Şimdi Ara

KESİLMİŞ Nano Sim Kartı Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet.... gerçek nano sim yerine kesilmiş nano sim kullananlar sıklıkla bağlantı sorunu yaşıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaha

Evet.... gerçek nano sim yerine kesilmiş nano sim kullananlar sıklıkla bağlantı sorunu yaşıyorlar mı?

Vodafone ve avea kestirerek kullandım bir sorun yaşamadım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bn sorun yasiyorum ucretsiz nano talep ettim

• quote:

Bn sorun yasiyorum ucretsiz nano talep ettim

Kesimle alakalı olabilir hocam sorun yaşıyorsanız talepte bulunmanız gayet doğal gereği yapılır umarım

• merhaba nano kartlar biraz daha ince kartlardır.kesilmiş simkartlarda özellikle kalındır biraz dolaysıyla şebeke sorunları vb. sorunlar yaşarsınız..bazılarında sıkıntılı oluyor bazılarıda kullanıyor.. iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

quote:

Evet.... gerçek nano sim yerine kesilmiş nano sim kullananlar sıklıkla bağlantı sorunu yaşıyorlar mı?

Vodafone ve avea kestirerek kullandım bir sorun yaşamadım hocam

Bende normaş sim kartımı kestirerek kullandım, bağlantı sorunu yaşamadım.

Tek yaşadığım sorun kestirdiğim sim kartı başka cihazlarda kullanmak için kullandığım dönüştürücüye tam oturmamasıydı. normal nano sim kart alınca o da düzeldi.
  • ben geçen gün bimcell hattımı, aldığım sim kesme makasıyla kestim, 5s'te sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. sim kartın içindeki çip alanı fazla büyük değilse sorun olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_identity_module#Formats

Kalınlıkları farklı değil mi? Kesilen normal SIM, NANO SIM yuvasına sığıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

https://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_identity_module#Formats

Üstadım mikro sim sandım ben eğerki normal eski simlerdense olmaz sanırsam o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

https://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_identity_module#Formats

Üstadım mikro sim sandım ben eğerki normal eski simlerdense olmaz sanırsam o

Benimki normal simdi. Hiç sorun yaşamadım.

• Sizler fark etmesenizde bazı sorunlar oluyor. En sağlıklısı orijinal mikro sim bukadar basit

• Bizde 8-9 senelik bir 64k Vodafone Mini (normal boy) sim kart var. Nano yapmak için kesmek istedim ama bu seferde son anda farkettiğim kadarıyla kalınlık sanki tırnağa hafif gelecek düzeyde yüksek. Sizce sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ağustos 2023; 15:44:39 >
  • Kesilmeden dolayı düzgün kesildiysehiç bir sorun olmaz, kalınlık sorun olabilir onuda arkasını zımpara ile inceltip kullanabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.