Şimdi Ara

kesik baş cinayeti sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde münevver diye bir kızın sevgilisi başını koparmış fln. biliyosunuz.

atv de sabah programında insanlar çıkıp birisi cinayeti yapan adamın bir siteden etkilendiğini ve cinayet çeşitlerinin olduğunu o katilinde o siteden bakıp kızı aynı şekilde öldürdüğü söyleniyormuş.

merak ettim bu siteyi bilen var mı sitenin ismini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 1 Nisan 2009; 16:17:29 >

• up
  • nekadar acı dimi bir canın sonlanması ve reklam olması....
    allah rahmet eylesin kızacağıza
    inşallah muebbet verirler hatta idam etsinler caniyi
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

nekadar acı dimi bir canın sonlanması ve reklam olması....
    allah rahmet eylesin kızacağıza
    inşallah muebbet verirler hatta idam etsinler caniyi

Hele bir yakalasınlar da
  • Gülünecek ne var bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Gülünecek ne var bunda

gülme işareti koymam yanlış anlaşıldı glb.

böyle bir siteyi merak etmem komik olabilir die koydum onu. yanlış anlaşıldıysa siliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende o çocuk yakalncak mı diye çok merak ediyorum,

Çocuğun amcası aşırı zengindi, Çocuk ne kadar saklanabilecek, merak ediyorum...
  • Çok fena bi site hiç tavsiye etmem
  • Yakalansın artık, 30 gün oldu neredeyse. Vahşete kurban gitti kızcağız.
  • forum.donanimhaber.com Konu Dışı bölümü
    Olur valla.Bazen garip garip işkence şekilleri ve aletleri paylaşılıyor.

Eğer bahsettiğiniz cinayet, kızı gitar kılıfına falan koymuş öldüren(ler) o ise çocuğun Fransız vatandaşlığı mı ne varmış.
    Büyük ihtimal çocuk Fransa'da zaten maddi imkanlarıda gayet iyiymiş.
  • Burası Türkiye abicim,bi b.k olmaz anasını satayım,baklava çalan gariban çocukları hapse attılardı uzun yıllar önce, siyasi ya da başka bişeler araya sokarlar toz kondurmazlar sıpalarına

Ya daha yeni;bir milletvekilinin oğlu trafik kazasında adamın birine çarptı,ama güzel ülkemizde olan şu kşi;milletvekili oğlunun yerine suçu üstlendi.Neden?Çünkü dokunulmazlıık denen bir olay var.Bu mudur adamlık,insanlık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 1 Nisan 2009; 18:21:02 >
  • www.kesikbascinayetisitesi.com
  • çocuk çoktan arazi oldu onu zor bulurlar hem zengine bişey olmaz..
  • evet zengine hiç bir şey olmuyor bu devirde ama o şeyleri izleyip ne yapcaksın geçen bi video izledim kafa kesme sahnesi nefes alamadım ayakalrımın feri gitti başım dönmeye başladı balkona çıktım kusacaktım ben bunun videosunu izlediğimde böyle oluyorum bir insan bunu nasıl yapabiliyor acaba? ve sen bu vdieoalrı izlemek istiyosun ya bende bi gariplik var ya sizde hayat öyle filmlerdeki oyunlardaki gibi değil
  • Yarın bir vatandaş tutar paçasından atar karakolun önüne. Sonra vatandaşa dava açarlar devleti aciz duruma düşürüyorsun diye. 30 Günde devlet bulamadı izini sen tek başına vurdun kafasına getirdin diye.. İnsan yerini söylemeye bile korkar aciz yerine koymayalım devleti diye. Koca ve Yüce Devlet bile bulamamış ben mi bulacağım?
  • ben ölen kızı tanıyorum inanamadım ama tanıyorum benim oturduğum sitede 6. kattaydı bunlar bunların akrabası gelmiş yine bizim tarafa kadınlar var onlar konuşuyordu duydum ama ben tam olarak omu hatırlayamıyorum 8-14 yaş arasındaydım ben bizim burdaydılar sonra taşındı bunlar
  • DH | Konu Dışı.

Edwrid'ın hikayelerinden etkilenmiş olabilir. :s
  • www.liveweak.com olması muhtemeldir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.