Şimdi Ara

kia cee'd SW concept plus paketi alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hepinize selamlarımı iletiyorum öncelikle sıfır bir araç almak istiyorum ve c segmentindeki
    kia ceed SportWagon concept plus hoşuma gitti galeride içine dısına baktım fiyat 53.800 lira aldım enson fiyat olarak bu dediler

bazı forumlarda sağ kısımdan seslerin geldiği belirtiliyor plastik konsol torpido vs kısımların zamanla gıcırdama ses yapma olusturabileceğini okudum ben suan bu ceed concept olur concept plus olur paketlerdeki araç sahiplerini yoruma bekliyorum araç hakkındaki görüşleri nelerdir memnuniyet nasıl aracta ses yalıtımıylada alakalı bir konu vardı cok ses alıyor diye yarın aracı test edicem kısmet olursa ama sonucta ben 5 km yada 10 km kullanıcam o an için iyi gelebilir araç

bu araca sahip olan sürekli kullanan arkadasların önerilerini bilgi paylasımlarını bekliyorum
    bir dünya para veriyoruz sonucta alın teri var işin içinde

ben aracı kullanmadım sadece tek bir eksisini söyleyebilirim arka orta koltuga yani bardak tutucuların oldugu kısım cok sert konfor acısından sırt kısmını rahatsız ediyor cok :( kafamdaki tek eksi yönü bu suan için yarın test edicem fikir danısayım dedim cok tesekkur ederim şimdiden ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timed -- 4 Aralık 2012; 2:32:00 >

• F/p oranı çok yüksek bir araç. Tavsiye ederim. Test sürüsü sizi daha iyi aydinlatacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test sürüşüne gittim araç güzeldi yanlızca otomatik ti test aracı yinede begendim yagmurlu havada kullandırm bursada guzel geldi diğer arastırdıgım forumlarda ses yalıtıı filan ve bazı tıkıtrı sesleri geldiği söyleniliyor ama bakalım hayırlısı
  • Eski kasadan bahsediyorsun sanırım 53.800 görünce yenisi için bir an olabilir dedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: timed

Ceed yerine 120 hp Lancia delta öneririm.
    Konfor açısından sizi tamamiyle tatmin edecektir.
  • aadrty hayır 2012-2013 yeni cee'd sportwagon manuel 1.6 dizel concept plus paketine 54.000 teklif aldım aynı paketin hb ine de bursada 51.500
    bazı arkadaslar forumlarda istanbulda bir bayii adını vermişler ulukar diye aradım sordum
    hb concept plus manuel 1.6 dizel modeline 49.750 zorlasan 49.500 alınır yani
    suan bu araca sahip kullanan arkadaslar bilgilendirse aydınlatsa bizleri daha güzel olucak ondan en azından tereddüt ettiğim konuları azda olsa minimum a indiririm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timed -- 4 Aralık 2012; 14:25:53 >
  • alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu aracın 1.6 dizel otomatik rakibi yine ikiz kardeşi i30 sportwagon dur. Başkada rakibi yok. Ben ce alınabilecek bir araç. Önyargılar ve prestij kaygısılarınız varsa bulaşmayın ayrı konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı sonkez incelemeye bayiye gidicem ve otobanda bir test sürüşü teklif edicem kabul ederlerse ederler etmezlerse :D kendileri bilir... 2013 ünü düşenebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: timed

test sürüşüne gittim araç güzeldi yanlızca otomatik ti test aracı yinede begendim yagmurlu havada kullandırm bursada guzel geldi diğer arastırdıgım forumlarda ses yalıtıı filan ve bazı tıkıtrı sesleri geldiği söyleniliyor ama bakalım hayırlısı

Aracim 4500 kmde dizel Manuel concept. Su ana kadar hic bir ses duymadim. Yalitim super Ve ic malzeme kaliteli. Ancak ileri ki yillarda sanziman biraz ses yapar gibi geldi. Sadece tahmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.