Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ) Cadence K2401 Alwinner Android Auto Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar' piyasada satılan sahte 4gb ramli cihaza maalesef sahibim. Tek amacı android auto, ya da car play çalıştırmak olan cihaz çalıştıramıyor. Kablosuz bağlanıyorum 3-5 saniye sonra ekran donuyor, müzik takılıyor. Dokunmatik ekran zlink özelinde donuyor. Zlinki kapatıp acıyorum yine aynı. Bazen hiçbir problem olmadan çalışıyor. Arabanın konsolunu söküp atmamak için zor tutuyorum kendimi. Ya aldığım yerdeki adamı dövücem ya da bunu söküp satacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanaydogdu -- 3 Ağustos 2025; 11:38:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar hocam, ben de aynı cihaza sahibim uzun süredir aynı problemi yaşıyorum. Denemediğim şey kalmadı en sonunda ayarlar>konum>konum servisleri>bluetooth taramayı kapatınca düzeldi.

• mahone14 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende boyle bir yer yok ayarlar konum diye bir yer yok yani

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

telefonun ayarlarında hocam. multimedyanın ayarlarında değil

• mahone14 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam deneyeceğim

• Hocam bende de aynı sıkıntı var geçen carplay denedik kablosuz sıfır sıkıntı donmadan da çalıştı. Galiba bu xiaomi poco vs telefonlarda sıkıntı varmış sizin telefon modeliniz hangisi bende poco f6 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GroundZ3ro kullanıcısına yanıt
    Çözümü buldum hocam telefonunuzda internet paylaşımı (hotspot) ayarını değiştirmeniz gerekiyor. O ayar da şu default olarak 2.4ghz ile yayınlıyor hotspotu bu ayarı 5ghz'e alarak sorunu cozebiliyorsunuz. 4-5 aydır bu sorunu çözmeye çalışıyordum oldu sonunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.