Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.429
Cevap
20
Favori
84.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna 1 saat once basladim grafikler,turkce olmasi vs super olmus ama daha orta seviye zorlugu secmeme ragmen 2.bolumden bile cok zorlandim.Yarim saattir gecemiyorum.Alarmlari hackleyin diyo gordugumu hackliyorum bidaha hackleyin diyo vs vs haberlesme kulesine gidiyorum icerdeki adamlari ne kadar oldurursem olduruyim hep yenisi geliyo cildircam nerdeyse.Nerde hata yapiyorum yardimci olcak birk var mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyunda dil olarak sadece ingilizce ve Fransızca var bir turlu turkce olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mircolak

Benim oyunda dil olarak sadece ingilizce ve Fransızca var bir turlu turkce olmuyor

Bendede öyle 2 si var ama ben amerikadan killzone paketi almıştım ondandır fazla takılmadım acaba merak ettim sonradan store dan filan dil paketi indirebiliyor muyuz türkçe dil için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 17 Ocak 2014; 22:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Orijinalden alıntı: mircolak

Benim oyunda dil olarak sadece ingilizce ve Fransızca var bir turlu turkce olmuyor

Bendede öyle 2 si var ama ben amerikadan killzone paketi almıştım ondandır fazla takılmadım acaba merak ettim sonradan store dan filan dil paketi indirebiliyor muyuz türkçe dil için

Valla olur insallah ya

• killzone 2 ve 3 zamanında türk klanlar vardı baya bunda yok değilmi arkadaşlar?
    bide multiplayer menusunde klan modu fılan varmı? killzone 2 de klan önemliydi kz3 de bıraz zayıf bırakmışlardı burda durum nasıl acaba?
  • arkdaşlar multisi nasıl çok fazla oyunun konusunu oynayan biri değilim.. multiplayer keyiflimi ?
  • Senaryo modu kaç bolumden olusuyor ? Suan 6. Bolumdeyim ama oyun kendini cok tekrarliyor. Bolum tasarimlari da olmamis. Ama grafikler basarili

• Sıkmıyor fakat birşeyler eksik. Aceleye gelmiş. Kz2 de ki tadı alamadım. Grafikler güzel. Online modu hoşuma gitti. Evet eskiden oynayanlar vardı forumda sanırım çoğu artık bf oynuyor. Yinede oynayanlar varsa konunun ilk mesajına eklense iyi olur. Hep beraber oynayabiliriz.

• online oynayacaklar eklesin arkadaşlar.yanlız ekleyipte bir parti bile yapmayacaksanız kalsın.toplu oynayalım diye konu açılıp herkes birbirini ekliyor sonrada millet tekil takılıyor

psn : mvlt42
  • Bir bulabilsem şu lanet konsolu direk aranızdayım..KZ ismi yeter karşılaştırmak çok yanlış
  • Benimde psn dangerksk ekleyebilirsiniz. Oyunu bitirene kadar bir süre tek takılabilirim bu hafta yoğun çalışıyorum fazla zamanım olmuyor bilginiz olsun.

• Killzone Shadow Fall için Şubatta yayınlanması planlanan 1.09 yamasıyla oyunun klan idare etme özelliği geliştirilecek.
  • Sonunda alabildik aleti,oyunu da peşinden Hoşuma gitti ama 2 gibi değil nedense,bişeyler var yerinde olmayan. Yine de MP keyifli,takım halinde arkadaşlarla falan çok daha eğlenceli olur
  • kaç bölüm bu oyun bölüm 7 deyim biticek diye cok oynayamıyorum korkuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: proximaa

kaç bölüm bu oyun bölüm 7 deyim biticek diye cok oynayamıyorum korkuyorum :D

10

• 10 bölümmü Off çok az kalmış ya adeta yıkıldım.
    15 bölüm vardır diye hayal etmiştim.
  • bu tarz bir oyunu konsolda ilk defa oynuyorum dualshockla oynamak benim için bayağı zor olacak anlaşılan. Eskiden counter strikede ne güzel mause ile basar geçerdik hedefe :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proximaa

kaç bölüm bu oyun bölüm 7 deyim biticek diye cok oynayamıyorum korkuyorum :D

Bende bitmesin diye oynamıyorum Burası bizim yuvamızdı bölümündeyim o meydandaki silah sistemini devre dışı bırakmamı söylüyor dişi savaşçı petroit kapsullerini yerleştirdim kapattım konsolu

• Oyun 10 bölüm

• Arkadaşlar oyunu bitirdim yeni oyun alacağım icin satıyorum ilgilenen arkadaslar pm den bana ulasabilir.
    ilgili ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-killzone-shadow-fall-turkce-151897445/detay

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.