı O KADAR ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 25 Ocak 2009; 1:06:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

Eğer killzone 2 pc ye çıksaydı 100 dolarlık 9600gt bile yüksek detay rahat açardı O KADAR ..

kameralar nerde el sallayayım
  • quote:

Eğer killzone 2 pc ye çıksaydı 100 dolarlık 9600gt bile yüksek detay rahat açardı O KADAR ..

Tamam bende bir pc severim ama yuh artık bu ne ya o kart sırf windows ekranı gelsin diye üretilmiştir
    Ama 8800 serisinden bir kart adam gibi port olsa harika oynattır
    Gta IV çilesi bugün itibarı ile son buldu pc'de...
  • quote:

quote:

Tamam bende bir pc severim ama yuh artık bu ne ya o kart sırf windows ekranı gelsin diye üretilmiştir

2 nizede şunu diyorum ekran kartını geçin KİLLZONE 2 Yİ ÇALIŞTIRCAK İŞLEMCİ BULUN GELİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnesium

quote:

quote:

2 nizede şunu diyorum ekran kartını geçin KİLLZONE 2 Yİ ÇALIŞTIRCAK İŞLEMCİ BULUN GELİN

Lan o işlemci yüzünden multi oyunlarda en kötü ps3
    Firmalar şoka giriyor görünce kullanılması çok zor
    Hem neden ekran kartını geçiyoruz 256vr demeyemi korkuyorsun ?

• e8400
  • quote:

quote:

Niye 720 p tvde daha yüksek çözünürlüğe nasıl alacan.Ayrıca ben gt5p yi 1080p oynuyorum.Televizyon full hd.Benim için bir sorun yok.Ayrıca konuyu yine başka tarafa çekmeye çalışmışsın.E tabi vermiş olduğum gt5 videosu render olmadığı ispatlanınca 300 dolarlık bir sistemin oynattığı oyun cgi kalitesinde olunca kıskançlık duyguları ağır basıp konuyu başka tarafa çekmeler ps3ü küçümseme lafları devreye giriyor..300 dolarlık bir sistemin oynattığı oyunu çekemiyorsunuz habire çamur atıyorsunuz.Render mender deyip kendinzi küçük düşürüyorsunuz.Ayrıca çok dengessizsiniz bir gün konu açarsınız xbox360 şöyle böyle ertesi gün ps3 konusu açarsınız süper hiper öbürsü günde pc şöyle böyle.Artık bir karar verin bi oraya bi buraya dönüp durmayın.Bir yerde sabit kalın ki herkesin size karşı itimatızı olsun..

• @OnLiNe MaNaGeR
    Milleti tahrik ediyorsun,illa ki tartışma çıksın.Ps3 ün ne durumda olduğu ve gücü biliniyor.Yok Ps3 de Gta4 oynayanlara sabır versin demişsin,oyun Ps3 de çöp değil.Sırf kulaktan dolma bilgilerle konşuyorsun,unutma ki PC bölümünde ki GTA4 konusunda her gün 20 sayfa yazı yazıldı,ne kadar güzel oynayabildiğiniz ortada.Neyse,burda tartışmamız sana yada bana birşey kazandırmaz.Olaylara biraz daha objektif bakarsan daha iyi analiz edersin
  • Killzone 2 daha güzel körmüsünüz ya neyi tarşıosunuz ayrın oyunu bende Crysis Warheadı oynadım very highda internet cafede gerçekten mükkemmeldi ( 110 Bilgisayar olan 4katlı internet cafe ekran kartları daha 2 ay önce cıkan kaliteli ekran kartları 8 gb ram var turuncu masalarda yeşil masalardada 4 gb...) ama Killzone 2 yi görmüomusunuz videoları izlemiomusunuz ya yuh artık
    Bence Killzone 2 daha iyi ben yorumumu söyledim ben söyledisem dogrudur bosuna tarsıtmayın
  • farklı platformların oyunlarını karşılaştırmanın kimseye faydası olduğu görülmemiştir çok gereksiz bir konu olmuş, aynı platform olsa bile oyunun biri daha piyasaya çıkmamış öbürüne zaten teknoloji demosu demek daha doğru olur

• Her seferinde aynı muhabbetler dönüyor başlıklarda. Siz isterseniz milyon kere anlatın yine crysis daha iyi diyecekler. He diyip geçemiyor musunuz beyler tartışma çıkaranlara.

• arkadaşlar crysisi sevenler tabiki crysisi savunacaklar bana görede killzone 2 1 gömlek daha üstün.BANA GÖRE
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.