< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok şanslıyım ama bir şeyi beceremiyorum
-
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi hayatının farkında olman ve şanslı olduğunun bilincinde olman çok güzel. Rahat bir hayata sahip olmak illa ki kız arkadaş bulmana etkisi olacak bir durum değil. O kekolarla takılan kızlar zaten senin gibi birinin yanında olmasın dostum. Kendini bu konuya şartlarsan zaten kimseyi bulamazsın, kadınlarla iletişimin hep gergin olur netice olarak.
Daha çok sosyal olacağın şeylere katıl mesela bir yabancı dil kursu, ya da yeni bir hobi edineceğin kurs. orada yeni insanlar tanımanı öneririm. kadınlarla ne kadar iç içe yaşarsan zaten onları daha iyi tanırsın üzerindeki o koşullanma da kalkmış olur. bir de sakın tinder bumble gibi uygulamaları kullanma oralarda çok ghostlanırsın. bu senin moralini daha çok bozar. sosyal medyada bir kadına yazan tek erkek sen değilsin bu yüzden birini bulmak için yukarıdaki sosyal aktivitelerde bulmaya çalış. hala olmadı mı o zaman bundan 15 yıl önce yazılmış şu rehberi oku : https://forum.donanimhaber.com/kiz-bulma-ve-kiz-etkileme--35094965-10#159441477
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 29 Ağustos 2024; 11:12:54 >
-
teşekkürler hocam bakacağım rehbere
Nick ilgimi çekti de hocam yks 2024 geçti kaç bin yaptın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş kac oğlum bi onu yazmamışsin hahha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20
Çalışmaya devam et kardeşim bi gün şuan yaşadıklarını düşünüp ne değişik elemanmısım lan ben diyeceksin. Tadını çıkart.👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X