Şimdi Ara

Kendime bir uğraş bulmak zorundayım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam çalışıyorum öğrenci olsam herhalde 24 saat kalkmam pcden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üniversite sınavına tekrar hazırlanıp gastronomi okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenme-onerisi-kaynaklar-calisma-programi--120127902 şu konuyu incele disiplinli şekilde çalışırsan gayet rahat öğrenirsin olay sadece bu çok tanıdığım kurslara gitti doğru düzgün bir şey öğrenemeden gidip geldiler çünkü disiplin yoktu
  • Kardeşim, bu kitaplardan 1 tane bitir önce zaten farkedeceksin geliştiğini. Hatta kendi kendine ingilizce konuşmaya başlayacaksın. İkinci olarak sen Netflix ten dizi izlerken dile değil altyazıya odaklandığın için ingilizcen gelişmiyor. O kitaptan bir tane bitirdikten sonra Netflixten daha önce izlediğin bir diziyi ingilizce altyazılı izleyeceksin. Aynı zamanda o kitaplardan okumaya devam edeceksin. Bu dediğimi üç ay yap etkisini emin ol göreceksin. Ha birde bütün bunlardan sonra 1 2 ay kadar ingilizce konuşulan bir ülkeye gidersen olayı cilalamış olursun.

Sonrasında ise sürekli ingilizce okumaya ve izlemeye devam et. Atıyorum haber izliyorsan CNN international izle, haber okuyorsan Reuters tan oku. Dizileri ingilizce altyazılı olarak izlemeye devam et.
    İsimlerini bilmiyorum. Ama zannedersem kitapçılarda olması lazım sorarsan yardımcı olurlar. Benim bir arkadaşım bu kitapları okuyarak ve üstüne ingilizce altyazılı dizi izleyerek ingilizcesini çok geliştirdi. Resmi de ondsn rica ettim.

Orijinalden alıntı: ediptoker

İsimlerini bilmiyorum. Ama zannedersem kitapçılarda olması lazım sorarsan yardımcı olurlar. Benim bir arkadaşım bu kitapları okuyarak ve üstüne ingilizce altyazılı dizi izleyerek ingilizcesini çok geliştirdi. Resmi de ondsn rica ettim.
    Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz araştırmaya başlayalım hemen sipariş geçelim başlayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-485A4286F

Yok hocam çalışıyorum öğrenci olsam herhalde 24 saat kalkmam pcden
    aga be.

Kardeşim, bu kitaplardan 1 tane bitir önce zaten farkedeceksin geliştiğini. Hatta kendi kendine ingilizce konuşmaya başlayacaksın. İkinci olarak sen Netflix ten dizi izlerken dile değil altyazıya odaklandığın için ingilizcen gelişmiyor. O kitaptan bir tane bitirdikten sonra Netflixten daha önce izlediğin bir diziyi ingilizce altyazılı izleyeceksin. Aynı zamanda o kitaplardan okumaya devam edeceksin. Bu dediğimi üç ay yap etkisini emin ol göreceksin. Ha birde bütün bunlardan sonra 1 2 ay kadar ingilizce konuşulan bir ülkeye gidersen olayı cilalamış olursun.

Sonrasında ise sürekli ingilizce okumaya ve izlemeye devam et. Atıyorum haber izliyorsan CNN international izle, haber okuyorsan Reuters tan oku. Dizileri ingilizce altyazılı olarak izlemeye devam et.
    Çok yardımcı oldun hayır duamı edicem:D sağolasın

• quote:

Yok iş teklifi değilde bak şu tarz kitaplar var piyasada bunların bir sayfası türkçe aynı sayfanın yanı o sayfanın ingilizcesi. Bu kitaplardan 3 tane bitir. Aynı zamanda Netflix ten dizi izle 3 ayda ingilizcen muazzam gelişir.

Bu müthişmiş. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.