Şimdi Ara

Kepekli (!), kuru ve cansız saçlara %98 çözüm, içeride.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görmeyen de görsün, elbet işine yarayan olcaktır
  • clear kullanıyorum o da azalttı ama ssaçlarım kuru ve sert.birde 2 gğnde yağlanıyor saçlarım.
  • teşekkürler dostum denemek lazım bunu

kepek sorunum çok yok ama saçlarım ve yüzüm çok yağlı.sabah yıkıyorum saçları,akşam olmadan yağlanıyo.yüzümü de sabunla masaj yaparak yıkıyorum,2 saat geçmeden eskisi gibi yağlı oluyo yine.burnumun üzerinde de siyah noktalar var.sıktıkça iğrenç iğrenç beyaz irin çıkıyo bazen belki geçer diye hepsini sıkıyorum sonra sabunla yüzümü yıkıyorum,yine aynısı oluyo ertesi gün.

önceden bunların kilo yüzünden olduğunu düşünüyodum çünkü obezite sınırındaydım ve haliyle vücutta yağ çoktu ama şimdi ideal kilomun da altındayım,yine aynı.aslında bi ara dermatoloğa gitmek lazım da üşeniyorum işte

• hala kullanıyorum kepekteen eser yok
  • Yalannnnnnn. En azından benim için Annem kullanırken bir süre bende kullandım. Aman yarabbim mayın tarlasına döndü kafam
  • bende cildiye doktoruna gittim. kepek ve yaglanma için bu sampuanı verdi. iyice köpürdüp 1 2 dakika iyice ovmak lazım. eskiden 2 gün yıkamasam direk kepek olurdu. bu şampuandan sonra 5 gün sonra bile kepek cıkmıo. banko cözüm konazoldur

not: babam bu ilaç firmasının sahibi
  • saç rengini nasıl açtı ben onu anlamadım...
  • Komisyon ne kadar alıyosun ?

• Noter huzurundamı yazıyorsun.
  • beyler isteyen istediği kadar saçma salak yazsın. Sorunu olan zaten kullandığında işine yaradığını görecektir. Konuyu açtığım ilk tarihe bakın ve bu güne bakın. Aylar geçti aylardan beridir kullanıyorum. Ve başka da şampuan kullanmayı düşünmüyorum bu olduğu sürece.
  • sacmalama konazol sacı yumuşak yapmaz aksine kurutur ıcındekı maddenın ozellıgıdır bu zaten..kepege ıyı gelır evet.

ayrıca sac rengını acmaz koyulastırır..
  • Emeğine sağlık +rep
  • Sağlık bölümüne konu açacaktım kepek yüzünden ve neler iyi gelir diye..Gerek kalmadı teşekkürler denicem kısa zamanda..
  • kafa derisindeki egzamayada iyi geliyor
  • Senelerdir kepek sorunum vardı. Öyle böyle diil, yolda gören kuş ... sanıyordu. Senin gibi binlercesiyle görüştüm. En sağlıklı çözümü ben buldum. Hemen 5 tl bulup koşa koşa berbere gittim. Saçımı köküne kadar kazıttım. Böylece hem mutlu oldum hemde kepeklerimden kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 2 Kasım 2009; 6:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Оzan

Senelerdir kepek sorunum vardı. Öyle böyle diil, yolda gören biri kış geldi sanıyordu. Senin gibi binlercesiyle görüştüm. En sağlıklı çözümü ben buldum. Hemen 5 tl bulup koşa koşa berbere gittim. Saçımı köküne kadar kazıttım. Böylece hem mutlu oldum hemde kepeklerimden kurtuldum.

Saçların uzadıktan sonra noldu peki.Yaz geldi mi?
  • arkadaşlar heden şoldırs :) geröekten ie yarıyor
  • Ben doktorum söylediği için Ketarol kullanıyorum kepek için.2 hafta boyunca 2 günde 1 kafamı Ketarol ile 5 dakika köpüklü bırakıp,duruluyorum,daha sonra 6 ay boyunca kepek problemim kalmıyor.Tabii 6 ay sonra tekrar aynı süreç başlamasın istiyorsanız haftada 1 kullanmak gerekiyor.

Eczanelerde,reçetesiz olarak 7.5 TL civarı bir fiyata alabilirsiziniz.Yalnız kepek probleminiz fazla ise bir cildiye doktoruna mutlaka görünün.Kepek için doktora gidilir mi diye çekinmeyin.
  • ketoral ile konazol zaten aynı sey ıkısının ıcındekı madde ketokonazoldur.
  • Benim de yıllar önce kepek sorunum vardı,Keteral vermişti doktor,kepek sorununu gerçekten geçirmişti,şu an Hedenşolders kullanıyorum,gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.