Şimdi Ara

kılıçdaroğlu aday olup kazanırsa ne olur? - ümit özdağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ümit özdağ, kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olup kazanması durumunda neler olabileceğini anlatıyor.#ümitözdağ #zaferpartisi #kemalkılıçdaroğlu
    https://www.youtube.com/watch?v=nKDp29G2Us0

Özdağ, "Kılıçdaroğlu aday olup kazanırsa Türkiye'nin nasıl bir yol alacağını düşünüyorsunuz?" sorusuna "Türkiye iç savaşı başlar" yanıtını verdi.

Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu kazanırsa HDP ile desteğiyle kazanır. HDP desteğiyle kazanırsa 2024'te yerel seçimler olur. Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu'da HDP büyük bir atılım yapar ve belediye başkanlıklarının büyük bir kısmını ele geçirir. Ve örgütle HDP arasındaki etkileşim yoğunlaşır. HDP desteğiyle geldiği için ve devam ettiği için bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerde karışıklık çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler. Ve Türkiye iç savaşı başlar."

• Şimdi Ümit Özdağ'ın mülteci meselesindeki tutumuna sonuna kadar hak verdim. HDP eleştrilerine de katılıyorum. Bygün tüm ülke bir partinin(HDP) kime oy vereceğini konuşuyor. Çünkü bu partinin tek derdi kendi çıkarı. Ayrıca partiyi Türkçülük çizgisine getirmeye çalışmasını da olumlu karşılıyorum fakat o biraz zor. Çünkü kendisi ve partisi Türk-İslamcı.

Fakaaat. Bu söleri söyleyen adama orada dur derler. Orada dur Ümit efendi. Höst. Hoşt. Ne demek ulan CHP genel başkanı cumhurbaşkanı olursa iç savaş çıkar? Hadsiz herif ağzından çıkanı kulağın duysun. Eğer HDP belediyeleri güçlenirse bu ülkenin yargısı var, polisi vari askeri var, halkı var. Ne demek ulan iç savaş çıkar? hangi organından bu öngörüyü üretiyorsun hadsiz herif. Kafaya bak ya?

Videonun sonunda soru ne kadar güzel bir soruysa, cevabı da bir o kadar saçma. Millet ittifakında iyi p. ve chp yi ayrı ayrı eleştirebiliyorsan, pek ala özünden uzaklaşmış, hiç bir hükmü kalmamış, şirazesi kaymış mhp yi de eleştirebilirsin. Öyle ben böyle istiyorum, oluyor demekle olmuyor, ozaman samimiyetinden uzaklaşıyorsun Özdağ...

Kılıçdaroğlu meselesine gelince, aday olmasını istemiyorum baştan söyleyeyim, velev ki oldu ve velev ki kazandı. Bir kere suriyeli falan sonraki seçimlere kadar kalmayacak yada çok az kalacak. Hdp'nin oylarının hükmü de kalmayacak, akp nin kutuplaştırdığı 3 blok var, iktidar-muhalefet-hdp. Bir kere bu bloklaşmalar biteceği için kutuplaştırılan kürt oyları da sadece hdp de kalmayacak, yayılacak. Özdağ boş yapmış, bu adam bende çok gelgit yapıyor, kılıçdaroğlu aday olursa bunun adayına oy vermeyi düşünüyordum ama dengesizliği yüzünden güvenimi sarsıyor.

Herkesin gerçek yüzünü görün. Kaostan, bölücülükten beslenen bir zihniyet daha türedi. Bu seferki sözde muhalefet kılıklı.

Resmen AKP'ye destek verin ülke batsın demiş, muhalefet kazanacağına.........

Kürtlerin kendi liderlerini seçmeleri sadece siyasal islamcıları rahatsız eder. Yada onların maşalarını.
  • Zamanında cumhuriyet gazetesinin tehlikenin farkında mısınız? sloganı vardı. Türk milleti bunu ciddiye almadı. Umarım Ümit hocanın dediklerini ciddiye alır ve Mansur Yavaş'ta birleşirler.

KK ve Erdoğan ikinci tura kalırsa Zafer partisi kime destek verecek?

Daha önce Özdağ verdiği beyanlarda böylesi senaryoda KK'ya destek vereceğiz demişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 16 Eylül 2022; 20:50:31 >

Sen ilk önce kendine şu soruyor sor. Kılıçdaroğlu bu kadar sevilmemesine, bu kadar istenmemesine rağmen hala neden bu kadar kendi adaylığını dayatıyor?

• Videonun sonunda soru ne kadar güzel bir soruysa, cevabı da bir o kadar saçma. Millet ittifakında iyi p. ve chp yi ayrı ayrı eleştirebiliyorsan, pek ala özünden uzaklaşmış, hiç bir hükmü kalmamış, şirazesi kaymış mhp yi de eleştirebilirsin. Öyle ben böyle istiyorum, oluyor demekle olmuyor, ozaman samimiyetinden uzaklaşıyorsun Özdağ...

