Şimdi Ara

Kendime güvenim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben toplum içerisinde söz almaya çekiniyorum.Kesin saçma birşey derim ve komik duruma düşerim gibi hissediyorum ya da bir konu açarım açtığım konuya kimse cevap vermez salak gibi kalırım diye düşünerek hep susuyorum.
    Toplum içerisinde hiç rahat davranamıyorum.Yanlarında öksürmeye,hapşurmaya bile çekiniyorum.
    Çok hoşlandığım bi kızla rahatça konuşabiliyorum fakat kızı bir cafeye götürmeyi teklif edemiyorum.Hep reddedilecekmişim gibi geliyor.
    Benim bu durumdan hiç de memnun değilim.Kendime güvenimin geri gelmesi için neler yapabilirim?

• Böyle düşünceler insanın kurdudur. Bunlardan kurtulmanın yolu ise Namaz'dan geçer. Cenab-ı Hak'ın akıl ve fikir ihsan eylediği tek canlı insan. İradeni kullanmak senin elinde. Karşı cins ile evlenme niyetin olmadığın sürece kafe ve benzeri yerlerde yalnız kalmanız zaten doğru olmaz. Hayırlı akşamlar kardeşim.
  • Herşeyden çekindiğin için utangaç görünüyorsun zaten. Kaybedecek birşeyin yok içinden geldiği gibi davran konuş. Şunu unutma sen insanlara kendini nasıl tanıtırsan onlar da sana öyle davranmaya başlarlar. Bu yüzden, sonradan davranışlarını değiştirmen zor olur.
    Yani aslında sorununla ilgili konuşmak istediğin için açtın bu konuyu çözüm aradığını zannetmiyorum.

Bizden ne gibi öneriler bekliyorsun? Kendini şampiyon gibi hissetmek mi yoksa şunu şunu yaparak zamanla açılırsın gibi öneriler mi?
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkozan

Arkadaşlar ben toplum içerisinde söz almaya çekiniyorum.Kesin saçma birşey derim ve komik duruma düşerim gibi hissediyorum ya da bir konu açarım açtığım konuya kimse cevap vermez salak gibi kalırım diye düşünerek hep susuyorum.
    Toplum içerisinde hiç rahat davranamıyorum.Yanlarında öksürmeye,hapşurmaya bile çekiniyorum.
    Çok hoşlandığım bi kızla rahatça konuşabiliyorum fakat kızı bir cafeye götürmeyi teklif edemiyorum.Hep reddedilecekmişim gibi geliyor.
    Benim bu durumdan hiç de memnun değilim.Kendime güvenimin geri gelmesi için neler yapabilirim?

biz kardeşiz herhalde
    size baba diyebilir miyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sonuçta buradaki her şeyi okuyup geçeceksin. Bu zamana kadar bu konuyla ilgili bir şeyler okumuşsundur fakat yinede üstünden gelememişsindir diye düşünüyorum.
    Yani aslında sorununla ilgili konuşmak istediğin için açtın bu konuyu çözüm aradığını zannetmiyorum.

Bizden ne gibi öneriler bekliyorsun? Kendini şampiyon gibi hissetmek mi yoksa şunu şunu yaparak zamanla açılırsın gibi öneriler mi?

Evet sizden öneriler bekliyorum.Çünkü çözüm bulamıyorum.
  • O zaman yarın gidip hoşlandığın kızla muhabbet ettikten sonra bir işi olup olmadığını eğer yoksa bir yerlere davet etmeni, daha sonrada arkadaşlarınla öneride bulunup hadi bir kafeye gidip takılalım diye önermeni istiyorum.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesca

Çok klasik olucak ama bi psikoloğa git istersen eğer gitmem diyosan hiç kimseyi takmamaya çalış o sana gülücek diye sen istediğini yapamayarak hayatının nasıl etkilediğini düşün.

+ kimseti düşünme fazla

arkadaş kolay da kız olayını nasıl yapsam bilmiyorum.Reddederse kendime bir daha güvenemem,bir daha hiç bir kızın yanına yaklaşamam diye düşünüyorum.

Dünya üzerinde 1 erkeğe 3 kız düşüyor bu da genel ortalamadır. Tabi burdan benim hakkımı yiyenlere haram olsun vs vs vs.

