Şimdi Ara

Kılıçdaroğlunun Rusya ile ilgili açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Suriye sınırındaki endişe verici olayları ülkemiz adına büyük bir dikkat ve kaygıyla izliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlunun Rusya ile ilgili açıklamaları

• Yani acımsı bir durum.Ne diyebilirim ki.Bir kez olsun iktidarıyla,muhalefetiyle omuz omuza saf tuttuğumuz günleri de bir gün görür müyüz ki acep?Desene arkadaş,Rus uçağı ne geziyor orada?Desene Türkmenleri korumak Türkiye Cumhuriyeti'nin asli görevi,de yahu de.Bir şey kaybetmezsin.Aksine birlik ve beraberlik hususunda emek vermiş olursun.Hay sizin AKP düşmanlığınızı eşekler kovalasın ya.Bütün bunları yazdım ama inşallah böyle bir açıklaması olmamıştır diye de temennide bulunmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca izlersin kahvedeki adamlardan farkı yok.
  • Bu tip ezik muhalefetten bıktık artık.

Ne kaygısıysa olay açık ve net Sınır namustur ihlal edilirse gereken ceza verilmelidir.

Türk Silahlı Kuvvetleri gereken cevabı verip jeti düşürmüş ne kaygısı?

Ortadoğu bataklığının içinde Türkler kaygı içinde olmazlar çünkü bizim gidecek başka ne vatanımız var nede verecek bir karış toprağımız.

Muhalefet içeride ülkenin ilerlemesi için çalışır dışarıda ise iktidar tandansı ne olursa olsun ülke menfatine destek olur ama bunlar içeride dışarıda köstek oluyor başka bir faydaları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 25 Kasım 2015; 3:06:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü olay ve Erdoğan'ın "Türkmenlere saldıranları açıkça kınıyorum"u çok yüksek perdeden dile getirmesi ve özellikle bir ırk vurgusu yaparak onları kesinlikle koruyacağını belirtmesi, bu an itibariyle MHP'yi barajın altına indirdiği kesin. Düşünün, günlerdir dindinip duran ülkücülere en büyük manevi destek bu açıklamadır.

Eğer bundan sonra CHP hükumetin yanında çok kararlı bir şekilde durmayıp, laf olsun torba dolsun kabilinden diplomatik açıklamalar yapmaya devam ederse oy kaybedeceği kesin ve bence ulusalcıların Vatan partisi gibi partilere kayma ihtimali çok yüksek.

sonuç: Muhalefet hızla kan kaybediyor, manevra alanları hızla tükeniyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Kasım 2015; 2:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele olmuş vatan millet sınır namus adam dior izliorum destek vermiorumVermezsen verme zaten kimlere hizmet ettiğiniz aklı başında olan herkes bilior
  • Bu cumleyi gerçekten sarf etti mi bilmiyorum ama piyon kk sizce bunu demek yerine sınırlarımızın, toprğımızın namus oldugu gerçeği ile yapılan ihlale karşılık verilmesini olumlu bulduk dese emin olun o an sadece chp değil akp secmenınden de saygı duyardı.. Yine her zaman kı gibi hukumet zıttı durayım ki bwlki begenıp oy verirler mantıgında.. Fakat bu özürlü adam bilmiyor ki yanlış karta oynuyor hep.. Sen şu an ki chp mantıgı ile gidersen bi daha yuzde 25 bile zor alırsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ağzına geleni sayar yine kendi devletine saydırır diyordum ama daha hafif yazmış. Hayret !

• Rusyaya ozur ziyaretine de gider bu simdi.

• Şaşırdım.Destek olmasını beklemiyordum zaten de . Ben daha çok giydirir. Bizi savaşa soktunuz hebele gübele filan diye saydırır diye tahmin ediyordum.
  • O da beklemiyordu böyle bir şey. Şokta şu an...
  • Hdp sevici pariden başka ne açıklama beklenebilir ki? Ben bu menfur kişiden çok Bahçeli'nin açıklamasını merak ediyorum.

