Şimdi Ara

Kendi Üzerinize Olmayan Hatlarınızı Üzerinize Alabilirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
597
Cevap
1
Favori
124.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma takılmışken bir şey daha sorayım vodofone de gprs ten kaynaklanan - kontorlerim var gprsi kapatttım my vodofonedan hattı üzerime alırken bu - kontorler sorun oluşturur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Oluşturmaması gerekir. Eğer problem olursa vodafone shop'ta hemen yükleme yaparsınız zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: emre9110

aklıma takılmışken bir şey daha sorayım vodofone de gprs ten kaynaklanan - kontorlerim var gprsi kapatttım my vodofonedan hattı üzerime alırken bu - kontorler sorun oluşturur mu?

tmam tşk ederim ama - kontorler baya fazla yani 750-800 civarı bişey sorunoluşturursa yükleme yapmam...
  • quote:

O zaman siz direk başka bir şebekeye geçip, tekrar vodafone'a geri gidin. (tabi eğer dönmek istiyorsanız) O zaman - kontörler sıfırlanır.

Çünkü gprs'i de kapatsanız, devir de yapsanız vodafone bu kontörleri sizden tahsil edecektir. (her yüklemenizde)

quote:

quote:

Oluşturmaması gerekir. Eğer problem olursa vodafone shop'ta hemen yükleme yaparsınız zaten.

quote:

aklıma takılmışken bir şey daha sorayım vodofone de gprs ten kaynaklanan - kontorlerim var gprsi kapatttım my vodofonedan hattı üzerime alırken bu - kontorler sorun oluşturur mu?

tmam tşk ederim ama - kontorler baya fazla yani 750-800 civarı bişey sorunoluşturursa yükleme yapmam...

anladım gprs i kapatınca çözüm olmuyo diyorsunuz yani bi 5 kontor atıyım arkdaştan giderse o zman sizin dediğiniz gibi yapayım yada geri dönmem belki avea da kalabilirim...

• 18 yaş sınırı yok değil mi sözleşmede
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

18 yaş sınırı yok değil mi sözleşmede

alt sınır olarak mı?
    üst sınır olarak mı demek istedin.
  • slm, faturalı turkcell kullanıcısıyım, avea nın heryone sınırsız tarifesine gecmek istiyorum. fakat hat peder beyin uzerine kayıtlı. yani once turkcellden hattı uzerime alıp oylemi avea ya gecmeliyim, yoksa pederle avea bayisinine gidip numara tasınmasını isteyip daha sonra hattı uzerime alayım? hangisi daha pratik, boyle bise yapan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...
  • benım arakdasımın adına kullnadıgım guzel bır numaram var..ama arkadasım mezun oldu gıttı..ulasamıyorum..nasıl adıma alabılırım bu mumkunmu..turkcell hat hala turkcellde
  • Hat devirin ücretlerde son durumu nedir?
  • quote:

Avea'ya geçip, hattı üzerinize alamazsınız. Her hat esas ait olduğu şebekede devir edilebilir.

Önce turkcell'de devir yapın, sonra istediğiniz şebekeye taşırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: bugatti06

slm, faturalı turkcell kullanıcısıyım, avea nın heryone sınırsız tarifesine gecmek istiyorum. fakat hat peder beyin uzerine kayıtlı. yani once turkcellden hattı uzerime alıp oylemi avea ya gecmeliyim, yoksa pederle avea bayisinine gidip numara tasınmasını isteyip daha sonra hattı uzerime alayım? hangisi daha pratik, boyle bise yapan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...

tesekkurler
    tekrar bi soru daha sorayım bu devir işlemi hemen gerceklesiyor mu? avea gecmem icin belirli bi sure beklememe gerekiyor mu? fatura falan gelmesini bekleyecekmiyim??

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/duyurular/eksik_belge.shtml?pagemenu=duyurular.eksikbelge

Bu yazıya göre ben avea'nın bu işlemi şu anda yaptığını anlıyorum. Avea kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Müşteri hizmetlerini boşuna aramayın cevap verebileceklerini zannetmiyorum.

bugün avea bayisine uğradım.
    bu hattı ben kullanıyorum fakat kimin adına kayıtlı olduğunu bilmiyorum, kendi üzerime devir almak istiyorum dedim.
    3 ekim 2006 dan önceden beri mi kullanıyorsunuz dedi.
    evet dedim
    eminmisiniz dedi
    2002-2003 yılından beri kullanıyorum dedim ve AYCELL logolu simkartı eline verdim. (ondan sonra sustu artık)
    simkartın üzerindeki numaraları abonelik formuna yazdı.
    kimlik fotokopimi ve adres bilgilerimi aldı 3 tl işlem ücreti istedi. (istemeye istemeye verdim)
    1 haftaya kadar geçiş olur.
    tamamlanıp tamamlanmadığını 500ü arayıp öğrenmeniz gerekiyor dedi.

hat devir işlemi bugün onaylandı ve hat sadece 3 lira karşılığında adıma devir oldu.
    başka bayi 5 lira istedi.

