Şimdi Ara

Kepekli (!), kuru ve cansız saçlara %98 çözüm, içeride..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kepekli (!), kuru ve cansız saçlara %98 çözüm, içeride..

Konazol!
    Senelerden beridir kepek sorunum vardı. Kendimi bildim bileli omuzlarım kepek içinde, saçlarım çabuk yağlanıyodu, yıkayınca kupkuru ve sert oluyodu. Denemediğim kepek şampuanı kalmadı ve hiçbiri bi işe yaramadı. En sonunda Konazol isimli sadece eczanelerde satılan bu şampuanı buldum. 4 gün kullandım kepek falan kalmadı kafamda.

Peki nerden ve nasıl alıyoruz?
    Herhangi bir sağlık ocağına gidip konazol yazdırıcam deyin, ordaki doktor sorgusuz sualsiz yazıcaktır direk ve gidip eczaneden alıyoruz. Eğer eczaneden direk alırsanız 5 lira civarı. Yazdırınca da en fazla 1tl bişey ödüyoruz. Yada işte ssk falan filan olayları ile maaştan kesiliyo falan..

Ne sıklıkla Kullanıyoruz?
    Şampuanı ilk 10 gün boyunca 2 gün arayla kullanıyoruz. Daha sonra ise haftada en az bir kere yıkıyoruz. Her saçınızı yıkayışınızda kullanabilirsiniz tabi. Normal şampuandan farkı yok.

Nasıl uyguluyoruz?
    Önce kafamızdaki kirden tozdan arınmak için normal bi kepek şampuanıyla kafanızı yıkayın. Durulayın. Ardından Kenazol'ü kafanıza sürün. Derinize masaj yaparak, yani haşat edene kadar ovaladım be tırnaklarımla ki daha da etkili olduğuna inanıyorum uyguluyorz. Ve buraya dikkat; en az 5 dakika olmak üzere 10 dakika civarı kafanız şampuanlı durun ki işlesin iyice saç derisine. 10 dakikadan sonra kafanızı tekrar durulayıp son bir kez Kenazol'u uygulayıp durulayın. Olayı bitmiştir. 10 gün sonra toplam 5 kere uygulamış olduğunuz şampuan sayesinde kafanızda kepek problemi kalmicaktır. ha ufak ufak olabiliyo diplere doğru ama onlarda hiçbişey belli olmuyo. gerçi lapa lapa kepek yağmasından iyidir.

Bide gözlemlediğim kadarıyla diğer kepek şampuanları saçları yıpratıp sertleştriyo ama bu aksine daha da yumuşatıyo saçı. + oalrak saç rengini de hafifte olsa açabiliyo. Ben kendimde gözlemledim, daha parlak daha açık bi renk oldu. Daha da iyi durdu açıkçası

Son olarak bişey daha önereyim. Eğerki saçlarınızı yıkadıktan sonra hala size kuru geliyosa elidor 7/24ler var. Nemli saçlarınıza ondan sürün. Gıcır gıcır saçlarınız olsun.

Niye yazdım çünkü acayip sinir bozucu olan kepek problemini ufacık bi şampuanla hallettim. Kepekten sorunu olan dh ahalisine sunmak istedim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 19 Nisan 2009; 22:05:11 >

• deniyecem mutlaka kepek çok yok ama cansız ve kuru oluyor saçım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 19 Nisan 2009; 20:20:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intoxicated

deniyecem mutlaka kepek çok yok ama cansız ve kuru oluyor saçım

Cansız ve kuruysa hocam mutlaka elidor 7/24 bul biyerden ve her saçını yıkadıktan sonra nemliyken saçlarına sür. Yumuşacık oluyo
  • çoğu kişinin işine yaricak şeyler bunlar beyler upunuz
  • eyw. dostum
  • reklam koktu...

