< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kılıçdaroğlu (temsili)
![]() |
Gayet iyi ve düzgün konuşmuş. Medya manipülasyon yapmasa hepsi Ak parti yalaklığına soyunmayıp adil davransa İyi parti ile çok iyi bir çıkışa geçeceklerine inanıyorum
Şimdi gelir cehape zihniyetçi sgk naraları atanlar cevabım sizin seçtiğiniz partiyi şeçmek yerine 50 defa basarım mühürü Chpye size yazık bu devletin malına parasına dokunanı utanmadan arlanmadan Allah'tan korkmadan biat edip savunuyorsunuz. Sizin yüzünden bu millet 1400 tl ile her ay aybaşını nasıl getircez diye kıvranıyor araba sahibi olmayı geç araban olsa binmek bile lüks oldu hala tepki göstermeyecek kadar uyuşmuşsunuz. |
![]() Kılışdar kaçırılan paralar ile ilgili konuşunca ben. Not : Google temsili. |
Mit 3 sayfalık dosya gönderiyor, uyarıyor. Rte'nin umurunda değil. Bravo.
|
"Mal nasıl göturülür ben senden daha iyi bilirim."
Bunu manset yaparlar altina da kendi yorumlarini yazip haber yaparlar. |
Kardeşim madem bu adam SGK'yı batırdı etti, madem bu elindeki belgeler sahte, madem bu adam iftiracı, e o zaman çıkın karşıma dediğinde niye kimse çıkamıyor? O kadar tv ye çağırdı adam gidip rezil etsinler o zaman. Boş konuşmanın lüzumu yok sen şu anda SGK'nın kar ettiğini felan mı sanıyorsun? Bak bakalım bu sene ne kadar para aktarmışlar hazineden SGK'ya.
|
SSK'nın şuan ki borcuna bak bakalım öyle konuş.
|
Bayağı iyi konuşmuş ama SSK'yı batırmasaydı inanabilirdim.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 29 Mayıs 2018; 19:14:7 > |