• Ne tarafa yamanacağını düşünüyor, karar verememiş henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 25 Kasım 2015; 9:16:53 >
  • Irz düşmanı ve sapıklara silah gönderin deseydi yere göğe sığdıramazdınız adamı.
  • Valla akp yi sevmem ama burada doğru olanı biz yaptık. CHP'nin de bunu vurgulaması gerekirdi. Mesela Mhp'den Oktay Vural vurguladı.

Sınır ihlali yaparsa birileri, gereği yapılır. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökbayrak

Yani acımsı bir durum.Ne diyebilirim ki.Bir kez olsun iktidarıyla,muhalefetiyle omuz omuza saf tuttuğumuz günleri de bir gün görür müyüz ki acep?Desene arkadaş,Rus uçağı ne geziyor orada?Desene Türkmenleri korumak Türkiye Cumhuriyeti'nin asli görevi,de yahu de.Bir şey kaybetmezsin.Aksine birlik ve beraberlik hususunda emek vermiş olursun.Hay sizin AKP düşmanlığınızı eşekler kovalasın ya.Bütün bunları yazdım ama inşallah böyle bir açıklaması olmamıştır diye de temennide bulunmak istiyorum.

Niye bu durumlarda hep muhalefet suçlu oluyor.
    İnsanlara bunlar ermeni alevi ayyaş de. Muhalif olanın mallarına el koy tutukla. Eylem yapanı öldür. Chpnin kurucusuna her gün hakaret et. Herkesin verdiği vergileri babanın malı gibi kullan.

Ama muhalefet suçlu. Ben böyle bir hükümetin yanında yer almam arkadaş. Bırakın bu işleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

Yani acımsı bir durum.Ne diyebilirim ki.Bir kez olsun iktidarıyla,muhalefetiyle omuz omuza saf tuttuğumuz günleri de bir gün görür müyüz ki acep?Desene arkadaş,Rus uçağı ne geziyor orada?Desene Türkmenleri korumak Türkiye Cumhuriyeti'nin asli görevi,de yahu de.Bir şey kaybetmezsin.Aksine birlik ve beraberlik hususunda emek vermiş olursun.Hay sizin AKP düşmanlığınızı eşekler kovalasın ya.Bütün bunları yazdım ama inşallah böyle bir açıklaması olmamıştır diye de temennide bulunmak istiyorum.

İnsanlara bunlar ermeni alevi ayyaş de. Muhalif olanın mallarına el koy tutukla. Eylem yapanı öldür. Chpnin kurucusuna her gün hakaret et. Herkesin verdiği vergileri babanın malı gibi kullan.

Ama muhalefet suçlu. Ben böyle bir hükümetin yanında yer almam arkadaş. Bırakın bu işleri.

Cemaatci sırattan hizli gececek duasina nail olan insanlardanmisin pampa...

Pardon dua dedim yanlis oldu Feto dua etmediydi zaten bu olacak demisti dusun okadar gereksizin teki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 25 Kasım 2015; 10:56:42 >

• Bir varlık ideolojisine bakıyorum, birde bu düşüncedekileri temsil eden sıfata. Peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

quote:

Pardon dua dedim yanlis oldu Feto dua etmediydi zaten bu olacak demisti dusun okadar gereksizin teki.

Cemaate olana seviniyorum.
    Ama mesele burda adamların muhalif olması. Bugün ona yarın doğan grubuna yarın şuna bugün buna.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

quote:

Cemaate olana seviniyorum.
    Ama mesele burda adamların muhalif olması. Bugün ona yarın doğan grubuna yarın şuna bugün buna.

Daha olmamis birsey icin neden ceza kesiyorsun :)

Kendinle celisme cemaatci isen acik acik soyle muhalif mis. Yapdimi ?
    Yapmadiysa sus konusma cunku feto denilen gereksiz insani savunma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.