şaka bi yana deniycem
  • abim kullandı bu ilacı hatta şişesi bile duruyor evde.Çok etkili olmuştu.Tavsiye eder herkese...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim saçım , kuru değil . Biraz yağlı ama cansız duruyor . Ve biraz rengi açılsa fena olmaz Kullansam olur mu ki :S
  • Doktora gitmeden direk eczaneden alabilir miyiz?
  • tavsiyen için sağol. acaba fiyatı nedir?
  • Deneyeceğim teşekkürler.
  • eczacıdan direk alabilirsiniz evet, direk alırsanız fiyatı 4.63 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 19 Nisan 2009; 21:58:10 >
  • Benim de saçlarım çok kepekli, ben de tavsiye üzerine bu ya da muadili bir şampuan almıştım. Ama hiç kullanmadım. İçeriği haşere ilacı gibi bunların, babam veterinerdir bilir bu işleri, izin vermedi. Adam gibi iki üç günde bir yıka saçlarını (tercihen pirina veya defne sabunu ile) kepek mepek kalmaz saç derisi rahatlar böyle şeyleri kullanmana gerek yok. Bir de hayvan gibi tırnaklarını geçirerek yıkamayacaksın, sadece ovalayıp kepeklenme tabakasını bir yıkamadan bir yıkamaya yavaş yavaş eriteceksin.

Bir defa kepeklenme bir hastalık değildir. Reklamlar hepimizi kandırıyor haberiniz olsun. Bazı metabolizmalar yağdan nefret eder fazlasını hiç tolere edemez derhal dışarı atmak ister, fazla yağları sivilceyle kepekle dışarı atmaya çalışıyor. Bu "şampuan" saç derisi üzerinde her ne yapacaksa kafa derisinin işleyişini bozmak suretiyle kepeklenmeyi durduracak, pek çok gizli yan etkisi de olabilir. Hiç tavsiye etmiyorum, kepeklenme bu kadar güçlü kimyasallar kullanacak kadar ciddi bir mesele değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

Benim de saçlarım çok kepekli, ben de tavsiye üzerine bu ya da muadili bir şampuan almıştım. Ama hiç kullanmadım. İçeriği haşere ilacı gibi bunların, babam veterinerdir bilir bu işleri, izin vermedi. Adam gibi iki üç günde bir yıka saçlarını (tercihen pirina veya defne sabunu ile) kepek mepek kalmaz saç derisi rahatlar böyle şeyleri kullanmana gerek yok. Bir de hayvan gibi tırnaklarını geçirerek yıkamayacaksın, sadece ovalayıp kepeklenme tabakasını bir yıkamadan bir yıkamaya yavaş yavaş eriteceksin.

Bir defa kepeklenme bir hastalık değildir. Reklamlar hepimizi kandırıyor haberiniz olsun. Bazı metabolizmalar yağdan nefret eder fazlasını hiç tolere edemez derhal dışarı atmak ister, fazla yağları sivilceyle kepekle dışarı atmaya çalışıyor. Bu "şampuan" saç derisi üzerinde her ne yapacaksa kafa derisinin işleyişini bozmak suretiyle kepeklenmeyi durduracak, pek çok gizli yan etkisi de olabilir. Hiç tavsiye etmiyorum, kepeklenme bu kadar güçlü kimyasallar kullanacak kadar ciddi bir mesele değil.

Eminim veteriner baban eczacıdan daha çok şey biliyodur. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 28 Aralık 2010; 14:53:27 >

• Benim saçlar çok mat duruyor. İşe yarar umarım.
  • ablan bu şampuan firmasında mı çalışıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

ablan bu şampuan firmasında mı çalışıyor ?

Alakası bile yok, önerilen şampuanı kullandım işe yarayınca bende önüme gelene öneriyorum. Gözle okunup beyinle algılanıcak cinsten bi yazı yazdım yukarıda

ayrıca firmayla çalışılsa bile burda yaptığım iki gramlık reklamın neye yararı olcacak koskoca firmaya? Mantık çerçevesi içinde sorular sormak dururken böyle bi soru sorma lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 28 Aralık 2010; 14:54:27 >
  • zetion, zinco kullanan varmı
  • Neden se bu tür ürünlere hiç inanasım kalmadı ayrıca zaten saçlar cansız değil mi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.