Şimdi Ara

KICKER COMP VR 15 38CM SUBWOOFER İÇİN AMFİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Fazla Sallamak İstiyom Yani Bi Yerden Geçtimmi Camları Sallasa Yeter Bu Bass'la Bu Amfiyi (SOUNDMAGUS DK600 MONO AMPLİFİKATÖR) Alsam Beni Tatmin Edermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: malimali1

Ben Fazla Sallamak İstiyom Yani Bi Yerden Geçtimmi Camları Sallasa Yeter Bu Bass'la Bu Amfiyi (SOUNDMAGUS DK600 MONO AMPLİFİKATÖR) Alsam Beni Tatmin Edermi

çok fazla sallamak istiyorsan dk600 ile olucak iş değil :) bu konu beni biraz aşar hatta ben tesisatçıyım diyen çoğu kişiyide aşar :) çünkü alıcağın bass ile kabinin litresi kaç hz ile daha iyi verim alıcağım rms olarak çap olarak değişir :)

mesela 2 adet kicker L7 alırsın uygun amfi alırsın ama adam yanına mesela 4 adet Pioneer ts-309wd4 ile gelir öttürür :) demek istediğim işini çok iyi bilmesi lazım :)

şimdi diyeceksin ki nasıl yapabilirim o zaman :) iyi bir tesisatçı + kaliteli malzeme ile olucak iş bu :) dediğim gibi beni aşar :)

ama illa bir yanıt istersen jbl gto 1201.1 amfi al temizinden 450-500 arasıdır temiz olanları + kickler L7 al 4ga kablo seti al Pioneer Deh-x8550bt yada pioneer deh-x9550bt teyp al sende sallarsın tabi kapasitör de almalısın :)

Mesela bu sistem güm güm bass vurur :) yaklaşık sadece bu yazdklarım 1400 liraya alırsın :)

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.