Öncelikle kıyafetlerini kendi istediğin doğrultudamı alıyorsun yoksa başkaları neden diyemi seçip beğeniyorsun? Renkler aykırıda olsa gidip istediğin kıyafetleri alıp onlarla takılmanı öneririm. Basit bir şey gibi gözükebilir ama bir süre sonra kendi tarzını ortaya koyarsın.
    Ayrıca ya şöyle olursa gibi düşünme bunu düşünerek inan bana her şeyden soğursun.

bkz. Sonunu düşünen kahraman olamaz delikanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 12 Kasım 2009; 16:05:06 >
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• Tam senlik,oku da feyz al;

Kendime güvenim yok

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

arkadaş kolay da kız olayını nasıl yapsam bilmiyorum.Reddederse kendime bir daha güvenemem,bir daha hiç bir kızın yanına yaklaşamam diye düşünüyorum.

Dünya üzerinde 1 erkeğe 3 kız düşüyor bu da genel ortalamadır. Tabi burdan benim hakkımı yiyenlere haram olsun vs vs vs.

Öncelikle kıyafetlerini kendi istediğin doğrultudamı alıyorsun yoksa başkaları neden diyemi seçip beğeniyorsun? Renkler aykırıda olsa gidip istediğin kıyafetleri alıp onlarla takılmanı öneririm. Basit bir şey gibi gözükebilir ama bir süre sonra kendi tarzını ortaya koyarsın.
    Ayrıca ya şöyle olursa gibi düşünme bunu düşünerek inan bana her şeyden soğursun.

bkz. Sonunu düşünen kahraman olamaz delikanlı.

tamam hocam.cumartesi bi alışverişe çıkarım istediğimi alırım ama ben insanların bana yaptığı yorumları geçekten çok önemsiyorum.Bu elbise berbat derlerse biliyorum ben o elbiseden soğurum.ama deneyeceğim.kaybedecek neyim var ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapılma Rüzgarıma Sen de Aldanırsın

quote:

Arkadaşlar ben toplum içerisinde söz almaya çekiniyorum.Kesin saçma birşey derim ve komik duruma düşerim gibi hissediyorum ya da bir konu açarım açtığım konuya kimse cevap vermez salak gibi kalırım diye düşünerek hep susuyorum.

biz kardeşiz herhalde
    size baba diyebilir miyim ?

Kardeşine baba mı dersin hep

İşte rahat ol böyle çekinme diyeceklerinden.Şimdi tam anlatamamış olacağım ama başkalarının düşüncelerini umursama diyorum.Yani şu şekilde umursama.Her zaman başkalarının fikirlerine saygılı ol ve başkası, özellikle de yakın arkadaşların veya sevdiğin kişi senin için kötü bir şey diyorsa da kendi kendine düşün bu kötü yönünü ve gerçektende sende bu kötü yönünden rahatsızlık duyuyorsan kendini düzeltmeye çalış.Ama şimdi biri sana "senin söylediklerin hep saçma sapan şeyler, senin bir işten çaktığın yok" falan diyenler olursa hiç takmadan devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: fazilettin

Böyle düşünceler insanın kurdudur. Bunlardan kurtulmanın yolu ise Namaz'dan geçer. Cenab-ı Hak'ın akıl ve fikir ihsan eylediği tek canlı insan. İradeni kullanmak senin elinde. Karşı cins ile evlenme niyetin olmadığın sürece kafe ve benzeri yerlerde yalnız kalmanız zaten doğru olmaz. Hayırlı akşamlar kardeşim.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• Niye berbat desinler ? Tabi sana çingen pembesi bir şey al demiyorum

Zaten insan doğası gereği zevklidir. Seninde gayet zevkli bir kişi olduğuna inanıyorum. Üstüne oturan senin yakışıklılığını ortaya çıkaran her kıyafet senin için şıktır.

Bende gidip sakalımı düzelttiriyim. İyi günler
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazilettin

Böyle düşünceler insanın kurdudur. Bunlardan kurtulmanın yolu ise Namaz'dan geçer. Cenab-ı Hak'ın akıl ve fikir ihsan eylediği tek canlı insan. İradeni kullanmak senin elinde. Karşı cins ile evlenme niyetin olmadığın sürece kafe ve benzeri yerlerde yalnız kalmanız zaten doğru olmaz. Hayırlı akşamlar kardeşim.

Bu forumda böyle aklı başında adam sayısı az.
  • Niye takıyosun böyle şeyleri en basitinden illa yakın bi kız arkadaşın kanka vardır karşındakinide onun gibi görmen yeterli oldu ki reddetti seni ne olcak niye takıyosun biraz zaman geçsin aradan daha sonra tekrar teklif et genelde kızların günü gününü tutmaz saniyesini bile
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.