Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.422
Cevap
20
Favori
84.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir oyun ya ben fifa nba disinda brsey oynamadm ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonunda noluyor bilen varmı? Şuan ajan bölümünü bitirdim.Çok varmı daha bitirmem için ?

• Bf4den sonra callofla baslayan online begenmeme bu oyunlada devam etti.Oyunlar cogalsada secim yapabilme imkanimiz artsa.ps4 sahibi herkesin oynmasi gereken oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

Oyunun sonunda noluyor bilen varmı? Şuan ajan bölümünü bitirdim.Çok varmı daha bitirmem için ?

Sonu süpriz ama bitirince biraz bekle hemen kapama konsolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest77

quote:

Orijinalden alıntı: proximaa

kaç bölüm bu oyun bölüm 7 deyim biticek diye cok oynayamıyorum korkuyorum :D

Bende bitmesin diye oynamıyorum Burası bizim yuvamızdı bölümündeyim o meydandaki silah sistemini devre dışı bırakmamı söylüyor dişi savaşçı petroit kapsullerini yerleştirdim kapattım konsolu

8 ve 9. Bölümde Normal de oynuyorsanız kahredeceksiniz küfürler havada uçuşacak :) Oyun cidden zor olmuş sağlam bir zorluk seviyesi var.

• Killzone 1 de.olan arkamda düşman oluşma sistemini koymuşlar.Sırtımı duvara yaslıyorum o arada düşman oluşuyor :)) Yinede güzel oyundu.Elimde tr.Killzone mevcut almak isteyen olursa satabilirim

• ilk 2 bölüm baya sıkılmıştım oynamaktan ilerledikçe alıştım... ama öyle tekrar zor seviyede bitireyim havası yok.. ama ps4 için alınıp oynanaması gereken oyun... ben online mod için bf ,cod serilerine altarnatif olarak aldım ama online yine sıkıyorsun mermiyi kimse ölmüyor haz alamadım...
  • Oyun plus üyelerine bedava olur mu? Beklemelimiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüme geldim. Başlarda biraz sıkıcı gibi fakat sonradan eğlenceli olmaya başlıyor. Yani sıkılmadan oynuyorsunuz. Online olarak güzel. Zaten bf ve cod sevmeyen biri olarakta başka alternatifim yok.
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    1 yıl beklersin gibi
  • Arkadaslar 10dk den sonra Ps4 jenerator gibi calismaya basliyor oyunu oynarken, normal mi bu? ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Arkadaslar 10dk den sonra Ps4 jenerator gibi calismaya basliyor oyunu oynarken, normal mi bu? ;)

Degil gibi Blu ray den oynuyorsan eğer ilk biraz ses geliyor sonra kesiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Arkadaslar 10dk den sonra Ps4 jenerator gibi calismaya basliyor oyunu oynarken, normal mi bu? ;)

Bir sure sonra kapattim konsolu, bakayim actigimda ses kesilecek mi..

Oyunu otomatik kuruyor degil mi Hdd ye, benim kurulum yapmam gerekmiyor yani..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Bir sure sonra kapattim konsolu, bakayim actigimda ses kesilecek mi..

Oyunu otomatik kuruyor degil mi Hdd ye, benim kurulum yapmam gerekmiyor yani..

Bilmem Killzone oynamadım ama Ac black flag otomatik kurdu kendisi

Oyunu ilk açarken cd okuyucudan biraz ses geliyor 10-15 saniye veya daha az o kadar

• Beyler sizce bir Killzone hayranı olarak PS4 aldığım zaman oyunu almamı tavsiye eder misiniz ?

Videolardan çok hoşuma gitmedi ama bölümde yorumlar olumlu.
  • Şöyle bir durum söz konusu oyun kötü değil, çok iyide değil. Önceki oyunları severek oynamış biriyseniz bunuda alır severek oynarsınız. Grafiksel açıdan güzel fakat ana karakterlerin yüz modellemeleri hiç hoşuma gitmedi. Animasyonlarda bazı problemler var. Grafikler iyi olmasına rağmen nedense kz2 deki sinematik tadı bu oyunda bulamadım. Ayrıca Kz2 nin renk paleti oyuna farklı bir hava katıyordu. Türkçe dublajda sıkıntılar var gibi katakterler arasındaki konuşmalarda duygu eksikliği var. Sanki sadece metni düz bir şekilde okumuşlar gibi. Bu yorumum tek kişilik mod için geçerli. Online modu bence yine başarılı olmuş. Belki bf yada cod sevenlerin hoşuna gitmeyecektir fakat bu farklı bir oyun ben zevk alarak oynuyorum. Kz3 teki map lerden daha iyi mapleri var. Kısacası oyun aceleye gelmiş belli ki ps4 ün çıkışına yetiştirilmeye çalışılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 28 Ocak 2014; 23:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Arkadaşlar oyunu bitirdim yeni oyun alacağım icin satıyorum ilgilenen arkadaslar pm den bana ulasabilir.
    ilgili ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-killzone-shadow-fall-turkce-151897445/detay

Hocam promo oyun . 50 TL'den alayım 😊
  • amazon.com da digital code olarak 39 dolara inmis fiyat.
    http://www.amazon.com/Killzone-Shadow-Fall-Digital-Code/dp/B00GMPJ7XS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1390945139&sr=8-4&keywords=ps4+digital+code

tr store da da 90 liraya iner mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Beyler sizce bir Killzone hayranı olarak PS4 aldığım zaman oyunu almamı tavsiye eder misiniz ?

Videolardan çok hoşuma gitmedi ama bölümde yorumlar olumlu.

FPS meraklıları için harikulade bir deneyim. Aynı şekilde Next Gen'in gücünü görmek isteyenler açısından da zaten mevcut oyunlar arasında en iyisi. Oynanış süresi normal zorlukta ortalama 8-9 saat civarı, tarz ise F.E.A.R. adlı oyunu oynadıysan o mantıkla ilerliyor, tabii dar koridor yerine alternatif seçimler yapabileceğin haritalar mevcut. Multiplayer'ı da Quke, HalfLife, Doom gibi şaheserleri seviyorsan başından kalkmadan oynarsın düşüncesindeyim. inFamous çıkmadan PS4 alacaksan tavsiyemdir.
  • son 2 bölüm kaldı. artık bana parada verseler almam da oynamamda killzone. iyikide 160 tl vermemeişim tek tesellim bu.. sevene oynayana saygım sonsuzdur. ama bu oyun bana hitap etmiyor.. sırf inatcı biri olduğum için inat ettim bitirmek için işkence çekiyom... ama grafikler muhteşem... satılık promo killzone / yada ps4 oyunu ile takaslık. bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.