merhaba arakdaşlar. firefox kullanıyorum, uzun bir süredir kendiliğinden açılan pencerelerle boğuşuyorum. bazen ard arda kendiliğinden açılıyor. bazende herhangi bir butona basınca beni farklı bir siteye yönlendiriyor. mesela hastane sitesindeyim "randevu al" butonuna basınca alakasız bir siteye yönlendiriyor, randevu alamıyorum. bankamın sitesindeyim "biraysel" tuşuna basınca yine alakasız bir siteye yönlendiriyor. sanırım reklam yada spy vare, tam çeşidini bilmiyorum böyle bir şey yemişim. formatsız en Garantili bir şekilde nasıl kurtulabilirim.?
audiocu
kullanıcısına yanıt
hocam muhtemelen olmuyacak ama tarayıcıları sill en bastan kur eger olmassa chrome yükle...oda olmassa format istiyor demektir virüs sistem dosyalarına bulastıysa yapacak bişey yok
Bazı forumları açarken yeni sekme de reklamlar açılıyor onun engelleyici arıyor
AdwCleaner kullanın geçenlerde yeğenim dayı birşey oldu diyince baktım 6 tane farklı program kurulmuş dediğim programla temizlik yaptım ancak yinede kalıntıları oluyor tek tek hepsini buldum kaldırdım hâlâ tarayıcıları açınca farklı yerler çıkıyordu kısayollarının üzerine sğ tıklayıp ("C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe") sonraki kısmı silip bütün tarayıcıların eklentilerine baktım belki daha kolay yolu vardır ancak ben böyle başa çıktım