Şimdi Ara

Kendime bir uğraş bulmak zorundayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara zaman geçirmek için ne yapacağımı şaşırdım. Futbol maçı olduğunu görünce mesela çok seviniyorum. 2 saati kapattık diyorum iyi.

Bazen hiçbirşey olmuyor ne yapacağımı şaşırıyorum daraltı geliyor.

Tavsiyesi olan var mı? Benim gibi olan var mı tanışıp konuşup birlikte takılabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hearthstone,dota 2,elder scrolls:legends,faeria,shadowverse oynuyorum

tavsiye ederim

onun disinda dota oynuyorum. kitap okuyorum.

yani bos zaman oldurmek kolay onemli olan zamani iyi gecirmek.

Orijinalden alıntı: ediptoker

Kardeş kaç yaşındasın sen, üniversite okul iş vs ne durumda ona göre tavsiyede bulunacağım.
    Üniversite geçen sene bitti. Askerliği yaptım yazın geldim. Mühendislik bitirip işsiz kalanlardan biriyim. Yüksek lisansa ailem sıcak bakmıyor. İşte bulamıyorum. Bana hem hobi hemde kendimi geliştirebileceğim bir alan lazım. Gelecekte işim olabilir. Zevk alacağım sürekli yenilenebileceğim.yapay zeka konusu çok ilgimi çekiyor. Bir film izlemiştim geçenlerde. Bir insanın aynısını çocuk halini yapıyorlardı. Bende başarabilirim yapabilirim ama bilgisayarım yok ve nereden başlayacağım bilmiyorum. Programlama dili hiç bilmiyorum neredeyse.

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Programlama dilleri,çizim/tasarım programları,elektronik benim sana önerilerim.İnternette yüzlerce kaynak var.Özellikle hobi amaçlı elektronik gayet zevklidir
    Meslek lisesi mezunuyum. Biliyorum o zamanlarda çokça elektronik devre vs yapmıştım ama bilgisayar olmayınca insanın araştırası gelmiyor pek.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

evde olduğum zamanlar;

hearthstone,dota 2,elder scrolls:legends,faeria,shadowverse oynuyorum

tavsiye ederim
    Şuanlık bilgisayarım yok hocam. Olsa zaten oyundur çizim programları dır saracam öğreneceğim hepsini dibine kadar da. Bir haftaya belki gelir toplama yapıyorum kargoda ekran kartı vs. Çinden geliyor

Orijinalden alıntı: Döngü10

Şuanlık bilgisayarım yok hocam. Olsa zaten oyundur çizim programları dır saracam öğreneceğim hepsini dibine kadar da. Bir haftaya belki gelir toplama yapıyorum kargoda ekran kartı vs. Çinden geliyor

Hocam o kadar zamanın varsa, israf etme gençliğini, otur ingilizceni geliştir veya Almanca öğren, günde 4-5 saatini versen iyi bir mesafe alrıısn, 5-10 sene sonra geriye dönüp baktığında övüneceğin bir başarın olur
    Sıkılırsan Motivasyon kitabı oku,videosu izle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Myhunter

quote:

Hocam o kadar zamanın varsa, israf etme gençliğini, otur ingilizceni geliştir veya Almanca öğren, günde 4-5 saatini versen iyi bir mesafe alrıısn, 5-10 sene sonra geriye dönüp baktığında övüneceğin bir başarın olur
    Sıkılırsan Motivasyon kitabı oku,videosu izle

Alıntıları Göster
    İnan en çok yapmak istediğim şey kendimden çok ailemi gururlandırmak. Onlar bunu çok hakediyor. Çok anlayışlılar işsizlik konusunda beni hiç sıkmıyorlar ama ben ingilizce çalışma konusunda ilerleme kaydedemiyorum malesef. Ne yapacam bilmiyorum. Hergün gidip kütüphanede çalışsam mı acaba evde olmuyor çünkü hocam

• quote:

Meslek lisesi mezunuyum. Biliyorum o zamanlarda çokça elektronik devre vs yapmıştım ama bilgisayar olmayınca insanın araştırası gelmiyor pek.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Alt yapın ve el alışkanlığın olması işini kolaylaştırır.Elektroniğin temellerini,devre elemanlarınının ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını,board ve plaket üzerinde basit devreleri hallettikten sonra Arduino'yu araştır.Temel mantığıyla C,C++ bilmen fayda sağlayacaktır

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Alt yapın ve el alışkanlığın olması işini kolaylaştırır.Elektroniğin temellerini,devre elemanlarınının ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını,board ve plaket üzerinde basit devreleri hallettikten sonra Arduino'yu araştır.Temel mantığıyla C,C++ bilmen fayda sağlayacaktır

Alıntıları Göster
    Aurdino devre vs. Bunlar hakkında bilgim var biz yapıyorduk ama bilgisayarım olmadığından şimdilik program c+ c++ konusunda elim bağlı malesef. Belki bir iki haftaya bu konu üzerine yoğunlaşabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İnan en çok yapmak istediğim şey kendimden çok ailemi gururlandırmak. Onlar bunu çok hakediyor. Çok anlayışlılar işsizlik konusunda beni hiç sıkmıyorlar ama ben ingilizce çalışma konusunda ilerleme kaydedemiyorum malesef. Ne yapacam bilmiyorum. Hergün gidip kütüphanede çalışsam mı acaba evde olmuyor çünkü hocam

Valla şanslısın hocam, herkesin öyle anlayışlı bir ailesi yoktur, sen yine de onlara güvenip evde boş boş bekleme, dışarı çık iş araştır,bir yerlerden başlamak zorundasın, yoksa evde kendini bitirirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hamza5806

Usta iyi kötü deme meslegine basla yada bir is bul baska türlü zengin degilsen bos vakit doldurmak çok zor
    Zengin değilim vakit geçmiyor malesef. Mesleiğimle ilgili de beleş çalışsam ancak alırlar heralde işçi alan yok hiç ya

Orijinalden alıntı: Myhunter

quote:

Valla şanslısın hocam, herkesin öyle anlayışlı bir ailesi yoktur, sen yine de onlara güvenip evde boş boş bekleme, dışarı çık iş araştır,bir yerlerden başlamak zorundasın, yoksa evde kendini bitirirsin.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle oldu. Yavaş yavaş panik atak olmaya başlıyorum evde. Geçen berberde fenalaştım. Az daha bayılıyordum hocam. Sıkıntı yapıyorum sürekli kendime. Aile açısından şanslıyım cidden,

• Ben gelişimi çok sevdiğim için kendimi her yönden geliştirmeyi tercih ediyorum.

Ya kitap okuyorumdur ya film/dizi izliyorumdur ya belgesel izliyorumdur illa bir şeylerle oyalanıyorum.
    Yazılımcı olduğum için ağırlıklı olarak kod yazıyorum. Kalan zamanlarda yukarıdakileri yapıyorum.
    Bir de spora gidiyorum bu da bir kişisel gelişim neticede.
    Hani hiçbirini canım istemese telefonumda şöyle 20 dakika kadar mobil oyun oynuyorum sonra çalışmaya devam ediyorum.
    Bir şeyler öğrenmek güzel şey

Zengin değilim vakit geçmiyor malesef. Mesleiğimle ilgili de beleş çalışsam ancak alırlar heralde işçi alan yok hiç ya

Alıntıları Göster
    Ne mezunusun

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Ne mezunusun

Alıntıları Göster
    Otomotiv mühendisiyim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.