Şimdi Ara

KİA CERATO SKETCH RESİMLER PAYLAŞILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil Cerato/Forte için Kia farklı bir strateji izliyor. Bu sefer ayrı bir model yerine Ceed ürün gamının bir parçası olacak Cerato, benzer bir ön tasarıma sahip olacak. Yeni tasarım eskisine göre daha agresif görünürken projeksiyon tipi farın etrafında angel-eye tarzı gündüz ledleri gelebilir. Model, mart ayındaki Genova fuarına hazır gibi görünüyor. Detaylar geldikçe burada paylaşacağım.

-- Nedense image ekleyemedim, simage olarak ekliyorum. Tıklayıp büyütebilirsiniz --

Son foto bir render çalışma:

http://thekoreancarblog.com/2018/01/02/2019-kia-k3-forte-spotted-first-time/

EDİT: Sketch resimler paylaşılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 15 Ocak 2018; 20:8:46 >

• Kia'nın ceed ile başlayan başarı grafiği gittikçe artıyor Bu da stinger'ın pov sürüşü ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Ocak 2018; 11:59:6 >
  • Bir Kia Rio sahibi olarak Allah ömür verirse bı sonraki hedefim Ceed almak olacak gerçekten kalite olarak kardeş marka Hyundai den bence 1 tık ilerdeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın önü tipsiz new balance uçları gibi olmuş alakasız duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Kia'nın ceed ile başlayan başarı grafiği gittikçe artıyor Bu da stinger'ın pov sürüşü ;

Ne kadar sessizmiş o motora rağmen. Bu adamların başka videolarını da izledim, yol sesi rüzgar sesi baya baya geliyor aslında ama bunda hiç yok neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Kia'nın ceed ile başlayan başarı grafiği gittikçe artıyor Bu da stinger'ın pov sürüşü ;

Ne kadar sessizmiş o motora rağmen. Bu adamların başka videolarını da izledim, yol sesi rüzgar sesi baya baya geliyor aslında ama bunda hiç yok neredeyse.

Hocam aynen o benimde dikkatimi çekti , ceed'deki sessizlik hoşuma gidince video'da özellikle sessizliğine baktım hafif bir motor sesinden başka ses yok araçta

• stinger bizim buralarda pek satmaya bilir vergi vs ama ceed gerçekten iyi araba o seviyedeki arabalar göre donanım olarak baya dolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Arabanın önü tipsiz new balance uçları gibi olmuş alakasız duruyor.

Kamuflaj varken nasıl tespit ettin?

• Render@auto_man
  • Korelilerin çalışıyor. Fiyat performans aracı olarak gelirse ne mutlu, yoksa showroomda çürür.

• Tutar inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Render@auto_man

Photoshop üzerinden mi tasarım değerlendiriyoruz artık?

• O tampon çok abartı bu şekilde bir tamponu binek araca koyacaklarını sanmıyorum. Genel itibariyle her gün kaliteyi arttırıyor adamlar motordada artık 160hp dizel gelsin, muhtemelen bu kasaya yetişir o motor.
  • Uzun zaman Ford - Vw ve Opel modelleri kullandıktan sonra geçtiğimiz kasımda ilk defa Hyundai aldım.

Genel olarak övgü alsa da 'alman dan sonra neden?' diyen de oldu.

Bence de Koreli ler otomotiv konusunda gayret içerisindeler, muhtemelen bundan sonra da Uzakdoğulu modeller ile devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Fena şekilde aşerdim Stinger'ı. 😀 Geri zekalı Türk Vergi Sistemi ve onun müsebbibi biatçı IQ özürlü tayfa olmasa bize de nasip olma ihtimali vardı. Neyse yol yabtılar...😈

Bu arada Cerato zaten güzel araç. Render ile ne kadar bağdaşır yenisi, bakıcaz.

sen ne hakla hakaret ediyosun hükümete oy verene. insan gibi konuş haddini bilerek konuş

• quote:

Fena şekilde aşerdim Stinger'ı. 😀 Geri zekalı Türk Vergi Sistemi ve onun müsebbibi biatçı IQ özürlü tayfa olmasa bize de nasip olma ihtimali vardı. Neyse yol yabtılar...😈

Mesajın hakkında kanuni işlem başlatıyorum. Siz ve sizin gibilere bu müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Fena şekilde aşerdim Stinger'ı. &#128512; Geri zekalı Türk Vergi Sistemi ve onun müsebbibi biatçı IQ özürlü tayfa olmasa bize de nasip olma ihtimali vardı. Neyse yol yabtılar...&#128520;

Bunun nesi hakaret? Türk Vergi Sistemi çok mu iyi? 42 asgari ücretle alınabilir sıfır otomobil adlı başlıkta millet neler yazıyor neler...Bir bak oraya hakaret neymiş. Gerçeği sindiremeyence hemen tehdit. Neyse kusura bakma, tamam hassasiyet gösterip siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ocak 2018; 21:7:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

böyle kanuni işlem mi olur? adam sadece sistemi eleştirmiş. sizin istediğiniz sadece totaliter rejimlerde olur.
  • quote:

quote:

quote:

Fena şekilde aşerdim Stinger'ı. &#128512; Geri zekalı Türk Vergi Sistemi ve onun müsebbibi biatçı IQ özürlü tayfa olmasa bize de nasip olma ihtimali vardı. Neyse yol yabtılar...&#128520;

Bunun nesi hakaret? Türk Vergi Sistemi çok mu iyi? 42 asgari ücretle alınabilir sıfır otomobil adlı başlıkta millet neler yazıyor neler...Bir bak oraya hakaret neymiş. Gerçeği sindiremeyence hemen tehdit. Neyse kusura bakma, tamam hassasiyet gösterip siliyorum.

Silmeseydiniz keşke! Yaptığınız yorumun hukuki olarak sakıncalı bir tarafı olduğunu zannetmiyorum. Kraldan çok kralcı olanların tehditlerine boyun eğmemek lazım. Bu biatçı kesimin "oh ne güzel bir vergi sistemimiz var, yaşasın!" tavırları sürdükçe daha çok güdülüyor millet.

• Kiayı severdim ama Gaziantep servisi berbat Sportage alacaktım sırf servis yüzünden almadım.Artık kia nın araçlarınada bakmıyorum zaten.

Araç arıza yapınca ben mi dedim sana kia al diyen yetkilileri var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.