Şimdi Ara

Çok şanslıyım ama bir şeyi beceremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım hayata farklı açılardan bakıyorum ve kendimi şanslı buluyorum. Çoğunluğa göre belki standart bir hayat yaşıyorum gibi gelecek ama ihtiyacım olan çoğu şeye sahibim. Yani sahibim derken benim üzerime değil zaten ailesiyle yaşayan standart bir üniversite öğrencisiyim.

Kendime ait bir odam var, iyi bir bilgisayarım var, iyi bir telefonum var, İyi bir arabamız var, gelişmiş bir mahallede temiz ve güvenli sitemizde yaşıyoruz, kardeşim diyebileceğim keeper bir dostum var, imkanı oldukça veren cimrilik yapmayan sorunu olmayan babam var, sinir hastası da olsa arabayla bir yere çıktığımda sürekli merak eden bir annem var ve en önemlisi sağlığım var. Geçen senelerde birkaç sağlık sorunu yaşadım ameliyat oldum çok kötüydü sağlığım olduğu için ne kadar şanslı olduğunu en iyi bilenlerdenim.

Şimdi düşünüyorum da gecekondunda doğup, sanayide çalıştığım farklı bir evrendeki halim olsaydım sanayiden çıkıp eve giderken gördüğüm sitelerin içinde arabasıyla istediği yerlere giden ekonomik olarak yerinde bir ailede yaşamak isterdim çok yüksek ihtimal. Ama bu evrende bunlara sahibim ve çok şanslıyım.

Şanslıyım evet ama sürekli ne kadar çabalarsam çabalıyım ailemin bana kattıklarının üzerine çıkamıyorum. Yeri geliyor bir şey için çok çabalıyorum ama nedense sanki hiç çabalamamışım gibi çıktı veriyor. Realist birisiyim çalışmadıysam çalışmadım derim çalışıp da hiçbir şey başaramadım. Neden böyle oluyor bilmiyorum.

Üstte yazdığım sebeplerden şanslı olsam da bazen dönemsel olarak canımı sıkan bir konu oluyor. Hiç kız arkadaşım olmadı. Okul döneminde birkaç fazla takıldığım kız oldu ama hepsinde tereddütsüz friendzonedaydım. Tipim çirkin değil yakışıklı da değil 10 üzerinden 6 diyebilirim. Parka yürüyüşe çıktığımda liseli sevgilileri birbirleriyle yiyişirken görüyorum arkadaşa birbirlerini yediler bitirdiler diye şaka yapıyorum ama içten içe kıskanıyorum. Keşke güzel bir sevgilim olsaydı da kendimi tamamlanmış gibi hissederdim. Şimdi yaşıtlarımdan ne eksiğim var benim neden olmuyor diye düşününce canım sıkılıyor. Tip desen parkta kekoları görüyorum kızı takmış geziyorlar, para desen var, karakter desen tony stark, giyim desen dikkat eden biriyim. Bir şeyleri yanlış yapıyorum.
    Benson Booneyoutube
    Benson Boone - Beautiful Things (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?si=DJkj6uSCcfQ31lx1&v=Oa_RSwwpPaA&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• .

• Kendi hayatının farkında olman ve şanslı olduğunun bilincinde olman çok güzel. Rahat bir hayata sahip olmak illa ki kız arkadaş bulmana etkisi olacak bir durum değil. O kekolarla takılan kızlar zaten senin gibi birinin yanında olmasın dostum. Kendini bu konuya şartlarsan zaten kimseyi bulamazsın, kadınlarla iletişimin hep gergin olur netice olarak.

Daha çok sosyal olacağın şeylere katıl mesela bir yabancı dil kursu, ya da yeni bir hobi edineceğin kurs. orada yeni insanlar tanımanı öneririm. kadınlarla ne kadar iç içe yaşarsan zaten onları daha iyi tanırsın üzerindeki o koşullanma da kalkmış olur. bir de sakın tinder bumble gibi uygulamaları kullanma oralarda çok ghostlanırsın. bu senin moralini daha çok bozar. sosyal medyada bir kadına yazan tek erkek sen değilsin bu yüzden birini bulmak için yukarıdaki sosyal aktivitelerde bulmaya çalış. hala olmadı mı o zaman bundan 15 yıl önce yazılmış şu rehberi oku : https://forum.donanimhaber.com/kiz-bulma-ve-kiz-etkileme--35094965-10#159441477

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 29 Ağustos 2024; 11:12:54 >

• XPHOS kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bakacağım rehbere

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

Nick ilgimi çekti de hocam yks 2024 geçti kaç bin yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kac oğlum bi onu yazmamışsin hahha

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    20

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

Çalışmaya devam et kardeşim bi gün şuan yaşadıklarını düşünüp ne değişik elemanmısım lan ben diyeceksin. Tadını çıkart.👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.