Şimdi Ara

KHK ile ihraç edilen 7 aylık bebek annesi Sevgi Balcı intihar etti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
16.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O sizin provakasyonlarınız. Siz gidip şehitlikte kafa çekin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Gerçekten fetöcü olanlara zerre kadar acımıyorum. Sultanahmet'te toplayıp hepsini sallandırsalar hepsinin leşine birer birer tükürürüm. Bu şerefsizler birçok insanın hayatı ile oynadı ve haksız yere makam mevki sahibi edildiler.

Onları bu noktaya taşıyanlar da elbet hesap verecek ama o işin daha zamanı var elbet.

Bu olaya gelince kadın hemşireymiş. Bu insanlar hangi gerekçe hangi kanıtlarla KHK ile işten atılıyor kimse bilmiyor. Fetöcü ayağına muhalif gördükleri insanları da işten attıkları malum.

Masumsa çok acı bir olay gerçekten ama bu tip durumları ayırt etmek çok zor çünkü süreç sulandırıldı.

Bir de başka açıdan bakmak gerek duruma. Bu aile masum olabilir belki ama neden bu kadar gurur meselesi yapıyor bazı insanlar gerçekten anlamıyorum. Devlet memurluğundan atılmak dünyanın sonu mudur ? Siz zaten fetöcü değilseniz kimseye zararınız da olmadıysa elbet elinizde bir mesleğiniz var girer bir yerde çalışırdınız.

Ama bildiğim kadarıyla bu işten atılan insanların bir kısmı belki masum olsa da fetöcü damgası vurulduğu için özel sektörde iş bulmaları çok zordur. Kimse terörist damgası yemiş biriyle çalışmak istemez. 40 yaşından sonra bulaşık yıkamayı temizlik yapmayı da kimse göze alamaz.

2010 yılında kopya neticesinde öğretmen olan Fetöcüler şimdilerde benzin istasyonlarında iş bulabiliyormuş ancak.

2010 KPSS o 2011 değil. Ve bunları dışarda tut.

Sen müslümansın ve sorular eline gelince alıyorsun. Adamların sorulası alma gerekçelerine bakarmısın ya

---biz onlardan daha çok hakediyoruz. Biz iyi müslümanız.----

• Utanç tablosu gerçek fetöcular serbest kalıyor olan yine garibana oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferagkaya

Valla Fetönün kucağına oturup o sınavları haksız yere kazanırken o kadar insanın ahını alırken düşüneceklerdi bunları Fetönün de başımıza bela edenin de Allah belasını versin

Kesin bir FETÖ üyesi olsa hapiste olurdu.

Basit şüphelerle işten çıkarılıyor bu kişiler.

Umarım en kısa sürede daha kötü hallere düşersiniz siz ve sizin gibiler.

• yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    28 şubatta şu gün islamcıların yaptığı zulmün binde biri yoktu (üniversitedeydim muhtemel ilkokuldaydın :) ) , bir kere hukuk ve adalet bu halde değildi eninde sonunda hakkını alacağın inancın vardı.Şu an bu adamlar resmen afaroz ediliyor , cüzzamlı gibi kalıyorlar ortada.Neden atıldığın vb belli değil , kendini savunma hakkın yok.
    Ülkenin geleceğinden zerre ümitli değilim tam bir delilik ve paranoya hakim oldu.Polisin şarjörünün bile toplatıldığı , kurumlara güvenin bu kadar sarsıldığı bir dönem görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

İnsanların yaşadığı travmaların zerresinden anlamayan embesiller gelmiş burda ahkam kesiyor.

Günümüzde bir insanın okuyup ygs-lys-kpss-mulakat gibi şeylerden geçip devlet dairesinde kendi alanında meslek sahibi olması için en iyi ihtimalle 16 yıl okumasi gerekir, 6 yaşında okula başlamışsa en iyi ihtimalle 22-23 yaşına gelmiştir, yani 23 yılını vermiştir bu iş için.

