Şimdi Ara

KHK ile ihraç edilen 7 aylık bebek annesi Sevgi Balcı intihar etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
16.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP'li vekilin kızı iade edileliyse 1 gün oldu.

Karı koca ihraç edilmişler ve 3 çocukları varmış.

Bunca mazlumun ahı, bunca zülümle nereye kadar devam edebilecekler bilmiyorum. Ekşi hesabı olan biri varsa bir başlık açsın. Hiç birşeyi umursamayan ve hiç birşeyden haberi olmayan bir toplum olduk.

Kaynak:http://siyasihaber3.org/khk-ile-ihrac-edilen-7-aylik-bebek-annesi-sevgi-balci-intihar-etti

• alcest kullanıcısına yanıt
    Yüzde 90 ı müslüman olan ülkede hiçbir şey normale dönmez. Şu an ülkede insan hakları 0. Adamlar masum insanlara ceza veriyor.( sahte taciz , sahte tecavüz , sahte turist rehberi olmayan birine sadece yabancı bir kızla konuşuyor diye sahte turist rehberi diye damgalayıp ceza kesmek vs). Ben neler okudum neler gördüm. Sahte tecavüz suçlaması eski iş yerimdeki arkadaşımın başına geldi. Sahte turist rehberi olmayan birinin sahte turist rehberi damgasıyla ceza alması ve siciline işlemesi olayını couchsurfingde okudum.

Bunların bizzat tamamen sorumlusu akepedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 26 Ağustos 2017; 22:40:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebeği var ve intihar ediyor...
  • Bu khk lar kadar saçma bir şey yok tam bir cadı avı her khk da bir sürü kişi atılıp sonra bir sürü kişi tekrar geri alınıyor.

Burda demek oluyor ki suçsuz insanlarında yok yere araştırılmadan 7-8 ay hem parasız hemde terörist yaftasıyla sokağa atıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu khkların ne derece yıkıcı olduğunu başına gelen bilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes tırstığından ses çıkaramıyor bunlara , yalnız islamcılar zulüm konusunda gerçekten uzmanmış onu gördük.İnsanları atıp cüzzamlıya çeviriyorlar.
  • Ondan sonra küfür edince ceza alıyoruz. ama bu adamlar hala forumda yazmaya devam ediyor. forum kurallarında insanları kışkırtmanın, infial yaratmanın, cinsiyet ayrımcılığı yapmanın, kadınları aşağılamanın falan cezası yok ama bunları yapanın aile fertlerini sıradan geçirene ceza var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kim haklı kim haksızsa
    Vebali boynundadır.
    Uzaklaşınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanırım tahrik edene demiş alıntı olunca yanlış anlaşıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Hocam sanırım tahrik edene demiş alıntı olunca yanlış anlaşıldı

Hayır SerkanHur kişisi sürekli saçma spaan şeyler yazan trollerden biri, bu şekilde yazınca bende bu şekilde yazdım.

Yok hocam o huuru biliyorum demek istediğim küfür eden kişi size değil, huura küfür etti sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

quote:

Hocam sanırım tahrik edene demiş alıntı olunca yanlış anlaşıldı

Hayır SerkanHur kişisi sürekli saçma spaan şeyler yazan trollerden biri, bu şekilde yazınca bende bu şekilde yazdım.

Yok hocam o huuru biliyorum demek istediğim küfür eden kişi size değil, huura küfür etti sanırım

Bana ettiği kesin, galiba dediklerimi yanlış algıladı Herneyse öyle ya da böyle ceza alacak

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Yanlışı bir yanlişla kapatmak ancak yeterince olgunlaşmamiş bir kişiden beklenir. Bu devirde küfür, itham gibi şeyler normal karşılanır oldu.

• Teror orgutu uyesi olmaktan mi ihrac edilmis?

Bebegine ragmen etmesi de ayri bir konu,

Hukuk intihar eden kisiyi katil olarak isimlendirir, bu da kendi katili olmus..

• Fetöyle iş yaparken iyiydi tabii, bir de bebeği var diye acındırıyorlar. Ayrıca ihraç eden kişi değil kendisi intihar etti. Boş yere ihraç edilmişse de itiraz hakkı falan vardı ayrıca.

Ne zaman Akp'den soğumaya başlasam bu forumdaki mantıksız düşmanlık sayesinde yine onlara oy veriyorum. Böyle devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Fetöyle iş yaparken iyiydi tabii, bir de bebeği var diye acındırıyorlar. Ayrıca ihraç eden kişi değil kendisi intihar etti. Boş yere ihraç edilmişse de itiraz hakkı falan vardı ayrıca.

Ne zaman Akp'den soğumaya başlasam bu forumdaki mantıksız düşmanlık sayesinde yine onlara oy veriyorum. Böyle devam edin.

Bir hemsire fetullah orgutuyle ne is yapabilir? Orduyu, yargiyi orgute teslim edenler kadar yardim etmemistir degil mi?

• alcest kullanıcısına yanıt
    Örgüte her ay para veriyor olabilir, torpille işe geçmiş olabilir veya örgüt lehinde propaganda yapmış olabilir.

Ordu, yargı zaten onların elindeydi. Görevdekileri 20-30 yaşında adamlar değildi. 50-60 yaşındaki üst düzey görevlilerdi. Şu anki hükümet de onların yardımıyla başa geldi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Örgüte her ay para veriyor olabilir, torpille işe geçmiş olabilir veya örgüt lehinde propaganda yapmış olabilir.

Ordu, yargı zaten onların elindeydi. Görevdekileri 20-30 yaşında adamlar değildi. 50-60 yaşındaki üst düzey görevlilerdi. Şu anki hükümet de onların yardımıyla başa geldi zaten.

Olabilirlerle insan yargilayamayiz. İsinden edilen insanlarin bir cogunun sucsuz oldugunu biliyoruz. Bu ilk intihar da degil ayrica.

Yargiyi 2010'daki referandumla ele gecirdiklerini biliyoruz. 45 yillik yapilanmanin zirveye ulastigi kismin ak parti donemi oldugunu da biliyoruz.

Devlet, bir orgute bu kadar yardim edip "allah bizi affetsin" deyip kendini aklayabiliyorken bir hemsireyi ne diye isinden ediyor?

Bu nasil bir yuzsuzluktur? Sizdeki bu aymazlik nereden gelmektedir?

Fiili olarak darbeye bulasmamis hic kimseye bunlar yasatilmamalidir. Muslumanliklariyla ovunen insanlarin, benim gibi ateist birinin vicdanini tasimiyor olusu nedendir? Asil sorumlular yargilanmadigi ve masum insanlari yargiladiklari boyle bir donemde nasil piskin piskin bu insanlari suclarsiniz? Soylediginiz yardimlarin hepsini iktidar partisi yapmistir. Orgut bir hemsirenin parasina ihtiyac duyacak bir orgut degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 27 Ağustos 2017; 9:4:32 >

• Bir fetöcü veya pkklının intiharına üzülmem sevinmem de

• Adaletsiz uygulamaların getirdiği sonuçları yine kendimiz ödüyoruz. Bkz ergenekon ve balyoz soruşturmalarının sonucu, bkz açılım zırvası. Bence bizler akıllanmayacağız. Farklı düşünen herkes eskiden ergenekonculukla yaftalanırdı şimdi fetöcülükle yaftalanıyor.

• bebeği olan birisinin intihar etmesi normal mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.