Şimdi Ara

Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi çok işe yaramaz boş hissediyorum, sürekli evdeyim bunaldım hayattan. Okulu bitiremiyorum, bir işe yaramıyorum, hiçbir şeye faydam yok. Tüm gün evde uzanıp tavanı izliyorum canım hiçbir şey istemiyorum bu durumdan gerçekten bıktım. Yeri geliyor tüm gün ağlıyorum bu durumdan nasıl kurtulacağımı hiç bilmiyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=gy8FwLs2CDo

Otur ve okulunu bitir, sevmediğin bir meslekse önüne bak, gerekiyorsa başka üniversiteye geç hayatını değiştir. Çözümün inmesini beklersen işin zor. Çözümü kendin oluştur, derdinin farkındasın aslında çözümü de biliyorsun sadece görmemezlikten gelmek daha kolay geliyor. Kendini bu kadar işe yaramaz hissediyorsan git gönüllü iş yap. Sokakta çorba dağıtan kurumlar var, kimsesizler yurduna git çocuklarla eğlen, kaynaş onlara hayatı anlat. Kendini daha iyi hissettirir. Haa, olmuyor diyorsan lustral 50mg la başla, yetmezse 100 mg al, tamamdır. Ama bu ucuza kaçmaktır.
  • Yalnız değilsin merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi çözüm bulmamız lazım

• Yaş kaç ?
  • 23 olacağım

• ne okuyorsun
  • Bilgisayar programcılığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=gy8FwLs2CDo

Otur ve okulunu bitir, sevmediğin bir meslekse önüne bak, gerekiyorsa başka üniversiteye geç hayatını değiştir. Çözümün inmesini beklersen işin zor. Çözümü kendin oluştur, derdinin farkındasın aslında çözümü de biliyorsun sadece görmemezlikten gelmek daha kolay geliyor. Kendini bu kadar işe yaramaz hissediyorsan git gönüllü iş yap. Sokakta çorba dağıtan kurumlar var, kimsesizler yurduna git çocuklarla eğlen, kaynaş onlara hayatı anlat. Kendini daha iyi hissettirir. Haa, olmuyor diyorsan lustral 50mg la başla, yetmezse 100 mg al, tamamdır. Ama bu ucuza kaçmaktır.

• sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Tam cevap yazacaktım bu yorumu okudum ve yazacaklarımın hemen hemen yakın şeyler olduğunu düşündüğüm için gerek duymadım.
    İşin kısa özeti; Mücadele edeceksin. Programcılık okuyorsan gideceksin kendini geliştireceksin mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışacaksın.
    Arkadaşın dediği gibi memnun değilsen başka bölüme geç inan sana bir şey kaybettirmez kaybolan birkaç yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorDeveloper -- 11 Mayıs 2018; 3:4:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.