Ve bir gecede bir insanin 23 yılı çöpe atılıyor, doğru düzgün arastirilmadan, sorgulanmadan ve en önemlisi hiç mahkemeye çıkarılıp yargılanmadan. Ve daha da önemlisi fetö ile yıllarca koyun koyuna yatan, onlara heryeri parsel parsel veren, ONLARIN HER İSTEDİGİNİ ONLARA VEREN kişiler tarafından ve yıllarca resmen herkesi bu örgütün kucağına iten insanlar tarafından. Bu insanlar tarafından, hiç yargilanmadan tüm ülkeye terörist diye gosteriliyorsunuz, herkes size sırtını dönüyor, kimse iş vermiyor, vermek isteyenlerde yukarıdan tehdit ediliyor.

Hukuk okuyanlar yada azıcık gazete veya kitap okuyanların bile bildiği temel bir kural vardir: bir insana mahkemede yargılanıp suçu kesinleşmeden ceza verilemez verilmemeli. Ama padişah fermanlarıyla (KHK) ülkede ne hukuk nede adalet bırakıldı.

Üstelik bu zulüm sadece kendisine yapılsa belki biraz dayanılır olabilirdi ama aynı şekilde hem ona hemde eşine bu zulüm yapılıyor. Ve çaresiz bırakılıyor.

Aslında değinilmesi gereken bir diğer konuda ülkemizde pekçok kamu personelinin ve üniversite personelinin devlette geçirdikleri çalışma hayatı sonrasında özel sektörlerde çalışamayacak oluşu ve iş bulma imkanlarının çok zor oluşudur.

Ülkemizin pekçok mühendislik akademsiyenleri ben eminimki ihraç edilseler %50-60'ı erhangi bir şirkette çalışabilecek vasıfta değiller. Üniversitelerde bile duurm böyleyse normal devlet dairelerindeki personellerin durumu çok daha tehlikeli ve zor durumdadır. Sağlık personneleri yine şanslılarki özel sektörde herdaim iş bulabiliyorlar.

Ülke KHK ile bir kişi ve zümresinin keyfi kararları ile yönetiliyor. Halkımız ne yazıkki ucu onlara dokunulmadıkça hiçbirşeye karşı tepki verebilecek bir milli bilince sahip değil.

Bahsi mevzu olan kişinin çaresizlik içinde intiharı ne yazıkki çok üzücü, arkasında bıraktığı eş ve çocuklarının hayatının ne kadar zor olacağını tahmin dahi edemeyiz. Gerçi kendisi hemşireymiş, ihracından sonra özel sektörde iş bulamadığındanda ani bir bunalımla bu kararı almış olabilir. Sağlık personelleri bile bu çaresiz durumda kalabiliyorsa gerisinin durumu çok zor.

Hükümetin fetullahla alakaları falanı fişmanı zaten artık tartışmaya gerek varmı ? Bu ülkedeki herkes ama herkes bu fetullahın bademlerinin devlete tam anlamıyla çöreklenmesini, bademlerin şirketlerinin hazine, kamu ihaleleri ile zengin edildiğini biliyor. Yahu daha 5 6 sene evveline kadar bizler dershane çağında iken herkesin dilinde "cemaatçi olmazsan memuriyeti unut" lafları vardı ne çabuk unutuldu bu dönemler ?

Dananın kuyruğuda burada kopuyor işte.

Herkes herşeyi biliyor ama tepki göstermiyor. Bizi milletimizde pekçok değer yozlaşmıştır. Hak, hukuk, adalet, kul hakkı, liyakat gibi kavramların milli benliğimizde ne yazıkki çoğunluk olarak hiçbir karşılığı yoktur. Milli ahlağı yozlaşmış toplumlarda ise bizde olduğu gibi düzenler olur. Çoğunluğun cebi, canı, malı zarar görmeden hiçbirşey değişmez.

Yani tamamen bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetidirki koca bir milltin bu zihniyette olması kendi nesillerinden öte onlardan sonraki nesillerinde refahını düşürerek, boynunda tasmalı nesiller ve idareler doğurmuştur ve doğuracaktır.

Bizim milletimizin aklı felaketlerle yerine gelir. geçmişte örnekleri boldur.

Allah mekanını cennet etsin, arkasındaki eş ve çocuklarına sabır versin.