9 şubatta başvuru yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 22 Şubat 2009; 22:07:33 >

• türkcell hala böyle bir bilgi yok diyor.Yazıyı okutuyorum bu seferde öyle bişey olsa bile 26 ytl yi istesende istemesende vercen diyo
  • hat üzerine geçince onay mesajı mı geldi, yoksa müşteri hizmetlerini v.s arayıp mı öğrendin? ben de 2002 yılına ait aria hattımı üzerime aldım ve görevli hat üzerinize geçince onay mesajı gelecek dedi ama mesaj daha gelmedi...

quote:

quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/duyurular/eksik_belge.shtml?pagemenu=duyurular.eksikbelge

Bu yazıya göre ben avea'nın bu işlemi şu anda yaptığını anlıyorum. Avea kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Müşteri hizmetlerini boşuna aramayın cevap verebileceklerini zannetmiyorum.

bugün avea bayisine uğradım.
    bu hattı ben kullanıyorum fakat kimin adına kayıtlı olduğunu bilmiyorum, kendi üzerime devir almak istiyorum dedim.
    3 ekim 2006 dan önceden beri mi kullanıyorsunuz dedi.
    evet dedim
    eminmisiniz dedi
    2002-2003 yılından beri kullanıyorum dedim ve AYCELL logolu simkartı eline verdim. (ondan sonra sustu artık)
    simkartın üzerindeki numaraları abonelik formuna yazdı.
    kimlik fotokopimi ve adres bilgilerimi aldı 3 tl işlem ücreti istedi. (istemeye istemeye verdim)
    1 haftaya kadar geçiş olur.
    tamamlanıp tamamlanmadığını 500ü arayıp öğrenmeniz gerekiyor dedi.

hat devir işlemi bugün onaylandı ve hat sadece 3 lira karşılığında adıma devir oldu.
    başka bayi 5 lira istedi.

9 şubatta başvuru yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 23 Şubat 2009; 1:05:48 >

• Bu konu hakkında herkezden farklı sesler yükseliyo. Turkcell müşteri hizmetleri yok öle bir durum diyo ancak bunu bana söylerken söyledeiklerinin doğru olmadığını kendileri de biliyo. Avea ise eğer kullandığınız hat 3 Ekim 2006 tarihinden önce alınıp aktif hale geldiyse hiçbir ücret ödemeden hattın yeni yasal sahibi olabilirsiniz diyo. Anlaşıla Turkcell bedavadan ücretsiz olarak hat devir işlemine yanaşmıyo. Ama bu benim için çok büyük bir fırsat, benim de hattım başkasının üzerine kayıtlı. Şimdi de kendi üzerime alamazsam birdaha asla alamam, işin peşini bırakmicam. :)
  • Turkcell ekstra'lardan birine geçen hafta açık hat sahibi olduğumu ve kanun uyarınca nasıl üzerime alacağımı sorduğumda, işlemin başladığını ancak ekranın açılmaıdğını ve o nedenle şu an gerçekleştiremeyeceğimi belrtti. Özetle yakın tarihte Turkcell'de de başlayacak gibi görünüyor.

3 Ekim 2006 tarihi kanunla ilgili bir durum mu? Eğer amaç tüm açık hatları kaydetmek ise bence böyle bir tarihin belirlenmesi doğru değil.
  • bungee,
    şu sıkıntı olur mu? turkcell veya diğerleri sahibi olunan hattın yasal sahibini arayıp durumdan onu haberdar eder mi, bir kaç kişiden bu konuda şüpheli şeyler duydum
    turkcell , mesela, üstüne fazla hat açılan kişiyi arayıp, " Kendiniz mi açtırdınız"? diye soruyor
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuGGy

hat üzerine geçince onay mesajı mı geldi, yoksa müşteri hizmetlerini v.s arayıp mı öğrendin? ben de 2002 yılına ait aria hattımı üzerime aldım ve görevli hat üzerinize geçince onay mesajı gelecek dedi ama mesaj daha gelmedi...

dün sabah onay mesajı geldi
  • teşekkür ederim...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tuGGy

hat üzerine geçince onay mesajı mı geldi, yoksa müşteri hizmetlerini v.s arayıp mı öğrendin? ben de 2002 yılına ait aria hattımı üzerime aldım ve görevli hat üzerinize geçince onay mesajı gelecek dedi ama mesaj daha gelmedi...

dün sabah onay mesajı geldi
  • Bilgi için teşekkürler
  • yazının hepsini okumadım ama ilginc bir hadise var bende

Yıl 2002 , O zamanlar İŞBANK AVEA nın hisselerine sahipti.
    İşbankası Adı ARİA olan gsm yayılması için personeline 2 şer adet veriyordu.
    İşbanktaki arkadaşım 1 sene sonra kullanmadığı ve açık olan faturalı hattının kartını bana verdi ve Kullanmaya başladım

Ben de ARİA merkezine faks çektim

"Şu kişideki şu numaranın adıma yapılmasını istiyorum " diye.
    Dilekçe altına da benim ve arkadaşın isim ve adres bilgilerini yazdım.

2 gün sonra hat benim üzerime geçti.
    Ne beni aradılar "sen bu adamın hattını neden istiyorsun kimsin "diye
    Ne de arkadaşımı aradılar "bu şahıs senin hattını istiyor verelim mi" diye.
    Ne isim benzerliği var ne memleket benzerliği.
    O gün bugun görüşünce sorar "Abi sen nasıl aldın benim hattımı üzerine yaa " diye

Halen de kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Şubat 2009; 3:24:39 >

• benim hattım bi telefoncunun üzerine kayıtlı 2006 aralıkta almıştım kimlik yoktu onun üzreine aldım şimdi kendi adıma geçirmem için o şahsa ihtiyacım var mı 2006 ekimden öncekilerin yok denilmşte hattım AVEA
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.