Şimdi Ara

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
0
Favori
17.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette buldum, ben yorum falan yapmıyorum N4G.com'da anasayfada yer alıyor.

Resimleri koyuyorum, siz bakın düşündüklerinizi yazın.

Tartışma çıkaracaklar, birbirlerini üstü kapalı laflarla iğneleyecekler hiç yazmasın rica ediyorum.

1) Killzone2 - Crysis Karşılaştırması

2) Killzone2 - Crysis Karşılaştırması

3)  Killzone2 - Crysis Karşılaştırması

Dediğim gibi, ben sadece sitede yapılan karşılaştırmayı size sundum, yorumda yapmıyorum.

Fanatiklik içeren mesajlar atacaklar ve tartışma çıkaracaklar şimdiden söylüyorum cevap yazmasınlar. Ben haberi koyuyorum sadece.

kaynak :http://www.cinemablend.com/games/KillZone-2-Vs-Crysis-Screenshot-And-Graphics-Comparison-14675.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 5 Şubat 2009; 23:15:04 >

• Sitedeki oylamaya göre %69 KZ2 %31 Crysis
  • Birbiri ile alakaları yok biri ormanda geçiyor diyeri metalin çeliğin içinde bence FEAR ile karşılaştırmak lazım
  • Benim yorumum :

Killzone 2 gece olduğundan pek bir karşılaştırma yapmak mümkün değil.

Anca dokular kıyaslanabilir.
  • ikiside güzel :))
  • KZ 2, her anlamda ustun.

zaten crysis ilk ciktiginda eldeki sistemlerle oynanamıyordu. simdi iyi bir sistemle bile alınan performansın kz2 duzeyinde olmayacagına inanmiyorum.

KILLZONE 2 bambaska bir oyun oldu. of ya pazartesi 38 gun kalıyor, gec babam gec..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

KZ 2, her anlamda ustun.

zaten crysis ilk ciktiginda eldeki sistemlerle oynanamıyordu. simdi iyi bir sistemle bile alınan performansın kz2 duzeyinde olmayacagına inanmiyorum.

KILLZONE 2 bambaska bir oyun oldu. of ya pazartesi 38 gun kalıyor, gec babam gec..

Haklı olabilirsin ama Killzone2'yi oynamadn bu kadar net bir açıklama yapman yanlış gibi geldi. Dediğim gibi ben de KZ2'yi oynamadan bi yorum yapamayacağım ayrıca neden Crysis 2 ile karşılaştırmamışlar? Bence Crysis Warhead Crysis1'den daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 17 Ocak 2009; 18:59:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • grafikten önemli bence atmosfer çok daha önemli ve bu crysiste yok. atmosfer konusunda bakınız cod4 grafikleri belki crysisten 5 gömlek daha geri ama kat kat daha güzel bir oyun crysisten. killzone 2 de ise grafikte var atmosferde
  • Bu resim oyun ortaya çıkmadan önce "oyun böyle olacak" diye çıkan resim. Oyunun bu görüntüyle uzaktan yakından alakası yok.

• crysis grafik olarak önde olabilir ama oyunda atmosfer yok bu yüzden killzone2 bana göre daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 17 Ocak 2009; 19:13:26 >
  • sky__walker'dan bir şey gizleyebilene ödül veriyorlar artık

Sherlock ünvanını yakıştırdım sana hocam.
  • kz2 çıkmadı daha ama Crysis daha iyi bence
  • Tabikide crysis daha iyi.KZ2 iyi dediysek o kadar da değil yani
  • crysis atmosferi yetersiz bir oyundur. son gelen crysis warhead bile 2008'in en iyi grafikli oyunu seçilemedi. ödüller MGS4 gibi rakip oyunlara gitti. Film gibi atmosfer, güzel efektlere sahip bir FPS varsa kesinlikle KZ2'dir.. zaten ikisi pek benzer oyunlar degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 17 Ocak 2009; 21:28:58 >
  • tabiki crysis
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bu resim oyun ortaya çıkmadan önce "oyun böyle olacak" diye çıkan resim. Oyunun bu görüntüyle uzaktan yakından alakası yok.

Metal Gear Solid 4 hesabı.Sürekli aldatılıp sömürülüyoruz.........

• yorumları şimdiden duyar gibiyim ya bune yaa çok abartmışlar senaryo kötü hep aynı adamlar geliyo karşımıza 3 tane farklı düşman var başka bişe yok senaryo kısa sarmadı :)
  • kz2 çıksın ondan sonra bir sürü karşılaştırma göreceğiz.ayrıca killzone2 ps3 te muhtemelen 60 fps olacaktır.
    gelip görelimki crysis oynarken en yüksek ayarlarda 1080p de 60fps almak imkansız ötesi.
    ayrıca ben crysisin pc kullanıcılarına kart satmak için sistemi extradan zorladığını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @kii

kz2 çıksın ondan sonra bir sürü karşılaştırma göreceğiz.ayrıca killzone2 ps3 te muhtemelen 60 fps olacaktır.
    gelip görelimki crysis oynarken en yüksek ayarlarda 1080p de 60fps almak imkansız ötesi.
    ayrıca ben crysisin pc kullanıcılarına kart satmak için sistemi extradan zorladığını düşünüyorum.

Guerillanın açıklaması killzone 2 yi,sabit 30fps de oynayacağız .
  • killzone daha iyi bencede ama crysistede Türklük damarlarım kabarıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.