Teğmen
23 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 12 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, ben 14 haziran 2018 tarihin de Hepsiburada' dan Babalar günü için 2 adet Daniel Hecther parfüm + bavul seti aldım. Kargolar 18 haziran 2018 de geldi. Fakat kutuyu açtığımda bavul içinde Parfüm olması gerekirken parfüm çıkmadı. Dolayısıyla çok şaşırdım daha önce başıma böyle bişey gelmedi satıcısı hepsiburada'nın bizzat kendisi. Diğer kargo kolisini de korktuğum için açmadım büyük ihtimal onda da parfüm eksik gönderilmiş çünkü el yordamıyla bakınca ikisi de aynı ağırlıkta. Müşteri temsilcisini arayıp durumu bildirdim. Iade işlemlerini başlattım. Siz forumdaşlarıma sorum şu ki iade sürecinde hepsi burada herhangi bir pislik yaparmı? Sizler yıllar yılı bu işlerin içindesiniz. Kah indirimlerle sıcak fırsatlarla, kah indirim kuponları ve kodlar ile bir çok satış sitesinin piri olmuş insanlarsınız. Beni bu süreçte bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Kafam gerçekten karışık çünkü set olduğu için aynı gönderim koduna sahip dolayısıyla kargoyu teslim almış görünüyorum sistemde. Bu işten zarar görmeden ücretimi nasıl iade alabilirim. Hepsiburada çirkefleşip -hayır kardeşim biz ürünü gönderdik sana dermi? Yardımlarınızı bekliyorum deneyiminize ihtiyacım var şimdiden Teşekür ederim..

Edit; Hepsiburada iadelerin sadece aras kargo tarafından gerçekleştiğini belirterek aras kargo'ya iletilmek üzere kod numaraları verdiler. Şuan 2 gün oldu aras kargo'yu bekliyorum defalarca aramama rağmen henüz evime gelen giden olmadı.

Edit: Arkadaşlar malesef Ürünüm den birinin iadesini gercekleştirmediler. İnanın ne ürün gönderdiklerini kendileri hadi bilmiyor bir daha da ders oldu Hepsiburada gerçekten de bazı insanların anlattığı gibi sorumsuz ve lakayık bir firma haline gelmiş. Kargo kodunu aldığınız an gelen kargo ne olursa olsun kabul etmiş sayılıyorsunuz defalarca müşteri hizmetleriyle konuşmama rağmen sonuç alamadım. Başımın gözümün sadakası olsun diyorum onlara. Burda yardım etmeye çalışan bütün arkadaşlara da teşekür ediyorum.

https://www.hepsiburada.com/daniel-hechter-collection-couture-indigo-blue-erkek-parfumu-edp-100-ml-kabin-boy-valiz-hediyeli-pm-HB00000BP099
Arkadaşlar Kamil koç ile yaptığım 26.04.2018 no'lu tarihte alibeyköy kalkış 19 no'lu koltukta yapmış olduğum yolculukta Kamil koç ayıplı koltuk satmıştır tarafıma. Koltuk altından kırılmış oturmak zor ve muavin ve bir çok kişinin şahit olmasına rağmen özürlü ayıplı hizmet satan kamil koç para iadesi veya herhangi bir bilet teklifinde de bulunmamıştır. Otobus paket olarak,tamamiyle koltuk satış işlemi gerçekleştiği için başka koltuğu ancak bir başka yolcu indiği zaman oturabildim. Şikayetime istinaden kamil koç aradan bir kaç gün sonra arayıp koltuğun hiç bir sorununun olmadığını ve dolayısıyla ortada herhangi bir mağduriyetin de bulunmadığını belirtti. ekonomik darboğazda'iseler söylesinler hiba ediyim veya arkadaşlarla para toplayıp yardımda bulunalım. Yeterki kalitesini böyle bozmasın ki artık galiba çok geç bundan sonra kamil koç'la kimseye yolculuk tavsiye etmeyeceğim
#kamilkoçbinmebindirme 

