< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdar ve hdp tayfası geleceğimizi bitirdi, Mansur aday olsaydı tek turda bitecekti (11. sayfa)

-
-
#bizsizidinledik kilicdarogluna verdik oyu simdide siz bizi dinleyin bu adami gonderin.
-
Mansur , eko yada mezarından çıkıp gelse çok sevilenler bile, bu söylemlerle bu ortaklıklarla kazanamazdı.
Hdp ile el ele olması , tüm milli konulara hayır demesi ( suriye . libya , ve ırak gibi operasyonlara karşı olmak , mavi vatanı kışkırtıcılık olarak değerlendirmek , Azerbaycan'a yardımı eleştirmek , toga gaza , tcg Anadoluya çamur atmak ) ve tabiki chp medyasının ve bizim forumdaki kişilerinde içinde olduğu sosyal medyada , her keze hakaret edilmesi ( doğruları yazıyorsun , akpli ,trol , fanatik )
ve her seçim sonun da öz eleştiri yapılacağına , bunlar makarnacı , çobanla benim oyum bir mi son olarak da bunlar geri zekâlı , söylemi.
Büyük şehirlerde kazanılan belediye başkanlıklarını , birleştik kazandığa yoranlar da yanıldı ,bu sadece sağ seçmenin , ekonominin kötü durumda olmasına karşı , iktidara bir uyarısıydı .( anadoluya göre büyükşehirlerde yaşayanlar enflasyondan daha çok etkileniyor. ) eğer chp li belediyeler seçimde başarılı olursa , gerek tek başına gerekse de ortaklıkla girsinler , bu çok büyük işler yaptığından değil. ekonominin o günlük durumundan kazanmış olurlar.
Tabii dediğim gibi belediyeleri almak yine aynı yanılgıya düşürür , ve milletvekillik ve cumhurbaşkanlığı bu söylemle giderse , karşılarında rte olmasa bile yeniden kaybederler , sonrada tarih tekerrür etti diye ağlarlar.
-
Millete diktatör diyenler,bilmem kaç seçim kaybettikleri halde hala o koltuğu bırakamıyorlar.
Nedir bu koltuk sevdası anlamıyorum ..!
-
SECIMDEN SONRA MAMANIZ KESILECEK AKP TROLLERI SIZI! AKAPENIN EKMEGINE YAG SURUYORSUNUZ. PIROM 60%'LA GELECEK, INCE OY BOLUYOR.
HADI ORDAN!
PUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D
-
Kafan iyimi senin..! Sen hayallerinle (% 60 la gelecekmiş ) yaşa ama bu ülke 5 yıl dahasını kaldıramaz ..!
-
Tayyibin bırakacağını sanıyorsan çok büyük yanılgı içerisindesin. 5 senesi daha yok rahat bir 10-15 senesi var. hadi 15 abartı olsa bile 10 sene rahat iktidarı götürür.
-
Dostum, su forumu bilimsel arastirma icin kullanan bir benim galiba :)))), surekli sizlere laf sokuyorum hani Ince cekilince Kemal 60%'la gelecekti diyerek, ama anlamiyorsunuz, zaten yazilanlari anlayabilseydiniz, olaylari kendi aklinizla yorumlayip baskalarinin arkasindan yurumeseydiniz, sizce bugun bu noktada olur muydu memleket?
Bir tez hazirliyorum halkin algilama guclugunun yasla ilgili olmamasi diye :D (bu lafi da zaten 70%'i anlamayacak)
Sahi ya, hani Ince cekilince 60%'la pirom geliyordu? ne oldu o is?
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 31 Mayıs 2023; 21:27:35 > -
Kemaltapar trollere laf anlatacağına deveye hendek atlat daha kolay. Kafa almıyorsa ne kadar zorlasan da boş.
-
Hocam seni bloklamisim, ama blogu kaldiriyorum, demekki dusuncelerin degismis, kardesiz artik :D
-
sağlıktan dolayı diyorum onu ben 5 sene zor kaldırır diye siyasi beceri ile alakası yok
-
siyasi becerisi zaten yok ki, 2002-2007 sağlam kadro ile gitti sonra kadroyu dağıttı 2007'den beri allaha emanet gidiyoruz hala nasıl ayaktayız şaşırıyorum bazen. ama ölmez ya teknoloji çok gelişti kanser hastalarını bile 10-15 sene daha yaşatıyorlar tayyipteki neyse yine yaşatırlar onu yani.
-
Halen saçmalalıyorsunuz. Adam kazandı, sizin aday kaybetti bunu bir kabullenin.
RTE 2 Milyon 330 bin fark ile kazandı.
Yurtdışı oylarda iki aday arasında 367 bin fark var.
onları çık 1 milyon 960 bin fark var.
