Şimdi Ara

Kha'Zix fazla mükemmel değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kha en sevdiğim champ neden az oynanıyor merak ediyorum yani muhteşem kombo 1v1 qsu op. Solo pasifde gir çalılığa çık op pasif. Mükemmel yani bayılıyorum fab gibi oynamak için elimden geleni yapıyorum. Ryi geliştir tflerde dmg yeme. Ayrıca e q w e ile adc apc alıp cıkarsın üstüne birde canları azalanları toplar cıkarsın. Tek eksiğim meka :(

Bi ara ilk rehberimi yapacağım eheh.

Sizin yorumlarınız + ve - Lerini söylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabbbb aqar alem baqar

• 2 lvl fb alıcak herolardan biri
  • Değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

2 lvl fb alıcak herolardan biri

3de alırım genelde eqw(ölmesiyse aa hala ölmediyse ignite oha flash q ölmüştür artık )

• Kha'zix en sevdiğim herolardan biridir tf lara 10 sn sonradan girip penta atabilir e yi geliştirdiysen uçanı kaçanı yakalarsın hertürlü
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Çok güzelde dediğin gibi biraz savaşın sonlarını beklemesi gerekiyor takım da kötüyse o savaşın sonlarına doğru senden kimse kalmıyor kötü oluyor

Adc çıkarma konusunda bir zed ahri fizz değil ama takımlar eşitse inanılmaz bir katkısı oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artık noob herosu gözüyle bakıyorum master yi den gözümde farkı kalmadı oynarken utanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Çok güzelde dediğin gibi biraz savaşın sonlarını beklemesi gerekiyor takım da kötüyse o savaşın sonlarına doğru senden kimse kalmıyor kötü oluyor

Adc çıkarma konusunda bir zed ahri fizz değil ama takımlar eşitse inanılmaz bir katkısı oluyor

Evet orda cok haklısın. Takımda da adcnin ölmemesi gerek yoksa bir işe yaramıyor :(

• Arkadasin karsisina hic lee sin gelmemis sanirim

• O da bir Avcı. Ama en iyisi değil. Hunt is on.
  • armor pen ile çok yüksek hasara sahip fakat iyi korunan bir adc ye ulaşması zor.Sandığınız gibi uçarım q atarım ölürle olmuyor high eloda yaptırmıyorlar yani onu.Ahri fizz gibi herolar daha kolay ulaşabiliyor adc ye bu yüzden bu aralar popilaritesi düştü.
  • fab gibi terim oldu herhalde sanki adam her maç kha zix pickliyor iyiki bi penta attı
  • yeni aldım oynayamıyorum 1w1 leri kaybediyorum jungle mid top hepsinde eziliyorum yardım et bana karşıma geldiginde diyordumki yine yenildim ama ben alınca bune dedim

• Bir rengar degil.

• çok iyi değil çünkü khayı bilen biri q sunun yalnız kaldıgında fazla vurdugunu bilerek minionların yanında kalır kha da cok vurucam diye direk dalar ve minion targetlarını alır sonuc gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

yeni aldım oynayamıyorum 1w1 leri kaybediyorum jungle mid top hepsinde eziliyorum yardım et bana karşıma geldiginde diyordumki yine yenildim ama ben alınca bune dedim

Sazan.avi değilse yardım ediyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Facti0n

çok iyi değil çünkü khayı bilen biri q sunun yalnız kaldıgında fazla vurdugunu bilerek minionların yanında kalır kha da cok vurucam diye direk dalar ve minion targetlarını alır sonuc gg

Wat.gif? lütfen

• okadarda iyi hero değil ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facti0n

çok iyi değil çünkü khayı bilen biri q sunun yalnız kaldıgında fazla vurdugunu bilerek minionların yanında kalır kha da cok vurucam diye direk dalar ve minion targetlarını alır sonuc gg

Ordan canı yanan kha çalılıklara gizlenir fakat rakibi onu kesmek için çılgın bir cesaretle çalılıklara atılır, can iksirini içtiği sırada bunu fark eden kha önce w'su ile slowlar ardırdan rakip daha ne olduğunu anlamadan %45 extra hasar ile rakibini katletmeyi başarır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.