Şimdi Ara

Kha'Zix fazla mükemmel değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MajoooR

Beyler kha en sevdiğim champ neden az oynanıyor merak ediyorum yani muhteşem kombo 1v1 qsu op. Solo pasifde gir çalılığa çık op pasif. Mükemmel yani bayılıyorum fab gibi oynamak için elimden geleni yapıyorum. Ryi geliştir tflerde dmg yeme. Ayrıca e q w e ile adc apc alıp cıkarsın üstüne birde canları azalanları toplar cıkarsın. Tek eksiğim meka :(

Bi ara ilk rehberimi yapacağım eheh.

Sizin yorumlarınız + ve - Lerini söylerseniz sevinirim.

Rengar Varken, Kha'zix'de kimmiş ? (not: İkiside mevcut ve Meka khazix var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Değil.

demeye gelmiştim
  • sana öyle geliyor,daha fazla tevrübe kazandıkça OYUNUN ASSASINLERDEN İBARET OLMADIĞINI ANLARSIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kha çok iyi şampiyon aslında ama TR serverin de kolaymış ve rahat kill alıyormuş gibi bir algı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnyMlts

Kha'zix en sevdiğim herolardan biridir tf lara 10 sn sonradan girip penta atabilir e yi geliştirdiysen uçanı kaçanı yakalarsın hertürlü

10 sn'de 5 tf biter be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

O da bir Avcı. Ama en iyisi değil. Hunt is on.

bugun rengarla soloda khayi bi feedledim:(
    fb + 1kill daha :(ama farmda +30gectimde roamla farkini koydu:(
    rengara biraz taktik versenizya:D

• khazix en iyi assassinlerden fakat usul usul farmımı yaparken ahri geldi kule mule dinlemeden bodoslama girdi adamın skillshotlar gg zaten bir anda neye uğradığımı şaşırmamla beraber ölmem bir oldu. fizz ile de benzer şey oldu khazix in etkili olması için minyonlarınyanından uzak durulması lazım. yoksa 0 burst damage+squishyness useless. fakat e evolve ettikten sonra hayvan gibi kaçma rangesi oluyor. tf bitmiş herkes geri çekiliyor felan ben ormandan dolaştım bizim takımı kovalıyorlar arkada hızlı koşamayan bir sup var sonaydı galiba o da takım arkadaşlarıyla koşuyor ama en arkadan geliyor. adamın %75 canı var bir e ile atladım hızlıca q atıp yeniden ultiyle kaçtım. bildiğin sonaya tek atmıştım. ama bu oyunda tanklara karşı assassinlerin bi bk yapamadığını anlarsınız her türlü master yi talon fizz zed kha rengar counterlanır.
  • Bu Kha'zix mükemmelse nerf yemeden önce ki haline tapmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

O da bir Avcı. Ama en iyisi değil. Hunt is on.

bugun rengarla soloda khayi bi feedledim:(
    fb + 1kill daha :(ama farmda +30gectimde roamla farkini koydu:(
    rengara biraz taktik versenizya:D

Kha yı topta ezmen lazım. Lwl 2 de fb için oynuyacaksın. Sonra kartopuna bağlıyosun. Oynarsam atarım bi oyun sana. Ya da izlersin. Oynadıkça alışıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıll 'Em All

Bir rengar degil.

İşte bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Facti0n

çok iyi değil çünkü khayı bilen biri q sunun yalnız kaldıgında fazla vurdugunu bilerek minionların yanında kalır kha da cok vurucam diye direk dalar ve minion targetlarını alır sonuc gg

Ordan canı yanan kha çalılıklara gizlenir fakat rakibi onu kesmek için çılgın bir cesaretle çalılıklara atılır, can iksirini içtiği sırada bunu fark eden kha önce w'su ile slowlar ardırdan rakip daha ne olduğunu anlamadan %45 extra hasar ile rakibini katletmeyi başarır.

Yani adam once %45 ekstra hasari yememek icin minyonlarin yaninda duracak sonrada minyonlarin yanindan ayrilip izolated hedef olacak oylemi.