2 milyon mülteciye vatandaşlık verilmediğine göre
işin içine mültecilerden dolayı rte nin oy kaybını da dahil edersek işin rengi hepten sizin aleyhe döner ..
-
siyasi becerisi nasıl yok. sadece şu seçimdeki kendisine oy vermeyecek olan gençlerin sırf rakibi kılıçdaroğlu'na da oy atmasını engellemek için onların önüne sözde 3.yol diye kendi adamları olan maskeli kripto akpli sinan oğan ve muharrem ince'yi koyması hamlesi bile yeter. "Erdoğan'ı bu z kuşağı indirecek" diyenleri gördükten sonra adam o kendisini indirecek olan z kuşağını gitti muharrem ince ile sinan oğan'a yönlendirdi bunları öne sürerek.
Üstelik bunu yaparken o sözde erdoğan'ı indirecek olan z kuşağının Erdoğan tarafından kullanıldıklarını gram anlamamalarını da sağladı. Ayrıyetten erdoğan'ın adamı olan bu ikili gençlerin beyinlerini öyle bir yıkadılar ki sürekli her muhabbetlerinde Kılıçdaroğlu'na 10 vurdular, kripto oldukları açığa çıkmasın diye de şöyle koftiden Erdoğan'a 1-2 vurdular.
Bununla birlikte bu gençlerin kafasına resmen asıl gönderilmesi gerekenin, ülkenin bu durumda olmasının, ekonominin bu durumda olmasının, gençlerin ekonomik olarak bu durumda olmasının asıl sebebinin Erdoğan olduğunu unutturup, sanki asıl gönderilmesi gereken Erdoğan değil de Kılıçdaroğluymuş gibi bir algı işlediler. Bu sayede bu gençlerin oy verdiği kişiler 2.tura kalamadığında, 2.turdaki seçimde bu gençler Kılıçdaroğlu'na olan nefretlerinden dolayı ya sandığa gitmedi ya da bazıları gitti Erdoğan'a oy attı.
Valla ben buna şapkadan tavşan çıkartmak derim.
Bu yüzden bana göre erdoğan siyasi dehadır. ekonomi ve yönetme konusunda çok başarısızdır ama siyaset konusunda bir dehadır. siyasetin nasıl yapılacağını seçimlerin nasıl kazanılacağını ondan daha iyi bilen yok.
istanbul seçimlerindeki binali yıldırım, ankara seçimlerindeki gökçek vesaire bunlar sadece bölüm sonu bossları. Bunları yenmekte birşey yok bunları yenerek sadece bölümü geçersin ama Erdoğan ise direkt final boss. Erdoğan'ı yenemeden oyun bitmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 1 Haziran 2023; 11:27:5 >
-
mülteciler belirledi demek mülteciler oy verdi sadece değil, o da için de ama mülteci meselesi belirledi. Evet yurtdışı da belirledi, bu sadece yurt dışı oyları değil, güçlü Türkiye algısı, dış ülkelerde bizi farklı görüyorlar vs vs. Mülteci ve gurbetçi ( güvenlik de, dış politika demek istersen) bu seçimin ana ögesiydi. Bunun oy olarak döndüğü kesim RTE oldu.
Yazı yazmadan önce biraz anlayarak okumaya çalış derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 1 Haziran 2023; 19:14:30 > -
Hala İnce'ye kripto AKP'li diyen varsa Kemal Dedesinin çiftliğinde yaşasın :D
Karsi taraf 52%'de zaten, senin 60%'la geliyor dedigin cete ise 47%'de.
Sinan Ogan ve Ince gibi adaylar karsi taraftaki 52%'den oy calmak icin ideallerdi.
Senin 47% grubundan ha Kemal 40%, Ince 5%, SInan 2% almis, ha Kemal 47% digerleri 0% almis.
Bu secim sistemine gore 52%'den muhalif gruba kac kisi gecirebilecegin onemli. Bunu da Ince ve Sinan gibi AKP kitlesinden bir miktar oy alabilecek insanlarla yapabilirdik.
Sizin omuzlariniz uzerindeki cikinti iste bunu bir turlu anlamadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Ocak 2024; 17:25:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle iki farklı yaklaşım var. Gerçi bunların çoğuna zaten değinmiştik ama dursun
ekşi şeyler
Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş Aday Olsaydı Seçim Kazanılabilir miydi?https://eksiseyler.com/ekrem-imamoglu-veya-mansur-yavas-aday-olsaydi-secim-kazanilabilir-miydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kk dan çok alırdı Mansur yavaş.
Aklı başında bir iki danismanla söylediğin şeyler halledilirdi.
Burada önemli olan toplumun kimi istedigidir.
Demirtasi çıkartacağım dediğin anda o seçim biter .
Kazanamayacak tek aday vardi o da kilicdarogluydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 3 Haziran 2023; 8:19:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artik anlayin, KK AKP nin iktidar sigortasidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X