Şimdi Ara

Killzone2 - Crysis Karşılaştırması (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
0
Favori
17.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden GT5 ciydi bunların hepsi onla yatar onunla kalkardı...bu arada geçende neden ceza aldım bilen varmı :D söleyim isterseniz SONYA_55 şikayette bulunmuş Fanboy dediğim için ceza aldım :D Küçük düşürmüşüm onu fanboy diyerek hahaha

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

oyun animasyonlarıyla ışıklandırmalarıyla harika duruyor. grafiğe yani kaplama kalitesine daha bişi diyemem ve örnek te göstermeyin bana hd falan bende yeteri kadar var. tek derdim killzone 2 nin yapımcılarından biri bu konuda başlığında oyunun grafik ile ilgili özelliklerinde herşeyin harika olduğunu kaplamalar, fps değeri ışıklandırmalar ve gölgelendirmeler(ayrıca diğer oyunlardaki gibi kırık kırık düşük çözünürlüklü gölgeler olmayacak demiş). ama HD videolarda baktığımızda hele o ağır çekimli sinematik videoda gölgelere baktığınıda çok kötü olduığunu fark edebilirsiniz yada en azından sıradan gölge olduğunu görebilirsniz. bu oyun eğer hazırlandıysa ve oyuncularla buluşacağı günü bekliorsa bu berbat gölgelendirmelere hazırlıklı olun. ama hayır daha hala düzeltmeler yapılıyosa bende sizin gibi umutluyum(kendime neden arıyorumda PS3 almak için)

Şöylebir şey var.İzlediğimiz videolar hd de olsa saf oyun içi halinden daha farklı oluyor.Yani tırtıklı kırılma falan..Mesala bende full hd gt5 videosu var.Oyunda oynarken ondan daha net ve temiz bir görüntü var.Kırılmalar daha az tırtıksız.Yani o yüzden pek kafaya takma al bir ps3 keyfine bak...

Bir kerede savunma kardeşim ya birkere kusur bu allahtan mübarek gördüğün taptığın sony ürününde..amma fanboysun ha

Sebeb : İnsanlara durduk yere "fanboy" gibi sıfatlar takarak, küçük düşürmek....

:B bu mu küçük düşürmek ya herif fanboyun alası allahı sony herşeyde onu savunuyor bir kere bile doğru dürüst incelemesini görmedim bir kere dahi objektif olmadı yorumlrında.. :)

dediğim için banlandım bir daha bu forumda fanboy lafı duymuycağım yoksa ceza yersiniz

• Ne kendimi kandırıcam en başta grafik tartışıyoduk adamlar oyunun senaryoya atladılar eksik kaldılar zati bende cevap verdim bekliyorum cevaplarını...

Ayrıca siz kz2 ye kitlendiğiniz için hiç bi oyun size daha iyi grafikli gelmez hele bi çıksın kz2 ondan sonra bu konu gene şenlenir rahat ol
  • İyi olmuş.Ama görüyorum ki 10 günlük ceza yaramamış sana...
    Ayrıca fanboydan dolayo değil.Allahı oyundan üstün gördüğümüğü söyleyen gereksiz birisin. vE YİNE AYRICA FAKE ÜYELİK ALDIĞIN İÇİN CEZAN UZATILDI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Ocak 2009; 17:50:51 >
  • quote:

İyi olmuş.Ama görüyorum ki 10 günlük ceza yaramamış sana...
    Ayrıca fanboydan dolayo değil.Allahı oyundan üstün gördüğümüğü söyleyen gereksiz birisin. vE YİNE AYRICA FAKE ÜYELİK ALDIĞIN İÇİN CEZAN UZATILDI..

Sana fanboy dediğimde üzülüyormusun
    Ben fake üyelik falan almadım ;) o yönetimin cahilliği 5 sene önceye gidip nasıl fake üyelik alayım allah aşkına bana açıklarmısın Fake üyelik aldığın için diyor ya şaka gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 28 Ocak 2009; 17:53:09 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 28 Ocak 2009; 17:54:22 >
  • Fanboy değil.İstediğin kadar fanboy de.Ama oyunu onu bunu benim rabbimden üstün gördüğümü söyleme...
  • quote:

???
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

???

tam tersi olucaktı herhalde hata olmuştur ?