Bence bir master fiora trynden farki yok. Low eloda cok is yapar orasi dogru ama karsida bilen bi takim varsa adcye atladigin an bi stun yersin sen ne oldugunu anlamadan siyah ekran gelir. E skilli kill veya asist almazsan resetlenmiyor yani aldin aldin alamadin gidersin hesabi. Ama low eloda herkes kimin cani azsa onun pesinden kostugu icin teker teker indirirsin hepsini orasi ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

artık noob herosu gözüyle bakıyorum master yi den gözümde farkı kalmadı oynarken utanıyorum

Neden utanıyosun kanka

• Kesinlikle bende cok seviyorum ayriyetten guzel bir rehber vardi caitamiydi oyle nickli birinindi meka alma bence ben sevmiyorum yani tabiki herkesin fikri kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

quote:

quote:

çok iyi değil çünkü khayı bilen biri q sunun yalnız kaldıgında fazla vurdugunu bilerek minionların yanında kalır kha da cok vurucam diye direk dalar ve minion targetlarını alır sonuc gg

Ordan canı yanan kha çalılıklara gizlenir fakat rakibi onu kesmek için çılgın bir cesaretle çalılıklara atılır, can iksirini içtiği sırada bunu fark eden kha önce w'su ile slowlar ardırdan rakip daha ne olduğunu anlamadan %45 extra hasar ile rakibini katletmeyi başarır.

Yani adam once %45 ekstra hasari yememek icin minyonlarin yaninda duracak sonrada minyonlarin yanindan ayrilip izolated hedef olacak oylemi.

Bence bir master fiora trynden farki yok. Low eloda cok is yapar orasi dogru ama karsida bilen bi takim varsa adcye atladigin an bi stun yersin sen ne oldugunu anlamadan siyah ekran gelir. E skilli kill veya asist almazsan resetlenmiyor yani aldin aldin alamadin gidersin hesabi. Ama low eloda herkes kimin cani azsa onun pesinden kostugu icin teker teker indirirsin hepsini orasi ayri.

Tf ın sonlarına doğru girmesi lazım değil mi zaten cc ler kullanıldıktan o zaman daha etkili oluyor kata hesabı

Herkes rengar demiş bence kha tf konusunda daha yararlı.Bu arada rengarın ultisinin kullandığı belli olunca napacaksnız bakalım rengarcılar öyle free kill yok artık size

• Jung icin kullanıorum Özellikle E skili gang lara cok yardmcı oluor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

quote:

quote:

Tf ın sonlarına doğru girmesi lazım değil mi zaten cc ler kullanıldıktan o zaman daha etkili oluyor kata hesabı

Herkes rengar demiş bence kha tf konusunda daha yararlı.Bu arada rengarın ultisinin kullandığı belli olunca napacaksnız bakalım rengarcılar öyle free kill yok artık size

Ben her turlu oynarim rengari az once kardesimin 7 lose streak yaptigini gorunce ver senin hesapta bir el atayim dedim 30-3 gittim silver yapma cabalarinda kendisi bir faydam dokunsun hem arkadaslarina hava atar kucuk velet

Ayrica lane safhasinda rengar ustun durumda bence ama tf herosu oldugunu dusunmuyorum

• quote:

fab gibi oynamak için elimden geleni yapıyorum.
    Bi ara ilk rehberimi yapacağım eheh.

pek diyecek birşey yok gibi
  • carry si focus yemeden support niye cc lerini atsın kardeşim kha oyundan ayrılmıyor sonuçta illaki adc için gelecek .bence bir zed değil kha eski dürtme potansiyelide yok.zed daha iyi bir durumda şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

carry si focus yemeden support niye cc lerini atsın kardeşim kha oyundan ayrılmıyor sonuçta illaki adc için gelecek .bence bir zed değil kha eski dürtme potansiyelide yok.zed daha iyi bir durumda şu an

Diğer 4 kişi focuslanacak cc kullanılacak karşı takım khayı beklicek dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

carry si focus yemeden support niye cc lerini atsın kardeşim kha oyundan ayrılmıyor sonuçta illaki adc için gelecek .bence bir zed değil kha eski dürtme potansiyelide yok.zed daha iyi bir durumda şu an

Diğer 4 kişi focuslanacak cc kullanılacak karşı takım khayı beklicek dimi

diğer 4 kişi mi 4 ü de assasin mi oynuyo op meta desene .bir kere kha top oynuyorsan tanky jungler lazım .tanky junglerlar tf de kendi adc korumaya yönelik oynar .adc sup jungle çıkınca mid lane kalıyor bir de kha .kha her türlü cc yiyecek yani

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.