Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ,Çok karmaşık bilgiler ilerliyor kullanıcılar tam bilgi vermiyorlar yazılanları okuyunca.Diğer araçlar ile kaşılaştırma yapabilecek birileri yokmu?Daha net bir şekilde.Yakıt konusu benim mesela kafamı çok kurcalıyor.Eski 308 manuel kullandım 5 yıl 6,4 ü hiç geçezdi ne kadar zorlarsam zorlayım.Yeni 308 sahibiyim otomatik ilk aldığımda 8,4 lt lerde kullanırken şimdi daha yeni 7 lt leri görmeye başladım.BUnlar şehir içi kullanımlar ayrıca.O kadar kararsızımki 308 içinde bir tek kötü yorum yok evet vites geçişleri çok iyi ama yakıtı bana gore kötü araba çok seri evet ama çok kompak eski 308 in içi çok genişti ben bu arabada daralıyorum resmen yoksa araba güzel ama sanki kia daha ferah gibi gözüküyor yakıtıda tam olarak öğrenebilirsek iyi olucak.Bir de otomatik vitesi ile ilgili sorunlardan bahsediyorlar ısınınca sorun çıkarıyormuş yok bakımı maliyetliymiş gibi.Sonra bu araba daha yeni çıktı ama malum sitede bir sürü ikinci el ilanı var arabaların hepsi düşük km de.Neden bu kadar çabuk satıyorlar onu anlamadım mesela.BU sorulara cevap verebilcek bir arkadaş varmı?

• Arkadaşlar merhaba. Bilgilendirmeler whatsapp grubu üzerinden yapılıyor. Ciddi alıcılar oraya katilabilir. Mumkünse kimse bireysel hareket etmesin. Bu herkesin zararına oluyor malesef. Ayrıca bayiyi de lütfen harici aramayın. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp grubuna eklenmeyi rica etsem

• Yeni ötv kanunu sonrası ( Meclisten geçti biliyorsunuz) aracın fiyatı ne yönde değişecek acaba?

• Space engineer S kullanıcısına yanıt
    Takasa olmaz dediler

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    hocam eminim çok yoğun geçiyordur ama benim gibi merak eden yüzlerce arkadaş var. acaba bayii adı vermeden kaç kişi için ne kadara anlaştınız bilgisini paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Yeni ötv kanunu sonrası ( Meclisten geçti biliyorsunuz) aracın fiyatı ne yönde değişecek acaba?

Meclisten geçen şey, bakanlar kuruluna ÖTV oranlarını belirleme yetkisi.
    Nasıl bi değişiklik olacağı Bakanlar Kuruluna kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

yapamazsınız edemezsiniz diyenlere aldırmayın, zamanında yine bu forumda arkadaşlar birleşip corolla aldılar istanbuldaki bir bayiden çok uygun fiyata, o fiyatı hiçbir bayi tek araç alana vermemişti. alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. 10 kişi bile alsa iyi bir indirim yaparlar.

Merhaba ben bunu duymuştum ama DH üyeleri olduğunu bilmiyordum. Bana da Mahmutbey'deki Toyota Gürses'deki satış danışmanı söylemişti. Geçen sene satış danışmanı 1.33 Life aracı aralık ayında 52.000'e almış. Daha soonra ise aynı aracı 49.000'e alanlar olmuş. Benden bile ucuza aldılar demişti. Demek ki alanlar DH grubuymuş. Benzerinin Cerato'da da olması dileğiyle.
  • Kia'nın sitesinde bulamadım da ödemeyle ilgili bilgiler var mı? Şu kadar aya 0 Faiz ya da diğer faiz oranları v.s gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Trafik varsa, dur kalklı sürüş, 8 Km mesafe. Ortalama hız 22-25 km/ saat gibi, 7-8-9 arası oynuyor. 2400 Km de benimki.
    Ha, yol açıksa 5,1 lt/100 km'de gördüm...

