Yüzbaşı
19 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Bir satırın belli bir sütunundaki veriyi başka bir sütunuyla bağlamak istiyorum.
Şöyle ki, A1'de 213 sayısı var ve A2'de ise 7. Belli bir kutucuğa 213 yazdığım zaman hemen karşısına 7 yazmasını istiyorum. Çift taraflı çalışmasına da gerek yok. Yani 7 yazdığımda 213 vermesine de gerek yok.
Buna bütün satırlar için de ihtiyacım var.
Bir fikri olan var mı?
4 yıllık PS3 oyuncusuyum. Bu platformda birçok exclusive ve multiplatform oyun oynadım. Şimdi de malumunuz yeni nesil konsollar çıktı ve eski nesil ucuzladı. Yeni nesile geçmeden önce de bu nesilde yapmamın elzem olduğu şeyleri yapmak istiyorum. Size sorum şu:

360'a özel hangi oyunları oynamadığım için pişman olmalıyım? Hangi oyunlar için gidip PS3'ün yanına bir de X360 koymalıyım?

Aklıma gelen ilk isimler şunlar:

-Forza
-Gears of War
-Halo
-Alan Wake
-Metro 2033

Bu listeye PS3'te oynamamın imkansız olduğu hangi oyunları ekleyebilirsiniz?

Edit: Konsolu aldım. 4GB'lık E modeli. (Bundan önce PS4 de aldım.) İlk oyunum Forza Horizon. Önerilere hala açığım.
Yanlış hatırlamıyorsam 26 level bir soldier'ım vardı. Genelde online co-op oynarım. Bir gün yine online'a gireyim ama başka birinin oyununa katılayım dedim. 19 ya da 20 level'lık birinin oyununa katıldım. Görevler kısmını açtığımda onun görevleri gözüküyordu ama olması gerekenden fazlaydı. Benim görevlerim, onun görevleri birkaç alakasız görev hepsi birden aktif gözüküyordu. Single player kısmına geçtiğimde bu görevler hala aktifti.

Bunlardan biri de level 2 iken yaılması gereken bir görev. Marketten kalkan alıp dr. zed ile konuşmak gerekiyor. Ben de geldiğim nokta itibariyle dr. zed gözükmüyor bile. Ancak kalkanı alınca gayet de görev yapıldı olarak gözüküyor. Bunun gibi diğer level'ların görevleri ama hep yapmış olduğum görevler bende aktif olarak gözüküyor. Tekrar yapınca da tamamlanmıyor.

Çözebilmek için daha üst levelda olan birinin oyununa girdim, kendi oyunumu kurdum birçok şey denedim ama işe yaramadı. Ben de mecburen oyunu yarıda bıraktım. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
ben bir tasarım dergisine başlamayı belki de abone olmayı düşünüyorum da. sadece grafik tasarım değil de genel olarak tasarımla ilgileniyorum. yani mimari, endüstriyel tasarım, illüstrasyon gibi şeyler de var bunun içinde. önerebileceğiniz bir dergi var mı?

mesela şu nasıldır?http://www.dr.com.tr/Dergi/Grafik-Tasarim/Kolektif/Hobi-Spor/Dekorasyon-Mimarlik-Tasarim/urunno=0000000220338

ya da şu? (köklü bir dergiymiş biraz kafama yattı açıkçası)http://www.dr.com.tr/Dergi/Tasarim/Kolektif/Hobi-Spor/Dekorasyon-Mimarlik-Tasarim/urunno=000000000Y7R1

not: tasarımla alakalı forumda web tasarımdan falan bahsediliyor genel olarak, kültür-bilim forumunda da bunun gibi bir tartışmaya rastlayamadım.
Sitedeki Battlefield 4 künyesinde platform kısmına PC, PS3, XBOX 360 yazılmış. Bildiğin kadarıyla platformlar daha açıklanmadı. Bu kısmın değiştirilmesi mümkün mü, yanıltıcı bir bilgi olmasın.
bu siteden yaptığınız alışverişlerde kargo takip numarası aldınız mı ve bu numara işe yaradı mı? 26 nisanda verdiğim bir siparişi hala beklemekteyim ve verdikleri numara da çalışmıyor. birkaç kez şikayet maili de attım çalışmadığıyla ilgili ancak ellerinde sadece bu numaranın olduğunu söylediler. sizde de böyle bir sıkıntı var mıydı?
biletixin daha satmadığı bloklar varmış, sonradan satışa çıkacakmış diyorlar aslı var mıdır?
başlığı anlamışsanız sorunumu da anlamışsınızdır. artık gına geldi bu hataları görmekten.

indireceğim her şeyde önce bu hatalardan görüyorum sonra şansım yaver giderse indiriyorum. bi bad company'nin 1.20 güncellemesini indirmek için bir ay düzenli olarak denedim sürekli hata hata sonra indirdim. bf3, rayman, worms hiçbir güncellemeyi ilk seferinde indiremedim.

saatlerce dene dene dene. denemediğim kombinasyon da kalmadı modemi aç kapa, firewallu kapat. dns yaz ip yaz. upnp yi kapat. media serverı kapat. yok arkadaş yok çözümü yok. ttnete de danıştım birçok kez. saçmalayıp durdular. çıldırdım bu hata kodlarından çıldırdım.

18 mb'lık güncelleme var mesela hızlıca iniyor iniyor %99da gümlüyor. battlefield 1943 indiriyordum az önce bekledim bekledim dınn 23'lü hata.
dun tekin acara gittim. Yazlik parfum bakiyordum. Fahrenheit aquanin kokusu hosuma gitti fakat oradaki eleman yazin kullanamazsin dedi. Bvlgari aqva ile kiyaslayinca cok agir kalir kis kokusudur dedi.
Siz yaz mi kullaniyorsunuz kis mi, bir de kaliciligi nasil?
is bankasindan ilk imza hesabim var. Bir iki ay once bir yatirim hesabi actim. 1 adet b tipi likit fon satin aldim. Bir de 10 tl aktardim, sadece biriktirme amacli. Bugun baktigimda o 10 tl 8,42 tl olmustu. Yatirim hesaplarinda isletim ucreti uygulaniyor mu?
Hakkında
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Video Oyunları, Motor Sporları
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PS4
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
X360
Takım
Fenerbahçe
Steam
ae2096
TV
Samsung
Notebook
Apple
Notebook
Dell
PSN ID
aecgfb
Xbox Live GamerTag
ae2096
Formula 1
McLaren
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.859
İkinci El Bölümü Mesajları: 103
Konularının görüntülenme sayısı: 42.768 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 272 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.