Şimdi Ara

KGS Devri bitti artık HGS var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21321698.asp

E güzel bir şey tabii fakat arabaya yapıştırdıktan sonra nasıl dolum yapacağız o açıklanmamış. Her seferinde çıkarıp takıcaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 28 Ağustos 2012; 14:08:00 >

• Gişelerde rahatlık sağlayacağı kesin. Kaç km hıza kadar algılıyor acaba?

Bence her seferinde kartı çıkartıp doldurmak yerine ince ve şeffaf bir kılıf olur kılıf ön cama yapışıktır, kılıfın içinden çıkartıp doldurup geri takılır diye düşünüyorum.
  • Devri biten KGS... OGS satışına devam edeceklermi acaba?
  • şu otoyollardaki ödeme değişikliğinden bıktım artık.hergün yeni bir sistem çıkarıyor adamlar. daha 3 ay öncesine kadar tüm gişelerde kgs dolumu yapılırken geçtiğimiz hafta tatile giderken artık tüm gişelerde dolum yapılmadığını öğrendim ve mecburen ogs den çıkış yaptım, sonucu plakama yazılan115 tl para cezası. daha sonra mecburen gidip kkgs aldım. bakalım kkgs yi kaç ay kullanacağız. her gün yeni bir sistem, ee nede olsa ülkemiz iyiye gidiyor. değişimi takip bile edemiyoruz..
  • doldurma işi sakat bence...ogs kredi kartı hesabımdan düşüyor uğraşmıyorsun dolu mu boş mu diye...
  • Sanırım dolum olmayacak. Her geçişte plakaya göre ücreti kesip ay sonunda adrese gidecek. Nasıl çalıştığına bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsg yazsaymış daha manidar olurmuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu verildi hemde kac kez

• ogs aldım 1 ay önce. daha hiç kullanmadım. bir sürü para aldılar. çöpe mi atacağız cihazı madem atacağız neden hala satılıyor ogs.
  • yine vatandaşa yönelik bir geç(..)me organizsyonu....

Sanırsam cama yapıştırılan urun orda sabit kalacak ona tanımlı bir numara olacak dolup yapacağımız zaman PTT ye yada satışı yapılan yere gidip Abi bize 10tl hgs yükle numaramda şu diyecez. benim şahsi fikrim bu yönde
  • doldur doldur gez de.. bazen öyle zamanlar oluyor, vakit bulup da dolduramıyorsun.. onu nasıl çözecekler, bi de kgs kartımda 60TL'ye yakın para var , bu nasıl olacak peki şimdi :s
  • ehoyyy, kimbilir o kartın imalatı hangi yandaşa peşkeş çekildi de, aynı b.kun lacivertini satmak için eskisini kaldırıyorlar
  • MTV'lere %10 zam yapsalar, bütün köprü ve yollar bedava olsa.

İlla birilerine şu sistemleri getirtip PEŞKEŞ çekecekler.

Halka başka hizmetleri peşkeş çekeceklerine, hep böyle uyduruk sistemleri yandaşlara peşkeş çekiyorlar.
  • ogs bitmiyor, kgs bitiyor...
    Ama bundan sonra yeni ogs alacak olan da hgs alır.

Bu geçiş aşamasında yapmaları gereken KGS kartını getirene, bedava HGS sticker'ı vererek, KGS içindeki tutarı HGS'ye aktarmaları.
  • Helal Geçiş Sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Helal Geçiş Sistemi.

• quote:

Helal Geçiş Sistemi.

Bu iyiydi

• quote:

Helal Geçiş Sistemi.

Hizli Gecirme Sistemi

• Hergun yeni bir olay cikiyor olan bize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün yollar özelleşecek...Nereden geçseniz para ödeyeceksiniz...Bu hgs mgs onun hazırlığı...

Sandığa giderken gözünüzü açık artık...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.