Edit: tarih 5. Ay değil 4.Aydır. hızlı yazınca öyle yazılmış kusura bakmayın düzelttim. Amaç burda kaliteyle on plana çıkmaya çalışan bir firmanın yaptığı amotörlüktür. Yazım da hata varsa kusura bakmayın. İşte bizim de hatamız çalışan personelin lafına güvenmek olup resim çekmemek oldu. Biz yandık siz yanmayın hakkınızı sonuna kadar arayın bizim gibi resim çekmeyi de unutmayın. Yorumlarınız iyi veya kötü hepinizin canı saolsun.
Merhaba arkadaşlar kaliteli bir çift lepistes almayı düşünüyorum akvaryumlarda gezdim güzel bir çift çarpmadı gözüme elinizde iyi cins varsa ücretli almayı düşünüyorum.. Semt Gaziosmanpaşa,küçükköy cıvarları..
Arkadaşlar bana çizimleri güzel Gundam kalitesinde müzik ses efeckleri güzel bir Mecha türü anime lazım. Sizin bana tavsiyeniz ne olurdu
Evet arkadaşlar şuan vizeler online olarak devam etmekte sizde yaşadığınız sıkıntıları veya deneyimleri bu başlık altında yazabilirsiniz. Ben sosyoloji okuyorum sizlerde bölümüzü belirtin hangi dersler nasıl anlatın.
Bir kaç ay önce almış olduğum GM Discovery marka telefonumun şarj giriş söketi bozulmuştur. Bununla ilgili Telpa ya garantiye yolladığımda cihazın garanti dışı tamir edileceği söylenmiştir. Ücret olarak 50 tl istenmiştir. Fakat internette az araştırma yapınca kronik bir arıza olduğunu ve genelde 4 cihazdan en az 1 inde bu sorunun yaşandığını öğrendim. Sonuç olarak 50 tl ücreti kabul etmeyip tüketici haklarına başvurmaya karar verdim. Sizlerde bununla ilgili sorun yaşıyorsanız lütfen konu altında belirtelim. Süreçleri izlediğimiz yolları yazalım. Ben şahsım adına hakkımı hukuksal yoldan aramaya karar verdim. Sizlerinde bu konuyla ilgili yaşadıklarınızı burda paylaşırsanız sevinirim. Çünkü Telpa nın müşteriyi aptal yerine koyup fabrika çıkışlı ucuz materyal kullanılan şarj giriş söketi yerinin bozulmasını kullanıcı hatası olarak kabul ettirmeye çalışması resmen dolandırıcılık olur. Sizlerde yaşadığınız bu sıkıntıyı buraya yazın.

Edit: Şikayetvara konu ile ilgili yazılan şikayetler:

http://www.sikayetvar.com/kategori/cep-telefon-kategori/yetkili-servisler/garanti-kapsam/2076
Merhaba arkadaşlar orta yollu bir laptopa ihtiyacım var bilgisayar üzerinden uzaktan eğitim alan bir öğrenciyim fakat bütçem kısıtlı acil bilgisayar lazım. Teknosa'da turuncu indirimde "lenovo G580-59-376911" 750 tl diyor, diğer yandan vatan computer da "Toshiba C855D-12D" 900 tl diyor indirimli. Sizce hangisini tercih etmeliyim hız bakımından, taşınabilirlik bakımından,performans hafıza bakımından. Sizce hangisi daha kullanışlı?
Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık turizm rehberlik okumak istiyordum fakat internette geçen senenin puan durumuna baktığımda türü "Dil 1" den alınacağı yazıyor bunun anlamı YDS yabancı dil sınavıylamı alakalı olduğu anlayamadım yani bununla ilgili bilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olmak için sevinirim.
Merhaba arkadaşlar sevgilimin iPhonuna İOS 6 yükledikten sonra wifi sorunuyla karşılaştık, wifi bölümü silik beyaz görünüyor ve hiç bir şekilde açılmıyor sizce sorun nedir aciz yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
Merhaba arkadaşlar dikkat ettimde Avea cihaz kampanyaların çoğunun Eylül itibari ile son bulacağını öğrendim. Umarım yeni cihaz kampanyaları bundan öncekilere nazaran biraz daha esnek olurda birer tane alırız diyorum. Malum kampanyalar ortada piyasa fiyatıyla neredeyse aynı olan cihazları operatörler 24 ay tahahütle veriyor. Yurd dışında ise durum çok farklı neredeyse tahahüt karşılığı bedava cihaz veren operatörler var. En azından bedava olmasada bizdede makul ölçülerde fiyatlandırılsın. Herkes yararlansın.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 243
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 7.248 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.