Manuel dizel 2013 ceed sahibiyim, motor aynı yani. Tüketim istanbul şehir içi yazın 6,5 dolayları, kışın 7,5 dolayları. Trafiğe göre 300-500km sonrası kışın 8-8,5 ortalamayı da gördüğüm oldu yazın 5,5-6 ya indiği de oldu. Otomatikte en az 1 litre daha koyun üstüne ki kimileri 2 litreye yakın fazla yakıyor bu motorun otomatiği diyor ama ben bu konuda deneyim sahibi değilim tabi. Bu arada avrupa yakası verileri bunlar. Anadolu yakası şahsi kanaatim yarım litre daha düşük olur. Sık vites değiştiren biriyimdir, 2000 deviri pek geçirmem, genel kullanımım 1600-1700 devirlerde yaz kış. Motoru bağırtmam. Bunu da hesaba katın. Bu devirde kullanmaya beni bu araç alıştırdı çünkü 1600e geldimi devir ekransa hemen vites uyarısı veriyor. Ekrandaki uyarının psikolojik baskıları neticesinde artık 2000 deviri geçiremiyorum :) Bir ara kapadım uyarıyı ama rahatsız olup tekrar açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

40 kusur kişiysek 70e alırız bu aracı bayileri aradan çıkaralım genel müdürlükle muhattap olalım :)

ben kesin karar verince gruba katılayım yalandan yer işgal etmiyeyim. 308 ve cerato arasındayım .5 aralıka kadar bekliycem.iyi bi kampanya olmazsa dizel araçlarda bende cerato alırım.

308 fiyatı ne alemde hiç bilmiyorum ama Kia varken Peugeot ya bırak almayı dönüp bakılmaz hocam, sana o kadarını söyliyim. Eğer fiyatlar yakınsa birbirine peugoet yu hiç düşünme bile. Kia her konuda döver. Benim tek şikayetim yetkili servisleri. Yol tutuş, malzeme ve parça kalitesi ve donanım her türlü üstün ve pişman olmazsın.

Edit-Düzeltme: Peugeot tahminimce dizel yakıtta daha avantajlı olacaktır sanıyorum. Bu crdi motor diğer dizellere nazaran biraz bonkör çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 17 Kasım 2016; 18:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Arkadaşlar merhaba. Bilgilendirmeler whatsapp grubu üzerinden yapılıyor. Ciddi alıcılar oraya katilabilir. Mumkünse kimse bireysel hareket etmesin. Bu herkesin zararına oluyor malesef. Ayrıca bayiyi de lütfen harici aramayın. Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Bilgilendirmeler whatsapp grubu üzerinden yapılıyor. Ciddi alıcılar oraya katilabilir. Mumkünse kimse bireysel hareket etmesin. Bu herkesin zararına oluyor malesef. Ayrıca bayiyi de lütfen harici aramayın. Teşekkürler.

Arkadaşlar benzinli otomatik içinde konuştuğunuz bayiden bir fiyat isteseniz çok şey istemiş oluruz atıyorum 10 dizel 10da benzinli için fiyat pazarlığında eliniz daha kuvvetli olur. Ben aynı oranda indirim olursa benzinli içinde yoğun talep olacağını düşünüyorum.

• Sonu hüzünle bitmez umarım

• Bayiye gidip aracı inceledim, tahminimin de ötesinde beğendim. Niyetim sedan bir araç almak olsa hiç düşünmeden katılırdım, yine de katılabilirim; alacak olursam da beyaz renk tercihim kesinleşmiş oldu, sedefli beyazı zaten çok severim, Cerato' ya ayrı bir yakışmış ...

Aralık ayı içinde SUV-CHB araçlar arasında bir tercih yapmayı planlamış, aklımdaki SUV araçlardan muhtelif sebeplerle uzaklaşıp 308 e yönelmiştim, içini henüz hiç görmediğim Vitara da plase idi. Cumartesi gününü C-HR/Vitara/308 incelemesi yapmaya ve nihai kararımı belirlemeye ayırmıştım (Esasen C-HR meraktan, o fiyatı o motor-şanzıman kombinasyonuna vermek isteyeceğimi sanmıyorum)...Derken, şimdi kafam karıştı doğrusu; 75 bin civarı fiyata bu araç kaçmaz!...

Yalnız çok önemsediğimden değil ama kafama takılan bir şey; Elantra' da olan Stop-Start özelliği Cerato' da niye yok acaba?. S&S özelliği olan bir araç kullanmadım henüz, çok gerekli ve faydalı olup olmadığı hakkında bir kanaatim yok, Elantra' dan tecrübesi olanlar izlenimlerini paylaşırsa memnun olurum...

