Şimdi Ara

Kicker 38cm 480w Subwoofer + Mono Anfi Nasıl Ses Verir Sizce Arkadaşlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

pionner ın rms i şişirmedir. o bass taş çatlasa 100 rms verir. ayrıca bobini zayıftır. çabuk yanar.

Arabanın her tarafını titreşime sokmak isteyenler için için kicker vazgeçilmezdir.

Ama bana kalırsa en ideal woofer JBL GTO 1514 D Tatlı bir ses.. en az ne çok.

150 rms güzel ses verir diyorsun yani demi adamım pioneerdan daha güzel ses verir diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaem12

quote:

pionner ın rms i şişirmedir. o bass taş çatlasa 100 rms verir. ayrıca bobini zayıftır. çabuk yanar.

Arabanın her tarafını titreşime sokmak isteyenler için için kicker vazgeçilmezdir.

150 rms güzel ses verir diyorsun yani demi adamım pioneerdan daha güzel ses verir diyorsun ?

38 kicker es 30 luk pionner w309D den daha iyidir. ikisini bağlayın dinleyin anlayacaksınız zaten.
  • quote:

100 rms biraz iddali olmadimi ? 400 rms mono amfi ile beslenen pio dinledinmi hic ? hicte 100 rms gibi calmiyor , ben gt 5 ten pio 309 a gectim guc ve siddet olarak gt5 den daha iyi bana gore ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

100 rms biraz iddali olmadimi ? 400 rms mono amfi ile beslenen pio dinledinmi hic ? hicte 100 rms gibi calmiyor , ben gt 5 ten pio 309 a gectim guc ve siddet olarak gt5 den daha iyi bana gore ...

gt5 zaten pasif bir ürün pionner da gt5 te 120- 130 lira civarı.

kicker ın en dandik bası 200 liradan başlıyor. dediğin gibi olsaydı pionner 309D4 yok satardı.

• kickerin her serisi iyi degil , c,s,es gibi giris seviyesi urunleri cokta iyi degiller yani performansa gore pahali bence , fiyat performans olarak pioneer sublar bence iyiler , harikami caliyor tabiki hayir ama fiyatina gore cok cok iyi urunler , tabiki zevk meselesi dinleyip almak en iyisi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

es15 150 rms bi bass. jameson mono rahat besler. ayrıca o pionner 400 rms anca kağıt üzerinde verir.

eğer ankarada isen sana pioneer dinletmek isterim soundmagus dk1200 ve pioneer w307d2

d4 ten 2 tane alıp iyi bir amfi ile L7 şiddetinde ses verebilecek şekilde sürüp çaldıranlar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

gt5 zaten pasif bir ürün pionner da gt5 te 120- 130 lira civarı.

kicker ın en dandik bası 200 liradan başlıyor. dediğin gibi olsaydı pionner 309D4 yok satardı.

http://uk.jbl.com/jbl_product_detail_uk/gt5-12.html

buradan bak yurt dışında 45 paund = 120 lira + kdv + kutusu = 200 liraya alırsın o satılan 120-130 liralık jbl bassların orjinal olmadığını dülünüyorum murtaş garantili seri numarasına fatura kesen bir yer varsa ben alıcam 1 tane hemen gt5 12"

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    Vallahi merak ettim bu bası. Çevremde kullananlar ve montajcı arkadaşlarım tarafından hep kötü yorumlar aldım.
  • quote:

Vallahi merak ettim bu bası. Çevremde kullananlar ve montajcı arkadaşlarım tarafından hep kötü yorumlar aldım.

ankaradaysan dinletmek isterim

ama tabi çakma ürünleri kötüliyebilirler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.