• k2 crysisi(full grafikli)geçemez arkadaşlar boşuna kasmayın.ps3 fanı olarak sölüyorum bunu bana göre crysis ile baş edebilecek(grafikte)bir oyun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

k2 crysisi(full grafikli)geçemez arkadaşlar boşuna kasmayın.ps3 fanı olarak sölüyorum bunu bana göre crysis ile baş edebilecek(grafikte)bir oyun yok.

crysis'in full grafikli hali, bu arada bu lafta moda oldu. crysis'in full grafikli hali, yani biri bana anlatabilir mi, ben bilgisayar alıyorum, iyi bir sistem ama o sistemde bir oyunu full grafikte oynatamıyorum.

yani bu full grafiği oynayanlar kaç kişi, nerde yaşıyorlar, marstalar mı, uzaydalar mı, aydalar mı. ortalama, iyi bir kafe bilgisayarı, ortalama iyi sayılabilecek bir ev konfigürasyonu, full ayarlarla oynayabiliyor mu.

yoksa 10 tane ekran kartını, 20 tane işlemciyi, sli ile, nitrojen soğutma ile çalıştırıp, full denilen ayarlarda mı oynuyorlar.

crysis'in full grafikli hali, bir bilinmezlik, bir efsane. oyunun kimsenin bilmedigi, veyahut oyun camiasının cogunlugunun görüp test etmediği bir full grafikli hali var. bu halde oynayan kişilerde bir elin parmaklarından az.

oysa biz 2fast4u arkadasın, dandik diye tanımladıgı görüntü sisteminde, ve dandik olduğu belli olan kameralardan çıktığı belli olan bir pre-production kopyasında killzone 2 efsanesini görüyoruz. yani ortada crysis'te olan bir ''full ayarlarda geyiği'' de yok.

ki sizin o full dediginiz ayarlarda bile crysis, aydınlık ortamda gecen bir oyun. crysis'in ışıklandırmasının en fulun, ful ötesi ayarlarda bile killzone 2 nin global illuminasyonunu gecebilmesi imkansız. malesef forumumuzda global illuminasyonun ne oldugunu bilmeyenler var. bir framde 213 ayrı itemin ısıklandırılmasından bahsediyoruz.

silah modellemeleri keza, full ayarlarda lütfen screen alın gönderin karşılaştıralım killzone 2 ile. aynı şekilde yüz modellemeleri ile karşılaştıralım, full ayarlı crysis ile.

killzone 2 bunlarda zaten crysis'i ezip geciyor. daha ne tartısıyoruz anlamıyorum. gecen forumlarda okudum, killzone 2 yi gran turismo 3 le saniyorum, ps2 yi patlatan oyun ile bir tutmuşlar (gran turismo 2 de olabilir) o oyun nasıl ps2 yi uçurdu ise ps3 ü de kz2 uçuracak diyorlar ki ben katlıyorum. yakında killzone 2 effect i goreceksiniz.

insanlar bu oyuna kayıtsız kalamayacaklar. simple olarak ps3 ün neler yaptıgını gostermek icin yapıldı. 25 gun kalıyor, az kaldı, tüm dünya görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 28 Ocak 2009; 20:07:34 >

• youtube yaz ara...

ilk sayfada aşağılarda verdiğim videoyu hd olarak izle...
  • ben kendi makinamda test etme şansına eriştim crysisin full aa live çözünürkte ve şuni söyleyebilirim k2 in çok fırın ekmek yemesi lazım(videolardan gördüğüm kadarıyla)ama bu tabi k2 nin ps3 ün en iyi grafikli oyunu olacağı gerçeğini değiştirmiyor sadece cryis ile grafik yönünden karşışatırmak yanlış olur..crysisi grafikte geçerse crysis 2 geçer..

daha öncede zaten sölemiştim uzun bir süre önce çıkan bir oyunla killzone2 yi zaten karşılaştırmak crysisin grafiklerinin ne denli muhteşem olduğunun bir kanıtıdır.
  • Peki crysis neden iyi.Kimse cevap vermiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

ben kendi makinamda test etme şansına eriştim crysisin full aa live çözünürkte ve şuni söyleyebilirim k2 in çok fırın ekmek yemesi lazım(videolardan gördüğüm kadarıyla)ama bu tabi k2 nin ps3 ün en iyi grafikli oyunu olacağı gerçeğini değiştirmiyor sadece cryis ile grafik yönünden karşışatırmak yanlış olur..crysisi grafikte geçerse crysis 2 geçer..

daha öncede zaten sölemiştim uzun bir süre önce çıkan bir oyunla killzone2 yi zaten karşılaştırmak crysisin grafiklerinin ne denli muhteşem olduğunun bir kanıtıdır.

@sony_55 nasıl neden iyi???

grafik olarak daha iyi diyorum ben senaryo göreceli bişey beğenmeyen olur beğenen olur tercih meselesi....

he spu motıon blur teknik kelimelerle kalabalık etmemizi istiyosan zamanımız olmuyo öyle şeylerle uğraşmak için gözümüze geleni söylüyoruz(/-um)

• quote:

Peki crysis neden iyi.Kimse cevap vermiyor...