Gruba katılmayı düşündüm aslında ama şimdi katılıp iş icraata gelince yan çizmek durumunda kalmak istemem. Cumartesi günü 308 i inceleyip fiyat aldıktan ve kendimce mukayese ettikten sonra katılmak daha mantıklı olacak. Operasyon başarıyla sonlanıp geç kalırsam da sağlık olsun; zaten o durumda ikinci bir grup kurulmasını da muhtemel görüyorum ayrıca...

Bir şeyi söylemeden de geçmiş olmayayım; VAG' ın 2 yıllığına verip süreyi artırmak için ek ücret talep ettiği, 'İyi niyet vs' diye tatlandırdığı garantiyi, adamların aslanlar gibi 5 yıl/150 bin km olarak peşinen verdiğini es geçmeyelim, benzer özellikli çift kavramalı şanzıman dahil...

• Balıkesir için bayi fiyatında yardımcı olabilirim. Ne kadar düşerler bilmiyorum ama. Balıkesirden almak isteyen olursa diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

Bayiye gidip aracı inceledim, tahminimin de ötesinde beğendim. Niyetim sedan bir araç almak olsa hiç düşünmeden katılırdım, yine de katılabilirim; alacak olursam da beyaz renk tercihim kesinleşmiş oldu, sedefli beyazı zaten çok severim, Cerato' ya ayrı bir yakışmış ...

Aralık ayı içinde SUV-CHB araçlar arasında bir tercih yapmayı planlamış, aklımdaki SUV araçlardan muhtelif sebeplerle uzaklaşıp 308 e yönelmiştim, içini henüz hiç görmediğim Vitara da plase idi. Cumartesi gününü C-HR/Vitara/308 incelemesi yapmaya ve nihai kararımı belirlemeye ayırmıştım (Esasen C-HR meraktan, o fiyatı o motor-şanzıman kombinasyonuna vermek isteyeceğimi sanmıyorum)...Derken, şimdi kafam karıştı doğrusu; 75 bin civarı fiyata bu araç kaçmaz!...

Yalnız çok önemsediğimden değil ama kafama takılan bir şey; Elantra' da olan Stop-Start özelliği Cerato' da niye yok acaba?. S&S özelliği olan bir araç kullanmadım henüz, çok gerekli ve faydalı olup olmadığı hakkında bir kanaatim yok, Elantra' dan tecrübesi olanlar izlenimlerini paylaşırsa memnun olurum...

Gruba katılmayı düşündüm aslında ama şimdi katılıp iş icraata gelince yan çizmek durumunda kalmak istemem. Cumartesi günü 308 i inceleyip fiyat aldıktan ve kendimce mukayese ettikten sonra katılmak daha mantıklı olacak. Operasyon başarıyla sonlanıp geç kalırsam da sağlık olsun; zaten o durumda ikinci bir grup kurulmasını da muhtemel görüyorum ayrıca...

Bir şeyi söylemeden de geçmiş olmayayım; VAG' ın 2 yıllığına verip süreyi artırmak için ek ücret talep ettiği, 'İyi niyet vs' diye tatlandırdığı garantiyi, adamların aslanlar gibi 5 yıl/150 bin km olarak peşinen verdiğini es geçmeyelim, benzer özellikli çift kavramalı şanzıman dahil...

Bayilerin söyledigine göre 2017 yılı Mart ayınfan itibaren Premium donanım secenegiyle ;

çift renkli 17" jant
    Anahtarsız giris ve calistirma sistemi
    Yağmur sensörü
    Navigasyon gelecekmis.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    1. 17'' jant istemem, yollar malum, az çekmedim ince yanak lastik kullanmaktan .
    2. Belki daha fazlası da gelir tabi de önemli olan ''Kaça gelir?''. Bu fiyatlara olmayacağı kesin gibi...
  • quote:

Birisi mercanlar 75'e bırakıyor diye yazmış, bir de pazarlığınız da fiyat, hediye vs. son durum nedir merak ettim ?
    Buradan da bilgilendirirseniz, belki de katılmak isteyenler olabilir.

http://www.arabalar.com.tr/kia/cerato/2016/1-6-crdi-concept-plus-dct

• quote:

Orijinalden alıntı: eliadato

Kia'nın sitesinde bulamadım da ödemeyle ilgili bilgiler var mı? Şu kadar aya 0 Faiz ya da diğer faiz oranları v.s gibi.

0 faiz kampanyası yok, faiz 1.19 denmişti bana
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.