şimdi tam olarak ne oldu.Başladı mı başlamadı mı :S
avea iletişim merkezi'ne gittim hatun böyle bir kanunu ilk defa duyduğunu söyledi ve telefonundan aveamerkezi aradı... ilk önce bir güzel fırça çekti avea.com.tr'de yayınlandıktan sonra mı bizim haberimiz olacak hep diye... sonra konuyu anlattı. karşı tarafta bu yasanın sadece bilgileri eksik olan aboneler için geçerli olduğunu,bazı abonelerin evraklarının kaybolduğunu ve onları tamamlamak için fırsat verildiğini söyledi. avea'nın bu tür sorun yaşayan aboneleri sms ile uyaracağını ve smsi alan abonelerin buna hak kazanacağını söyledi...
ancak açık hat kullanan aboneler için hattı sorgusuz sualsiz üzerine almanın söz konusu olmayacağını söyledi. zaten bu durum fazlasıyla suistimale açık olur her sim kartı gösterenin üzerine hattı yaparsak bu işin sonu gelmez dedi.
geçenlerde konuştuğum 4441500 temsilcisi, açık hattı üzerime devir alabileceğimi söylemişti.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
geçenlerde konuştuğum 4441500 temsilcisi, açık hattı üzerime devir alabileceğimi söylemişti.
herkes söyleyenlere kimlklerinin fotokopilerini yollasın fakslasın onlar hattı siizin üzerine alsın
Bu yazıya göre ben avea'nın bu işlemi şu anda yaptığını anlıyorum. Avea kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Müşteri hizmetlerini boşuna aramayın cevap verebileceklerini zannetmiyorum.
bugün avea bayisine uğradım. bu hattı ben kullanıyorum fakat kimin adına kayıtlı olduğunu bilmiyorum, kendi üzerime devir almak istiyorum dedim. 3 ekim 2006 dan önceden beri mi kullanıyorsunuz dedi. evet dedim eminmisiniz dedi 2002-2003 yılından beri kullanıyorum dedim ve AYCELL logolu simkartı eline verdim. (ondan sonra sustu artık) simkartın üzerindeki numaraları abonelik formuna yazdı. kimlik fotokopimi ve adres bilgilerimi aldı 3 tl işlem ücreti istedi. (istemeye istemeye verdim) 1 haftaya kadar geçiş olur. tamamlanıp tamamlanmadığını 500ü arayıp öğrenmeniz gerekiyor dedi.
Bende Avea hattımı 2006 yılı bir arefe günü almıştım ama hangi bayramın arefesiydi hatırlamıyorum.
Büyük bir İhtimal 2006 dan sonra aldım hattımı.
Babamın Üstüne hat. Şimdi Kendi Üstüme Alamıyacam mı ?
Bu yazıya göre ben avea'nın bu işlemi şu anda yaptığını anlıyorum. Avea kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Müşteri hizmetlerini boşuna aramayın cevap verebileceklerini zannetmiyorum.
bugün avea bayisine uğradım. bu hattı ben kullanıyorum fakat kimin adına kayıtlı olduğunu bilmiyorum, kendi üzerime devir almak istiyorum dedim. 3 ekim 2006 dan önceden beri mi kullanıyorsunuz dedi. evet dedim eminmisiniz dedi 2002-2003 yılından beri kullanıyorum dedim ve AYCELL logolu simkartı eline verdim. (ondan sonra sustu artık) simkartın üzerindeki numaraları abonelik formuna yazdı. kimlik fotokopimi ve adres bilgilerimi aldı 3 tl işlem ücreti istedi. (istemeye istemeye verdim) 1 haftaya kadar geçiş olur. tamamlanıp tamamlanmadığını 500ü arayıp öğrenmeniz gerekiyor dedi.
Abiminde kendi adına olmayan avea hattı vardı. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama hattın yasal sahibi ile irtibat kurmadan hattı kendi üzerine geçirmişti. Yani avea da bu durum daha öncede yapılabiliyordu.
Turkcell'de başladı mı yapan var mı ???
yeni görüyorum bu çok iyi bi haber 2 tane hattım var başkasının üzerine kendi üzerim alayım onları çok iyi oldu
quote:
Orjinalden alıntı: maestro7
Turkcell'de başladı mı yapan var mı ???
Malesef..
turkcell'in haberi yok konudan
Bende bugün bir turkcell bayisinde kartımı nasıl üstüme alabileceğimi sorunca öğrendim 10 yıla yakındır kullanıyom umarım yakın zamanda uygulamaya geçerler.Kampüse geçmem lazımmmmmmm
Konu hakkında bir sorum var.Üzerime olan Avea hattımı 2004 yılında bir başkası üzerine kaydettirdim yalnız kartımı daha önce kartımı kaybettiğim için şu anda kullandığım sim kart yedek.Bu kayıt için sorun olur mu ?
şimdi vodofone hattım babamın üzerine kayıtlı avea ya geçmek istiyorum acaba avea ya geçince hattım benim üzerime kayıtlı olamaz mı bunu nasıl yapabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: emre9110
şimdi vodofone hattım babamın üzerine kayıtlı avea ya geçmek istiyorum acaba avea ya geçince hattım benim üzerime kayıtlı olamaz mı bunu nasıl yapabilirim?
Numaranızı taşıdıktan sonra artık hiçbir şekilde devir işlemi gerçekleştirilemiyor malesef.
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
quote:
Numaranızı taşıdıktan sonra artık hiçbir şekilde devir işlemi gerçekleştirilemiyor malesef.
peki şu an vodofoneda hattı üzerime nasıl alabilirim?
Duyuruyu yayınlayan ilk operatör turkcell olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: ufhouck
turkcell'in haberi yok konudan
turkcell'in açıklaması var ama konudan bi haber olan abone merkezleri de var... 3 turkcell extra ve abone merkezi gezdim,hiçbirinden bilgi alamadım hatta masabaşında işlem yapan arkadaşa internet sitesinden turkcell'in açıklamasını ben gösterdim,o güne kadar görmemişler..
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Babanız ile bir cep shop'a gidip devir işlemini yapabilirsiniz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
quote:
peki şu an vodofoneda hattı üzerime nasıl alabilirim?