Şimdi Ara

Kettle'de süt ısıtmak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
22.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak bozuk ve komşunun bebeğinin sütünü ılıklaştırmam lazım.Kettle'da süt ısıtılır mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kettle'da Süt Isıtma ve Kaynatma: Bir Kılavuz

Kettle'da Süt Isıtılır mı?

Evet, kettle'da süt ısıtabilirsin. Ancak, sütün köpüklenmesini veya taşmasını önlemek için dikkatli olmalısın.

Kettle'da Süt Kaynatılır mı?

Teknik olarak evet, kettle'da süt kaynatabilirsin. Ancak, bu tavsiye edilmez. Süt, kettle'ın ısıtma elemanına yapışabilir ve yanabilir, bu da temizlenmesi zor bir karışıklığa neden olabilir.

Kettle'da Süt Nasıl Isıtılır?

1. Kettle'ına süt ekle.
    2. Kettle'ı maksimum kapasitesinin yarısından fazlasıyla doldurma.
    3. Kettle'ı kapat ve ısıt düğmesine bas.
    4. Süt istediğin sıcaklığa geldiğinde kettle'ı kapat.
    5. Kettle'ı prizden çek ve biraz soğumasını bekle.

Kettle'da Süt Nasıl Kaynatılır?

Yukarıda belirtildiği gibi, kettle'da süt kaynatmak önerilmez. Ancak, illa da yapmak istiyorsan şu adımları izleyebilirsin:

1. Kettle'ına süt ekle.
    2. Kettle'ı maksimum kapasitesinin yarısından fazlasıyla doldurma.
    3. Kettle'ı kapat ve ısıt düğmesine bas.
    4. Süt kaynadığında kettle'ı hemen kapat.
    5. Kettle'ı prizden çek ve biraz soğumasını bekle.

Uyarılar:

• Kettle'da sütü kaynatmak, sütün yanmasına neden olabilir.
    • Kaynayan sütten sıçramalar olabilir, bu nedenle dikkatli ol.
    • Süt ısıtıldıktan veya kaynatıldıktan sonra kettle'ı temizlemeyi unutma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kettle'da sıcaklık ani yükselir. Bu nedenle ısınan yüzeyde süt yanabilir.
  • Su isit, icinde biberonda falan sütü koy
  • ısıtılmaz diye biliyorum
  • Isıtma,kettle ı bozarsin.
  • SAkın ! Suyu kaynat,kaba koy..Biberonu kaba yerleştir,su ısısını versin biberona..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

SAkın ! Suyu kaynat,kaba koy..Biberonu kaba yerleştir,su ısısını versin biberona..

Kesinlikle, su ısıtıcını bozarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcı /kettle tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Mikrodalgada su ısıtma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka bir sorun çıktı.
    evde su kalmamış.çeşmeden koyup 3-5 kere kaynatsam, sorun olur mu ?
  • abi sen cesme suyunu kaynat bi kaba koy biberonuda onn içine koy o ısınır :D
  • Çeşme suyunu ısıt ama su çok kireçliyse ısıtıcının dibinde falan azcık kireç kalabiliyor. O da sirkeyle falan çıkar zaten.
  • bebek aç kaldı hadi yap şu sütü artık
  • kesinlikle yanar....tecrübe edilmiştir...üstte denildiği gibi suyun içine süt dolu kap koy bi şekilde...ancak öyle olur ama süt taşar gibime de geliyor...bence sakat iş...
  • evet beyler bu iki bölümde de açmış olduğum konulardan çıkaracağınız derslerden biri fazla uykusuz kalmayın, ambale oluyorsunuz.ikincisi 2 gündür uyumayan bir insana bebekinizi emanet etmeyin.
    kafa gitmiş arkadaş benim, aklımdan bi an suyla sütü karıştırmak geldi.tamam daha fazla vurmayın öldüm.
    sonuç olarak suyu ısıttım, tencereye döktüm içine de süt dolu kavanozu koydum.bebek doydu.
  • Bana kek yapamazsın diyen adama bak Bak bakalım kek konusuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

Bana kek yapamazsın diyen adama bak Bak bakalım kek konusuna.

bu savaş demektir yanlız hacı ?
    dönüşü olmayan bir yola girmeye hazır mısın ?
  • Biraz önce test edilip onaylanmıştır kettle'da süt ısıtılıyor arkadaşlar biraz önce denedim 1,5 dakika içerisinde sütünüz kaynıyor yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus var sütü çok az koysanız bile hemen kaynıyor ve taşıyor yaklaşık 2 litre kapasitesi olan bir kettle'a 200ml kadar bir süt koydum 1.5 dakika içerisinde kaynamaya ve taşmaya başladı :) sadece buna dikkat etmeniz yeterli. Bir daha ki denememde hazır çorba yapmayı düşünüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Biraz önce test edilip onaylanmıştır kettle'da süt ısıtılıyor arkadaşlar biraz önce denedim 1,5 dakika içerisinde sütünüz kaynıyor yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus var sütü çok az koysanız bile hemen kaynıyor ve taşıyor yaklaşık 2 litre kapasitesi olan bir kettle'a 200ml kadar bir süt koydum 1.5 dakika içerisinde kaynamaya ve taşmaya başladı :) sadece buna dikkat etmeniz yeterli. Bir daha ki denememde hazır çorba yapmayı düşünüyorum :D

Corbadan sonra bisey deneyemezsin zaten çünki mort olur o kettle :D
  • ben sut ısıtmayı denedım : sonuç kettle dan sut fışkırdı ortalık sut oldu ve kettle ın ıcınde cıkmayan bır sut kokusu oluştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

Ocak bozuk ve komşunun bebeğinin sütünü ılıklaştırmam lazım.Kettle'da süt ısıtılır mı ?

sigortalar atar ısıtamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

Ocak bozuk ve komşunun bebeğinin sütünü ılıklaştırmam lazım.Kettle'da süt ısıtılır mı ?

sigortalar atar ısıtamazsın

2010 yılında açmış adam konuyu ben tecrübelerimi paylaşmak için hortlattım tekrardan. Vallaha ben gayet güzel ısıttım arkadaş hatta fokur fokur kaynattım dıkkat edeceksınız taşmaması ıcın basında bekleyın 2 dakka ıcınde yanar dağ misali fokurduyo zaten :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.