Şimdi Ara

Kepekli (!), kuru ve cansız saçlara %98 çözüm, içeride.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 1 yıldır eczaneden Nizoral alıyorum o da iyi temizliyor buna da bakarım...
  • Bende aynısını kullanıyorum..Kesinlikle herkeze tavsiye ediyorum..
  • 5 Liradır küpür fiyatı konazolun. Koteral 8 civarı yanılmıyosam. Kepek sorununa genelde market raflarındaki şampuanlar adam gibi çözüm üretmez. Ama bunlar (Ketoral , Konazol) şampuandan ziyade ilaç. İkisinide kullandım zamanında bende kepeği yok etti.
  • benimde saçlarım kuru Bioblasın 3 lü bakım setini aldım saça çok iyi geliyo.
    Birde banyodan çıkında hindistan yağı ile elma sirkesi sürüyorum parıl parıl oluyo. Şimdilik bu şekilde devam edicem
  • Ben geriye kalan %2 nin içindeyim galiba
  • bende de vardı. işe yarıyor gerçekten. ama kullanmayı kestikten sonra yine kepekleniyor. yine de şampuan niyetine kullanmaya devam.
  • keşke dökülmeye de faydası olsa , 5 lira bişey değil.
  • Saçlarımda kepek, burnumun çevresinde pullanma oluyordu, kızarıklar felan. Cildiyeye gittim burnum için sprey gibi birşey, saçım içinde konazolu verdi, öyle çok kullanmasamda pekte işe yaramadı.
  • çok teşekkürler kepek sorunum vardı deneyeceğim bi kaç şey denedik ama işe yaramıyor
  • son suya sirke ekleyin ne kepek kalır ne de matlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzzz

Noter huzurundamı yazıyorsun.

• head & shoulder forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Ben de 1 yıldır eczaneden Nizoral alıyorum o da iyi temizliyor buna da bakarım...

nizoral konazol ketoral 3 ude aynıdır mıllet.
  • görsün herkes
  • Seneler geçti, hala kullanıyorum
  • deniyelim bağalım
  • doa kozmetiğin katı hindistan cevizi yağı çok iyi geldi kuru saçlarıma, deneyin derim, fiyatı da çok uygun
  • Minimum üç ayda bir saç uçlarınızdan kestirirseniz saçlarınız daha sağlıklı kalır ve kırılmaz.
    Saçlarınızı kuruturken başınızı öne eğerek kurutun böyleca saç diplerine yakın kısımlar kabarık dururlar.
    Saç spreyi kullanırken spreyi saçın üst tarafına sıkıni, bütün spreyi saça boca etmek saçı daha bakımlı göstermez.
    Saç dalgalarını uzun süre korumak için hindistan cevizi yağını saçlarınıza yedirin ve en az 3 saat bekletin hatta geceden saça sürüp bir boneyle kapatırsanız çok daha harika olur.
    Saçtaki kırıklara karşı jojoba yağı ve e vitamini karıştırın yıkanmadan hemen önce saça uygulayın.
    Saçınıza yağ bakımı yaptıysanız saçınızı yıkamadan önce şampuan veya saç kremi sürün ki saçlardan yağı kolay çıkarabilin.
    Saç parlatmak ve saçı musluk suyundaki kireçten korumak için elma sirkeli durulama suyu hazırlayın.

• Ketarol kullandım hocam 3 yıl bişeyim kalmadı şimdilerde salim kullanıyorum onda hiçbir katkı maddesi Yok diye (en azından diğerlerinden az) üstüne elidor bakım kremi saçlar yağ Gibi oluyor mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız saçları canlandırdığını söylemişsiniz ama konazol saçları yıpratır . Ama konazol saç derisindeki pullanma kepek gibi sorunları çözer başlarda haftada 3 sonrasından haftada 2 ve 1 e düşürmek idealdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armonyy -- 24 Ocak 2017; 21:47:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.