Şimdi Ara

Kha'Zix fazla mükemmel değil mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

O da bir Avcı. Ama en iyisi değil. Hunt is on.

bugun rengarla soloda khayi bi feedledim:(
    fb + 1kill daha :(ama farmda +30gectimde roamla farkini koydu:(
    rengara biraz taktik versenizya:D

Kha yı topta ezmen lazım. Lwl 2 de fb için oynuyacaksın. Sonra kartopuna bağlıyosun. Oynarsam atarım bi oyun sana. Ya da izlersin. Oynadıkça alışıyosun.

ya zaten early de
    aliyordumd alakasiz daha jungle redini almadan ganga gelmis cayirlarda khayi pompislerken geldi kestiler sonra ben degilde.kha snowballadi:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kha Zix ile penta attıktan sonra gidip Mecha skinine 1350 RP vermiştim ve çok yakın bir zamanda w nerf'i q buff'ı gelmişti , kullanılırsa çok güzel ama oynamıyorum aktif olarak. Eskiden daha iyiydi sanki bana öyle geliyor yani ama hala OP , hala çok iyi ona söz yok
  • kasılınca hala op
  • melee şampiyonlara lanede q spamlayarak iyi harasslıyor canı azalınca atla q ignite ölüyor zaten tek eksiği mana hungry olması ve squishy olması bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

melee şampiyonlara lanede q spamlayarak iyi harasslıyor canı azalınca atla q ignite ölüyor zaten tek eksiği mana hungry olması ve squishy olması bence

!Manasız yapsinlar rammus gibi zırhı galıo gibi mr si olsun dımı kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepilasyon

quote:

Orijinalden alıntı: taltask

melee şampiyonlara lanede q spamlayarak iyi harasslıyor canı azalınca atla q ignite ölüyor zaten tek eksiği mana hungry olması ve squishy olması bence

!Manasız yapsinlar rammus gibi zırhı galıo gibi mr si olsun dımı kanka

Kha'Zix fazla mükemmel değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Bu Kha'zix mükemmelse nerf yemeden önce ki haline tapmamız lazım.

Havada Q W atardık :( ne günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

khazix en iyi assassinlerden fakat usul usul farmımı yaparken ahri geldi kule mule dinlemeden bodoslama girdi adamın skillshotlar gg zaten bir anda neye uğradığımı şaşırmamla beraber ölmem bir oldu. fizz ile de benzer şey oldu khazix in etkili olması için minyonlarınyanından uzak durulması lazım. yoksa 0 burst damage+squishyness useless. fakat e evolve ettikten sonra hayvan gibi kaçma rangesi oluyor. tf bitmiş herkes geri çekiliyor felan ben ormandan dolaştım bizim takımı kovalıyorlar arkada hızlı koşamayan bir sup var sonaydı galiba o da takım arkadaşlarıyla koşuyor ama en arkadan geliyor. adamın %75 canı var bir e ile atladım hızlıca q atıp yeniden ultiyle kaçtım. bildiğin sonaya tek atmıştım. ama bu oyunda tanklara karşı assassinlerin bi bk yapamadığını anlarsınız her türlü master yi talon fizz zed kha rengar counterlanır.

hikaye güzel de sona'ya tek atmayacak bir şampiyon söyle tamam diyim. malphite bile ulti q atsa tek yer sona.

• Kha Zix gibi assasin herolar TF larda adc veya apc alip cikmak icin tasarlanmistir. En ufak bir focusda erirler ve bircok squishy carry den daha zayiftirlar. Yani dogru focus veya dogru item build ile durdurulamayacak champ yoktur.
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Yoo o kadar da op değil :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.