Şimdi Ara

kia picanto mu palio 1.2 8v mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar palio 1.2 8v arabam var herkes picanto yu övüyor palio dan da iyi midir arabam da klima yok abs, tek hava yastığı var ön camlar elektrikli benzinli lpg yok
    iki kişilik bir aileyiz bagaj şimdilik mesele değil yani arka koltuğu bagaj olarak kullanıyoruz
    ikinci el kialar 13000, 14000 lerde sıfırı 20000, otomotik vites 23000
    arabam çok temiz daha 61.000 de
    sizce palio yu satıp picanto alayım mı

• Picanto A, Palio B sınıfıdır. Haliyle Picanto Palio'dan küçüktür. LPG ile de eş yakıt yakarlar. Bence hiç gerek yok böyle bir maceraya, illa değiştirmek istiyorsanız birazcık bütçenizi artırıp C sınıflarına yönelin.
  • picanto avrupada çok beğenildi çok övgüler aldı.internetten araştırın.
  • Bencede arabandan memnunsan hiç gerek yok.

ama kia ceed veya cerato desen tamam o zaman anlarımda palio ile picanto arasında konfor, genişlik, performans vs pek ahım şahım bir fark göremiyorum ama yinede tabiki tercih senin. ben olsam değiştirmezdim.
  • palioların sorunlu motorlu olan modelleri vardı onlar haricinde palio alsan senin için daha iyidir

giren arkadaşlar palionun hangi motorunun gözel olduğunu yazsınlar
  • Klimasız araç sıkıntı olmuyorsa ve bütçeniz kısıtlıysa palioya binmeye devam edebilirsiniz. Aracı değiştirmek gibi bi imkanınınz varsa picanto dışında en az b segmentinde araçlara yönelin derim.
  • Palio ya 1 sene dayandım ne tüpte ne benzinde randıman verdi araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar
    sanırım maceraya gerek yok palio piyasası olan bir araba 2, 3 sene sonra elden çıkarıp punto gibi bir araba alırım inşallah:)
  • picanto sınıfındaki araçlar bence ikinci yada üçüncü araç olarak değerlendirilse daha mantıklı olur.
  • benım anlamadığım konuyu açan kışı 2 kışı olduğu bagajı küçükte olsa arka koltukları bagaj gıbı kullandığını söylemış.böyle bırısıne neden c sınıfı araç tercıh edılırkı..tüm ülke olarak gereksız şekılde sırf heybetlı görünüp ego tatmın eden zıhnıyet yüzünden boşa çok para harcanıyor.ınsanlar ıhtıyaçlarını bılıp ona göre seçım yapsa çok daha ıyı yerlerde olabılırız sankı..

bu arada pıcanto tecrübem arka koltukta oturarak oldu ama yakıtının çok düşük olduğunu bılıyorum.tabı performanslı kullanılmaya kalkılırsa düşük olacağını sanmam..palıo 2 elde daha avantajlı sanırım.pıcanto daha çok değer kaybedıyor sanırım
  • picanto değilde rio yada accent baksanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.