Bu dünyada hak alanın er yada geç gene bu dünyada kendisinden olmasa bile çevresinden, yakınından misliyle çıkması ümidiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 28 Ağustos 2017; 3:30:47 >

• mgora kullanıcısına yanıt
    Bencede tam tersi. Şu an yapılan söyleyebileceginiz somut hiç birşey yok. Sözcü oku, Cumhuriyet oku gel burda o psikoloji ile at tut. Adam devlet sırlarını ifşa etmiş müebbet alması gerekirken almamış bile, kalkmış bunu adaletsizlik olarak lanse etmeye çalışıyorsunuz. Yuh diyorum ben buna. Yaptığınız kendiniz söyleyip kendiniz inanmak. Fazlası değil. Bakın bakalım yurt dışında devlet sırlarını ifşa edenlere ne yapılıyor.

Ortaya konuşuyorsunuz. Adalet yokmuşmuş? Ne oldu bu kanıya vardınız? 2 tane dhkp ci açlık grevi yapıyor diye mi?

Fetöcü ler adaletten ve devletten temizlendi diye mi? Sırf fırsattan istifade fitne çıkarıyorsunuz. Türkiye'de hiç bir zaman adalet 4 4 lük olmadı. Kötünün iyisi bu zaman. Ergenekondan yargılanan sol kesimi kim kurtardı? Olaylar bahsettiğin gibi olsa bırakın temizlensin derdi hükümet.

Şu an bir zulüm filan yok. Hatalar elbette mevcut. En kısa zamanda düzeltilmesini umuyorum. 3 5 tane fetoşcu pkk lı vs. Kendi tabirlerine göre zulüm goruyorsa bu onlara zaten mustehaktır.

Velevki size göre zulüm var. 28 şubata ses çıkarmadınız için bunada ses çıkarmaya hakkınız yok.

• Açıkcası ben fetö diye bir örgüte bile inanmıyorum. 2019 seçiminden önce kandırıldık diyip,mağdur ettiklerinin oylarını bile almak isteyebilirler. Benimde amcam içerde. 1 yıl oldu daha iddanamesi yeni çıktı. Kendisini 28 yaşındayım 28 dk anca görmüşümdür ama,baba tarafının en düzgün adamı diyebilirim. Amcam ve bir arkadaşı o kadar salakmışki darbeden sonraki ilk mesai gününde kurumda " alim insana iftira atıyorlar" diyerek bağırmışlar. Söyleyenden başka duyanda yok nedense. Ama bunu bahane edip, evinde 10-15 sene önce zaman gazetesinin verdiği Kuran,2012 de vefat eden babaannemin hayrına kimse yok mu derneğine bağışlanan kurban makbuzu var diye 1 yıldır içerde. Meslektende ihraç ettiler. Allah sonumuzu hayretsin.

• Benim suçsuz yere 1 yıldır içerde olan tanıdıklarım var. Bu da bir imtihandır. Keşke imtihanı gecebilseydi. İnsanlar çıkmaya başladı yavaş yavaş. Ha bunları yapanlar cezasını çekecek o başka

• Fetö bahane Atatürkçüleri kovmak şahane

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç kimseye bişey olmuyor

şahlanarak yollarına devam ediyorlar
  • 3 cocuk felsefesinin temeli belki bu olabilir. Arastirmak lazim. Bu adamlarin her kelimesinde gizli mesajlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Benim suçsuz yere 1 yıldır içerde olan tanıdıklarım var. Bu da bir imtihandır. Keşke imtihanı gecebilseydi. İnsanlar çıkmaya başladı yavaş yavaş. Ha bunları yapanlar cezasını çekecek o başka

Yav ne imtihani. İmtihan diye beyiblerinizi yikadilar herkes sabredip ezilmeyi imtihan oluyoruz diye algilamaya basladi. Bunlarda imam hatip mezunu bunlar neden imtihan olmuyor siz garibanlarmi oluyorsunuz sadece? Uyanin biraz. Beyninizi kullaninca zaten bwni anlarsiniz

• Yine çıktılar piyasaya o kötü bu kötü. Debelenin durun burdan izlemesi zevkli oluyor :)
  • Onca fakir insan bu ülkede açlıktan ölürken nerdeydiniz? Sırf başı kapalı diye üniversiteye alınmayan geleceği ellerinden alınan insanlar için nerdeydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

3 cocuk felsefesinin temeli belki bu olabilir. Arastirmak lazim. Bu adamlarin her kelimesinde gizli mesajlar var

3 bile az elimden gelse daha fazla vatansever dinine bağlı evlat yetiştireceğim sizin gibilere karşı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Kardeş 28 şubat döneminde imamhatipliler imtihan oldu şimdi ise fetöye kurban veren Allah rızası için sadaka veren saf düşünceleri kullanılmış Anadolu halkı imtihan oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnrysn

quote:

Orijinalden alıntı: mgora

quote:

Orijinalden alıntı: ysnrysn

Onca fakir insan bu ülkede açlıktan ölürken nerdeydiniz? Sırf başı kapalı diye üniversiteye alınmayan geleceği ellerinden alınan insanlar için nerdeydiniz?

