Şimdi Ara

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU) DEDİCATED SERVER (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.422
Cevap
20
Favori
84.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin zevki farklıdır fakat multisi gerçekten güzel. Benim gibi bf ve cod tan hoşlanmıyorsanız sizinde hoşunuza gidecektir. Ayrıca başlarda zorlanabilirsiniz fakat yılmayın bir süre sonra alışırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Herkesin zevki farklıdır fakat multisi gerçekten güzel. Benim gibi bf ve cod tan hoşlanmıyorsanız sizinde hoşunuza gidecektir. Ayrıca başlarda zorlanabilirsiniz fakat yılmayın bir süre sonra alışırsınız.

Futuristik temalı Fps sevenler için vazgeçilmezdir Killzone ama gelecek değilde tarih ile ilgili yada günümüzü konu alan savaş isteyenlere 10 Dk zor oynatırsın bu oyunu, tamamen zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Herkesin zevki farklıdır fakat multisi gerçekten güzel. Benim gibi bf ve cod tan hoşlanmıyorsanız sizinde hoşunuza gidecektir. Ayrıca başlarda zorlanabilirsiniz fakat yılmayın bir süre sonra alışırsınız.

Futuristik temalı Fps sevenler için vazgeçilmezdir Killzone ama gelecek değilde tarih ile ilgili yada günümüzü konu alan savaş isteyenlere 10 Dk zor oynatırsın bu oyunu, tamamen zevk meselesi.

Bf Cod Kz multilerini cok cok oynadığım icin hepsi hakkında bilgim var yani dedikleriniz cok dogru size katılıyorum güncel savas temasından sıkılan icin Killzone müthiş bir seçenek

Kz3 icin konusmak gerekirse o atmosfer falan cok farkli ve guzeldi 3D olayı de guzeldi .

Ancak sorun su Oyuncu sayısı ve araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Şubat 2014; 18:28:46 >

• Killzone oynamak isteyenler birlikte oynayabiliriz. PSN şuan için tugrali olması lazım.
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirdiğin için çok sağol. Multisine dün baktım ama bana baya zor geldi. Muhtemelen satar ya da takaslarım. Teşekkürler.
  • Oyun sanılan yerde bitmiyor, spoiler vermeden açıklayayım, credits akarken birden sinyal kesiliyor ve Bölüm 10 geliyor, sniper bölümü. Multiplayer oynayacak, headset ile taktiksel konuşabileceğimiz arkadaş varsa PM atsın, oynayalım.
  • Killzone Shadow Fall için single playerda 30 fps kilit seçeneği geliyormuş. Fps dalgalanmasından şikayet eden arkadaşlar için güzel bir gelişme
    http://www.killzone.com/en_GB/blog/news/2014-02-06_killzone-shadow-fall-patch-v109-is-out.html
  • genelde oyun esnasında chat sevmem arkadaşlar ama bir klanda oynayabiliriz. Psn : MustafaTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 6 Şubat 2014; 15:35:09 >
  • thief çıkana kadar oynayacak pek oyun olmadığı için ikinci kez oynuyorum KZ'nin single playerını. şu ana kadar herhangi bir konsol oyununda gördüğüm en iyi grafiklere sahip oyun orda bi sorun yok, hikayesi gerçekten sıkıcı ama onu da geçiyorum, evet aynı şeyi aynı görevi ve aynı düşmanları farklı farklı haritalarda defalarca kez aynı şekilde öldürüyoruz doğru ama çoğu fps aynı dertten muzdarip, hadi çöp yapay zekayı kurşun çuvalı düşmanları da anlayışla karşılıyorum bi yerde yalnız oyunun bi yerinde echoyla patlamak üzere olan binadan kaçarken uçan jetski tarzı bir araca biniyoruz ve o an, sadece ben olamam, herkes o aracı kullanmak için heycanlanıyo ve oyun hızlıca o sahneyi cut scene'le geçip nefretlik anti-yerçekim bölümünü gözümüze sokuyor. anti-yerçekimli kısımlar zor olduğu için söylemiyorum bunu( çoğunu ilk denemede geçtim) ancak oyun zevkini ve oynanbilirliği o kadar düşürüyo ki o bölümler. gerçekten böylesi fundemental bir hata bu kadar büyük bütçeli bir oyunda nasıl olur? adamlar kendi elleriyle oyunun ivmesini tüm aksiyonunu bir anda yok ediyorlar. keşke anti-yerçekimi işlerine hiç girmeyip biraz daha hikayeye ve yapay zekaya odaklansalardı. gerçi uzay nazileriyle ne kadar ilgi çekici şeyler yapabilirler o da ayrı bi konu...

• Killzone SF'a baya güzel bir update geldi.

Artık ayarlardan, single playerın frame rate oranını 30 FPS'e kilitlenmesini sağlayabiliyoruz. Single player 30 FPS civarında çalışıyordu fakat kilit olmadığı için 40 FPS lere de çıktığı oluyordu. Böylece 40 dan 30 a düşünce rahatsız ediyordu.

Ayrıca her checkpointde artık save edilecek nihayet.

Fotoğraf ekledim şöyle:

KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU)  DEDİCATED SERVER

Bu da yenilikler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Şubat 2014; 17:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Killzone SF'a baya güzel bir update geldi.

Artık ayarlardan, single playerın frame rate oranını 30 FPS'e kilitlenmesini sağlayabiliyoruz. Single player 30 FPS civarında çalışıyordu fakat kilit olmadığı için 40 FPS lere de çıktığı oluyordu. Böylece 40 dan 30 a düşünce rahatsız ediyordu.

Fotoğraf ekledim şöyle:

Bu da yenilikler:

Ayarlarda boyle bir secenek olmasi konsollarin dogasina aykiri..

İki gun sonra oyunlarda 1080p 30fps veya 900p 60fps secenekleri karsimiza cikarsa sasirmayalim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yamanın boyutu ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Fotoğraf ekledim şöyle:

Bu da yenilikler:

Ayarlarda boyle bir secenek olmasi konsollarin dogasina aykiri..

İki gun sonra oyunlarda 1080p 30fps veya 900p 60fps secenekleri karsimiza cikarsa sasirmayalim..

Bioshock'da da vardı zamanında olabilir yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Fotoğraf ekledim şöyle:

Bu da yenilikler:

shareden foto çekip twittera atarsan daha kolay olur.tel ile çekip koymak uğraştırmıyor mu

•  KİLLZONE SHADOW FALL (PS4 ANA KONU)  DEDİCATED SERVER

Oyunun 30 FPS Kilitli ve Kilitsiz hallerinin karşılaştırma videosu

http://www.gamersyde.com/news_killzone_sf_30_fps_comparison-15007_en.html

• ben dün indirdim killzone'u PS 4'e ..
    simdi 30 fps kilitli mi başlamalıyım yoksa kilitsiz mi oynamalıyım? tam olarak hangisi daha iyi cevap bulamadım.
    zevke göre değişiyor sanırım, yoksa iki ihtimali de koymazlardı heralde seçenek olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Oyunun 30 FPS Kilitli ve Kilitsiz hallerinin karşılaştırma videosu

http://www.gamersyde.com/news_killzone_sf_30_fps_comparison-15007_en.html

Fark yok gibi

• Oyun kaç bölümden oluşuyor? 6. Bölümün sonlarındayım.
  • ya çıldırcam şu ce-34878-0 hatası alıyorum online oynarken bunun bi çözümü yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyun kaç bölümden oluşuyor? 6. Bölümün sonlarındayım.

10 bölüm.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.