Şimdi Ara

Kicker 38cm 480w Subwoofer + Mono Anfi Nasıl Ses Verir Sizce Arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kicker 38cm 480w + Mano Anfi Jameson Nasıl Ses Verir Arkadaşlar Sizin Yorumlarınızı Değenlendirip Arabama Bağlatıcam..

Her Yorum İçin Şimdiden Teşekkür Ederim..

Pionerr 1400w Falan Var Ama Kicker Daha İyi Dedi Ama Kickerda 480w yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

• jameson alma tavsiye etmem , elindeki kicker çift bobinse ve ucuz yollu mono amfi alacaksan sound magus dk600 ile 2 ohm surebilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

jameson alma tavsiye etmem , elindeki kicker çift bobinse ve ucuz yollu mono amfi alacaksan sound magus dk600 ile 2 ohm surebilirsin...
    jameson neden tavsiye etmiyorsun hocam ? kenwodd mono anfi alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaem12

jameson neden tavsiye etmiyorsun hocam ? kenwodd mono anfi alayım ?

Alıntıları Göster
    kicker 38 cm 480 w hangi bass mış o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

kicker 38 cm 480 w hangi bass mış o?

Alıntıları Göster
    kicker 38cm 480w bass kardeşim
  • quote:

Alıntıları Göster
    comp mu ? es mi CVR mi?
    onu sormuştum. Es le comp olamaz.
    cvr 500 rms. o mu acaba?
  • quote:

modelinide yazarsan daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kicker 38cm 480w + Mano Anfi Jameson Nasıl Ses Verir Arkadaşlar Sizin Yorumlarınızı Değenlendirip Arabama Bağlatıcam..

Pionerr 1400w Falan Var Ama Kicker Daha İyi Dedi Ama Kickerda 480w yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Galiba kicker rms değeri 480 w Bendede pionner 1400 w Var ama gerçek gücü 400 rms
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66DoGaN38

quote:

Kicker 38cm 480w + Mano Anfi Jameson Nasıl Ses Verir Arkadaşlar Sizin Yorumlarınızı Değenlendirip Arabama Bağlatıcam..

Galiba kicker rms değeri 480 w Bendede pionner 1400 w Var ama gerçek gücü 400 rms

heh hocam bundan bassediyordum işte :) tamam saolasn :) anfi jamesonmu taktırayım kenwoddmu ?
  • megaem12 M kullanıcısına yanıt
    şu bası sen bi önce foto at ta ona göre daha sağlıklı belirleyelim

şimdi es falan çıkar falan bass yüksek rms verip yakma bobini sonra..
  • quote:

http://m1311.hizliresim.com/1h/8/ub364.jpg

basın resmi bu kardeşim
  • quote:

quote:

http://m1311.hizliresim.com/1h/8/ub364.jpg

basın resmi bu kardeşim

Alıntıları Göster
    es15 150 rms bi bass. jameson mono rahat besler. ayrıca o pionner 400 rms anca kağıt üzerinde verir.

• quote:

es15 150 rms bi bass. jameson mono rahat besler. ayrıca o pionner 400 rms anca kağıt üzerinde verir.

yanlız kardeşim es15 oldugunu bilmiyorum buna benziyor 480 rms yanlısın var es15 degl sadece resmi buna benziyor 1400 pionnerden dahda daha cok üstün bi cihaz kardeşim
    attığın resimde es serisi bass var. kicker ın 480 rms bası yok. buna yakın olarak cvr serisi var. onu da jameson ile asla besleyemezsin.
  • quote:

attığın resimde es serisi bass var. kicker ın 480 rms bası yok. buna yakın olarak cvr serisi var. onu da jameson ile asla besleyemezsin.
    Sende büyük ihtimal comp vr var. 500 rms lik bir cihaz. M Acoustic MSX 1000.1 ile beslenir.
  • quote:

Sende büyük ihtimal comp vr var. 500 rms lik bir cihaz. M Acoustic MSX 1000.1 ile beslenir.

adamım sana şey sorucam peki bu kicker bassmı daha saglam vurur pionierr 1400w mı ? bana hangisini önerirsin sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaem12 -- 8 Kasım 2013; 2:27:58 >
    kicker tabiki
  • quote:

kicker tabiki

150rms olsa bile kicker diyorsun he adamım :)
  • quote:

quote:

adamım sana şey sorucam peki bu kicker bassmı daha saglam vurur pionierr 1400w mı ? bana hangisini önerirsin sen ?

saglam vurmaktan kastin sert calmaksa kicker pio dan biraz daha sert calar ama keyif verirmi bilmem zevk meselesi , ayrica kicker in c ve s serileri cokta iyi degil giris seviyesi urunler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

quote:

saglam vurmaktan kastin sert calmaksa kicker pio dan biraz daha sert calar ama keyif verirmi bilmem zevk meselesi , ayrica kicker in c ve s serileri cokta iyi degil giris seviyesi urunler...

Alıntıları Göster
    pionner ın rms i şişirmedir. o bass taş çatlasa 100 rms verir. ayrıca bobini zayıftır. çabuk yanar.

Arabanın her tarafını titreşime sokmak isteyenler için için kicker vazgeçilmezdir.

Ama bana kalırsa en ideal woofer JBL GTO 1514 D Tatlı bir ses.. en az ne çok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.