Sen sıfır mesajla neredeysen orada.
    Bir bitmedi mağduriyet edebiyatınız , bu ülke islamcı iktidarın yaptığı kadar bir zulme tanık olmadı.
    28 şubat döneminde bu Gülen Cemaatine kananları aynı şekilde içeri alamazdınız alsanızda öyle bir kıyamet kopardı ki aklınız hayaliniz dururdu.
    28 şubatta Anayasa vb çiğnenmiyordu şimdi ise adalet,hukuk,anayasa herşey esnetiliyor.
    O zamanda zulüme karşıydım şimdi yapılanlara da.Asıs suçlular ayıklanmalı ve adil yargılama yapılmalı.

İslamcı iktidar derken sen hangi dine mensuptun kardeş? Laiklik mi yoksa?

Kıyamet kopardı diyosunda sende içindesin o zaman, bu kadar savunduğuna göre fetö yapılanmasını sende fetöcüsün

Eskiden yabancı forumlarda bazen yahudilerle tartışıyordum (inanç değil zulüm,filistin vb konularında) onlarda da hemen insanı tahrik edip sonra anti-semitizm ile suçlayıp ,forumdan attırma taktiği var öğrenmişsiniz afferim.
    Ben Müslümanım ama Ak parti dininden değilim , ak parti iktidarı ile islamiyette bazı kurallar değişti , mesela ak partiden önce inananlarda şu vardı günahı olan , tevbe eder , belki Allah kabul eder şeklinde idi , dolayısı ile aslolan günah işlememekte.
    Ak parti zamanında inanıyorum diyenlere bakınca durum şu şekilde , sanki Allah'la bir anlaşma varmış gibi günah işlersin , tevbe edersin , Allah kabul eder anlayışı var yani aslolan günah işlememek değil , tevbe etmek.İnançta buna benzer yamulmalar var b en bu dine mensup değilim.
    Diğer konuya girmiyorum çünkü küfredip forumdan yasaklanmak istemiyorum.

• mgora kullanıcısına yanıt
    Hesabına gelmedi mi yok trol, yok yandaş yok bilmem ne diye karalamaya başla. Hala somut bir örnek vermedin, sözcü ağızları ile konuşuyorsun. Bırakın bu temelsiz sallamaları. Biz de yaşadık o günleri biliyoruz.

Soldaş basını da biliyoruz sen merak etme.

Fetö elemanları devletten temizlenirken bari destekleyin. Allah bir deseler değil diyeceksiniz nasıl bir zihniyetsiniz akıl almıyor. Hakim savcı atılıyor ortalığı yıkıyorsunuz, bunlar her alanda solcuları yok etmeye çalıştılar. Sizin 28 şubatta yaptığınızı onlarda size yapmaya çalıştı. Desteklemeniz lazımken köstekliyorsunuz.

Bu yapıyı da sizin zihniyet başımıza bela etmedi mi. Müslümanları 2. Sınıf insan ilan edip onları ezmeye başlayınca, ortamı oluşturdunuz. Bu salaklarda doğru bişey yaptığını sanıp örgüte katıldı, gizlice örgütlendiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 28 Ağustos 2017; 11:49:59 >
  • Benim bir suçum günahın yok kardeşim. Ben oy verme hakkına eriştiğim günden beri hiçbir seçimde akpye oy vermedim, verdirtmedim. Ülkenin ve bizim yüzümüzden batan ülkelerin ve milletlerinin ahı bana değildir. Benim içim rahat. Her seçimde düşünmeden etmeden sırf kendi keyfi uğruna oy verenler düşünsün, aldıkları vebal çok büyük. Birazcık düşünebilseler bu veballeri kaldıramazlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.