Şimdi Ara

Killzone 4 [Ana Konu] (Bir Sonraki Killzone için Video Hazırlanıyor.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 3 için yeni çalışma varmış fakat Killzone 4 değilde Killzone izinden giden bir oyunmuş.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Guerilla_Games_3_Yeni_Oyun_Uzerinde_Calisiyor-25391.htm

Playstation 3'ün en önemli serilerinden Killzone'un üçüncü oyunu, Türkçe dublaj desteğiyle birlikte ülkemizde de beğenilen bir yapım olmuştu. Tüm dünyada da büyük ilgiyle karşılaşan Killzone 3, geçtiğimiz günlerde Hollanda'daki oyun medyasının düzenlediği yarışmada "En iyi oyun" ödülüne layık görüldü.

Ancak görünene göre Guerrilla Games'in beğenilen oyunu adına bu vakitten sonra daha fazla bir proje göremeyeceğiz. Ekibin Twitter'dan yaptığı açıklamada artık Killzone 3'e DLC geliştirmeyi bıraktıkları, Killzone 4 hakkında çalışmalara başladıkları belirtildi.

Zaten daha önceden Sony ve Guerrilla Games yetkililerinden Killzone 4 hakkında bir planın olduğunu duyuyorduk. Sanırım Killzone hayranları için beklenen duyuru E3 2012'de gerçekleştirilecek.

Oyundan Beklentim multi killzone 2 gibi olsun online co-op ve yeni modlar falan lazım silah özelliştirme yok maplar modlar az multi çok gitmiyor malesef multiye yoğunlaşmalılar

senaryodan şikayetim yok bu zamana kadar gördüşüm en iyi single modu var oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 8 Mayıs 2012; 11:55:46 >

• Süper bir haber killzone 2 nin online'ı çok güzeldi sabahlara kadar oynuyorduk sabırsızlıkla bekliyorum
  • Kz 3 un sonundan belliydi 4 un gelecegi. Bence oyun dunyasinin en iyi hikayesine sahip olan fps oyunu. Tabi bu nesilin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc nin hdd bozuldu garantiden gelsin su haberi duzelticem acayip olmus :)

haberler gelirse ana konu burasi olur en sevdigim fps nin ana konusu benim olsun :)
  • Ohş, güzel haber. Umarım KZ3'te biraz dağınık bırakılan senaryoyu adam akıllı toparlarlar.
  • Türkçe dublajı berbat olsada ve diğer 2 oyuna göre 3. oyunun senaryosu vasat olsada sevmiştim.
    4. oyunda güzel olacaktır.
  • Yenilen pehlivan gurese doymuyor. Sony oyunu yaptiriyor sonra kendi bile arkasinda durmuyor gerci ortada duracak bir seyde yok

Oynanis vasat, aksiyonu oyuncuya verme sifir, konu islenmesi kotu.

Bu devirde fps nin gordugu muthis ilgi ortada ama bu ilgiden birazini kz serisi ustune cekemediyse sapkasini onune koysun dusunsun. Rakiplerinin yaptiklari ise baksin ki diyecem ama saglam fps serilerine rakip konumda bile degil

Inadi anlamiyorum ilgi gormuyor oyuncular donup bakmiyor ama hala ayni yolda gidiyorlar nasil bir inat bu anlamis degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 15 Kasım 2011; 18:29:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel haber harbiden super oyun

4 senaryosu dünyada geçer gibi geliyor bana
  • inşallah ps4ün çıkış oyunlarından olur. çünkü teknik anlamda killzone3ten ileriye gidemezler ps3 üzerinde. bir sonraki nesil için çalışıyorlardır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

inşallah ps4ün çıkış oyunlarından olur. çünkü teknik anlamda killzone3ten ileriye gidemezler ps3 üzerinde. bir sonraki nesil için çalışıyorlardır umarım.

Öyle olma olasılığı yüksek gibi ama hala ps3 gücünün tamamen kullanılmadığını söylüyor Sony amca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber. Hala konsollarda KZ3 gibi vuruş hissi, yapay zeka ve böyle grafikleri olan bir fps yok bence. 4 oyunu da merakla bekliyorum. Son oyunda kar, orman, uzay vardı bakalım bu sefer ne olacak...
  • Multiplayer Killzone 2 gibi olmaz ise, silah özelleştirmesi artık eklemezler ise ve hikaye ve sunum da değişmesse yine çok az satar. Her şey grafik değil. Bir de offline co-op olur da online olmazsa oyunu kesinlikle almam böyle bir saçmalık görmedim hayatımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafeerTR -- 15 Kasım 2011; 18:50:22 >
  • Süper haber zaten Türkçe olur tadından yenmez haber için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Yenilen pehlivan gurese doymuyor. Sony oyunu yaptiriyor sonra kendi bile arkasinda durmuyor gerci ortada duracak bir seyde yok

Oynanis vasat, aksiyonu oyuncuya verme sifir, konu islenmesi kotu.

Bu devirde fps nin gordugu muthis ilgi ortada ama bu ilgiden birazini kz serisi ustune cekemediyse sapkasini onune koysun dusunsun. Rakiplerinin yaptiklari ise baksin ki diyecem ama saglam fps serilerine rakip konumda bile degil

Inadi anlamiyorum ilgi gormuyor oyuncular donup bakmiyor ama hala ayni yolda gidiyorlar nasil bir inat bu anlamis degilim

Killzone 2 ve Killzone 3'ü çok beğendim. Benim ve benim gibi düşünenler için yapılan bir inat bu. Sony arkasında durmasaydı; devamı gelmez, ilk oyunda bitirilirdi seri.

Ayrıca, dublajda karakter ve sesin uyuşmaması, 23 Studios'un bir hatası değil ama, bir kaç karakterin seslendirmesi, daha doğrusu dublajı yapan sanatçı seçiminin hatası dışında pek de göze batan bir şey de görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 15 Kasım 2011; 19:05:50 >

• Görsel kalitesi sayesinde en sinematik oyunların başında geliyor ama bu duyguyu ne yazık ki oyuncuya tam anlamıyla veremiyor. COD serisini sevmiyor olmama rağmen, adamlar oyuncuyu çekme konusunda hakikaten başarılılar. Oyunu oynarken hemen hemen tüm sahnelerin birinci şahıstan görünmesi, çok şey katıyor oyuna... O yüzden KZ4'de de böyle bir uygulamaya gitmeleri şart; üçüncü oyunda bir çok sahneyi film izler gibi izledik, ancak oyun oynadığımız için kontrolün elimizde olmasını istiyoruz. Bu yüzden de KZ3 aynı etkiyi bırakamıyor oyuncu üzerinde... Online konusunda da fazla düşünmelerine gerek yok, KZ2'de tüm sistemi kopyalayıp, ek olarak bir, iki şey kattılar mı tamamdır. Zaten neredeyse kusursuza yakın bir oyun.
  • ouhc! super haber
  • Heeeeeeyyt bee bf4 çıksa bu kadar sevinmem
  • Tek isteğim KZ 2 gibi multisi sağlam olsun.
  • 3. oyun vasatti,o nasil dandik bir multiplayer sistemiydi ole hala aklim almiyor,umarim ders almisdir yapimcisi.
  • Killzone serisi guzel bir seri.grafikleri cok guzel fakat online konusunda bence sıkıntı yasıyorlar.oyun cok hantal kalıyor aynı sinematikler 4-5 harita bir süre sonra oyuncuyu sıkıyor.şahsen bu oyunun uzun süreli olmamasının nedeni budur..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.