Kılıçdaroğlu meselesine gelince, aday olmasını istemiyorum baştan söyleyeyim, velev ki oldu ve velev ki kazandı. Bir kere suriyeli falan sonraki seçimlere kadar kalmayacak yada çok az kalacak. Hdp'nin oylarının hükmü de kalmayacak, akp nin kutuplaştırdığı 3 blok var, iktidar-muhalefet-hdp. Bir kere bu bloklaşmalar biteceği için kutuplaştırılan kürt oyları da sadece hdp de kalmayacak, yayılacak. Özdağ boş yapmış, bu adam bende çok gelgit yapıyor, kılıçdaroğlu aday olursa bunun adayına oy vermeyi düşünüyordum ama dengesizliği yüzünden güvenimi sarsıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o konu hayatın gizemlerinden biri.Normalde dünyanın hiçbir yerinde onca seçim kaybetmiş bir parti liderini başta tutmazlar ancak Türkiye'de bunlar oluyor ve normal karşılanıyor.Son yerel seçimlerde CHP büyükşehirleri kazanamasaydı dahi KK yine devam ederdi.şimdi ise adaylık konusunda ağırlığını koyuyor KK.Hedef şaşırtma filanda değil KK'nın yaptığı.Adam ciddi ciddi hazırlanıyor seçimlere.

Ama mansur aday olur da kazanırsa ses etmezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Ümit Özdağ'ın mülteci meselesindeki tutumuna sonuna kadar hak verdim. HDP eleştrilerine de katılıyorum. Bygün tüm ülke bir partinin(HDP) kime oy vereceğini konuşuyor. Çünkü bu partinin tek derdi kendi çıkarı. Ayrıca partiyi Türkçülük çizgisine getirmeye çalışmasını da olumlu karşılıyorum fakat o biraz zor. Çünkü kendisi ve partisi Türk-İslamcı.

Fakaaat. Bu söleri söyleyen adama orada dur derler. Orada dur Ümit efendi. Höst. Hoşt. Ne demek ulan CHP genel başkanı cumhurbaşkanı olursa iç savaş çıkar? Hadsiz herif ağzından çıkanı kulağın duysun. Eğer HDP belediyeleri güçlenirse bu ülkenin yargısı var, polisi vari askeri var, halkı var. Ne demek ulan iç savaş çıkar? hangi organından bu öngörüyü üretiyorsun hadsiz herif. Kafaya bak ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 17 Eylül 2022; 2:31:34 >
  • Güney Kıbrısa silah ambargosu kaldırıldı. Abd Yunanistan'a silah yığınanağını Rusya ya Çine gözdağı vermek gibi yapıyor diye bize masal anlatılıyor. Üstelik, yunan liderler ağızlarından salyalar akıtarak her gün bize kin kusarken. En son güney Kıbrıs liderleri ambargonun ardından türküleri işgal ettikleri yerlerden çıkartacağız açıklamaları yaptı.

Bu kuşatmanın bir de iç ayağı var. Ne yazik ki 6 lı masa bir abd truvası gibi işliyor. Abd nin her politikasının eş değeri bu masada. Çin-Uygur politikası iyi partide. Siyasal İslam saadet partisinde, PKK-Hdp bozgunu CHP de, liberal para politikası Babacan da, ortadoğu Arap baharı...

Özdağın bu açıklaması bence iyi bir strateji okuma. Bakın seçimden 1 yıl sonra bir seçim daha var. Diyor. Hendek günlerini unutmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Resmen AKP'ye destek verin ülke batsın demiş, muhalefet kazanacağına.........

Kürtlerin kendi liderlerini seçmeleri sadece siyasal islamcıları rahatsız eder. Yada onların maşalarını.

• Biraz sakinlenir ufak ufak ekonomi düzelmeye başlar. Yasaklar güç kaybetmeye başlar. Tabi kadrolar yavaş yavaş değişeceği için herşey yavaş yavaş olur. Kk asla yeterli bir aday değil ama şuan ki YÖNETEMEYENDEN iyi olacağı kesin.

Adamın kendi Cumhurbaşkanı adayıda zaten CHP'li. Açık açık Mansur Yavaş'ı destekliyor. Ama Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa HDP'ye çok taviz verir ses edemez devleti yönetemez iç savaş çıkar demeye çalışmış.

Not: Kemal Kılıçdaroğlunun ülke yönetebileceğine bir gün Putin ile bir gün Biden ile oturup konuşabileceğini siyaset üretebileceğini hiç düşünemiyorum hayal bile edemiyorum açıkçası. Hele ki 75 yaşından sonra! ( Ecevitin 75 yaş sonraki hali gibi olur diye korkuyorum.)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.