O zaman cevap veriyorum işte
    Oldumu oldu valla ne yazmak gerek ki başka
    Grafikleri daha iyise daha iyidir herşeye belge kanıt mı sunacağız ?
    Anlamayan insan anlamıyor işte sanane arkadaşım ister 40 varil deviririm ister 4 fps'de oynarım
    Crysis genel olarak kötü ama grafik konusunda susuyorsun resmen...
  • Zamanınız olmuyorsa bilmiyonuz demektir...
  • quote:

Zamanınız olmuyorsa bilmiyonuz demektir...

hea güneş ışıklarının yere ne açıyla çarptığını patlamaların kaç m/s hızla gerçekleştiğini oynadığım adamın ayağının parmakucundaki gölgelendirmenin motion blura dahil olup olmadığını bilmiyorum....

oyunu oynuyorum ...

not:uzun uzun detaylı olark cevapta verebilirdim ama öss var bu sene ona çalışıyoruz oynamaya vaktimiz olmuyor..... (sormadan söyliyim yaş 18)
  • quote:

Zamanınız olmuyorsa bilmiyonuz demektir...

sony birak ya, pc fanboyları dolmus. yasa bakarsan adamlar daha öss li tayfa. o yaşlarda bizde öyleydik dost. o kadar para ile pc toparla, sonra bir oyun çıksın, senin tüm dünyanı yıkıp geçsin.

adam kanıt a gerek var mı diyor, 4 fps'den oynarız diyor, 4 fps diyor.

crysis'e kötü grafikli diyen yok. lakin ortalama, iyi bir pc'de killzone 2 yi grafik anlamında geçemiyor, bunu soyluyoruz, yoksa high end sistemlerde grafik kalitesi cok daha artıyor olabilir.

artı ve daha önemlisi, kz2, 50 gblık blu-ray in tum avantajlarını, cell core ile birlestirip gelen bir oyun.

gece isiklandırmasının ne kadar zor oldugunu 50 kisi yazdı buna liseli, öss arifesindeki gençlerden yanıt beklemiyorum tabi, kanıta gerek yok, 4 fps'de oynarız, neyse.

iyi oluyor ama efsanenin ne oldugunu surekli vurguluyoruz. allahtan xboxcılar daha olgun cıktılar. ugramaz, savunmaz oldular, bence cogu ps3lerini aldı, fpslerin kralini bekliyor.

sony üstad, şu sıra senin gt5 e haksızlık ediyoruz ama bu kadar olsun, ne olsun

KILLZONE 2, O KADAR! olsun.

• Biz oynamadık mı yani...
    Şu gördüğünüz tv de full hd oynadım hemde.
    4-5 fps de test ettik ama sonuçda grafiğin nasıl olduğunu gördük.O yüzden boşa çabalamayın.Şu uncharted bile daha iyi duruyordu bu tvde...
     Killzone2 - Crysis Karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Ocak 2009; 21:30:56 >
  • Crysis'i bilgisayarda oynadığımda zevkle bitirmiştim.High'ta bile zar zor çalıştırmıştım o meşhur HD3870 kartta.Ama oyun bana zevkli geldi.Her ne kadar senaryo kötü deselerde bence senaryosu,gerilimi en önemliside son bölümü çok güzeldi.Warhead oynamaya yeterli sistemim yok ancak olsa onuda orjinal alır oynarım.2 oyunda farklı mekanlarda geçiyor.Biri açıklık alanda aydınlık,ışığın bol olduğu yerde,biri ise şimşekler altında,az karanlık ortamlarda geçiyor.2 oyunu grafik yönünden karşılaşmaya kalksak sabahtan akşama kadar burada dil dökenler olacaktır.Ama bu yine insanın zihnindeki fikirleri değiştirmez.Killzone 2 çıktığı zaman oynarım,çünkü grafik anlamındada istediğimi alabileceğim.Senaryo hakkında pek bilgim yok ancak sağlam bir senaryo olacağı düşüncesindeyim diyor,yazar

alpello hocam sorum sana geçen günlerde konu açmıştın PS3 alacağım diye,acaba PC'deki CRYSİS'ten sıkıldığın anlamına mı geliyorda burada bize Crysis daha iyi diye ahkam kesiyorsun?

Öss olup olmaması önemli değil.Bir bildiğin varsa bilmediğimiz söyle bizde öğrenelim,paylaş bilgilerini ne güzel işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 28 Ocak 2009; 21:38:27 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.