Şimdi Ara

Kendi Üzerinize Olmayan Hatlarınızı Üzerinize Alabilirsiniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
598
Cevap
1
Favori
123.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turkcell hala başlamadı mı bu uygulamaya
    haberi olan var mı ya da turkcell numarasını üzerine alan birisi ???
  • çok yerinde bir uygulama
  • turkcell extra'ya sordum ücret yansıyormuş halen daha..
    Avea'da alınmıyormuş dedim öyle birşey olamaz dediler ?
  • ben de 10 küsür yildan beri babamin üzerine kayitli hatti kullaniyorum. forumda bu yaziyi gorunce turkcell musteri hizmetlerini aradim. gorevli bayana kendi web sayfalarindaki bu yaziyi buldurup bilgi almak istedigimi soyledim. orada her ne kadar hic bir maddi yukumluluk olmaksizin devir edebilirsiniz desede bayan surekli ucreti karsiliginda devir olur deyip durdu. bu arada bir kac kez bi sn bekleticem deyip gitti geldi falan. konudan habersiz olduklari apacik ortada. Ayrica turkcell de muhtemelen devir islemleri icin haybeden para aldigindan, kanunu uygulamiyor. neyse sinirlenip telefonu kapattim. konuyu forumdan takip ediyorum artik, turkcellden bir devir yapan olursa, buraya yazarsan sevinirim.
  • ben de bugün bir turkcell extrada sordum halen haberleri yok adamların
  • benim hattıda üzerime almam gerekiyor ama açık hat aldığımız için yapamıyoruz. turkcell i aradım bişey söylemediler hat sahibi gerek diyorlar. nasıl olcak bu iş
  • Arkadaşlar bu olay ile ilgili belkide en fazla çaba sarfedenlerden birisiyimdir, ama anladığım kadarıyla bu ülkede yasa masa hikaye. Yaklaşık iki ay önce hem Avea hemde Turkcell ile defalarca görüşme yaptım ve bayilerine gidip başvuruda bulundum. Daha önce de yazmıştım, Avea ekim 2006'dan önce aktif olan hatlar için devir işlemini yaptığını belirtti. Turkcell'de ise her kafadan farklı bir ses çıktı; bazı müşteri temsilcileri yok öle bir uygulama dedi, bazıları var ama başlamadı dedi, bazı bayiler ekranlar açılmıyo dedi, bazıları ise merkezden talimat gelmedi ama yasayı biliyoz dedi. Anlicanız Turkcell bildiğimiz Turkcell işte. Bende bu konuyu Ulaştırma Bakanlığına bildirdim. Bana Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna başvurmamı söylediler. Dediklerini yaptım, neden Turkcell uygulama yapmıyo dedim, onlar ise daha çalışmalar sürüyo dedi. Daha sonra tekrar Ulaştırma Bakanlığına başvurdum, son başvurudan bu yana yaklaşık 3 gün geçti. Bakalım ne cevap gelecek. AKİM (Ak Parti İletişim Merkezi) aracılığı ile Ulaştırma Bakanlıpına başvurdum. AKİM'deki yetkili bayan çok sayıda bu konu ile ilgili şikayet gelirse değerlendirmeye alabilirler dedi. Sizdehttp://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp bu linkteki başvuru formuna şikayette bulunursanız belki bu iş bir neticeye ulaşır. Örgütlenmeden kimsenin bu yasayı uygulayacağı yok. Eğer şikayette bulunacak olan varsa formu doldururken Başvuru Mercileri bölümünden Ulaştırma Bakanlığı'nı seçin, Başvuru Bilgileri bölümünden de Konu: Telekominikasyon Tür: Şikayet olarak seçin.




  • Operatörler bi haber bu yasadan kimse bişey bilmiyor.
  • Turkcell musteri hizmetleriyle yaptığım yazışma

    Sayın Tekin,

    Talebiniz tarafımızca incelenmiştir.

    Elektronik Haberleşme Kanunu'nun geçici 5 inci maddesi kapsamında son kullanıcıların, "kullanmakta oldukları hatları, bir kereye mahsus olmak üzere verilen süre içerisinde, hiçbir vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülüğe tabi olmaksızın kendi üzerlerine kaydettirmek için ilgili işletmeciyle abonelik sözleşmesi akdetme" hakkı bulunmaktadır.



    Konu hakkında aynı düzenlemede, uygulamaya ilişkin Bilgi Teknolojileri Kurumu'nca belirleneceği ifade edilmekte ise de, henüz ilgili kurum tarafından konu hakkında ikincil nitelikteki düzenlemeler son haline getirilmemiştir.



    En kısa zamanda bu talepleri karşılamak üzere düzenlemeler sonlandırılacak ve siz değerli müşterilerimiz herhangi bir ücret ödemeden 1 kereye mahsus hattınızı üzerinize alabileceksiniz.



    Süreçlerimiz netleştiğinde gerek Turkcell İletişim Merkezleri gerek çağrı merkezimiz gerekse web sitemizden konuya ilişkin güncel bilgileri alabileceksiniz.



    Saygılarımızla,
    TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.

    Sinem Değişmez
    Müşteri Çözüm Merkezi




    -----Original message------
    From: Onur Tekin
    To: TURKCELL MUSTERI COZUM MERKEZI
    Arrived at: 30.04.2009 17:15:47
    Subject: RE: Abone Kayıtlarının Güncellenmesi



    Anlaşılacağı gibi 2. bir düzenleme bekliyorlarmış güya tabi yersen




  • İnsanlar kötüye kullanmazsa ki kullanacaklardır çok faydalı bir hizmet..
  • bende 2005 yılında aldıgım hattımı kendi üzerime geçirecektim 3-4 tane avea bayiisine gittim hiç birisinin bu konda bilgisi yok...
  • avea da 2006 öncesinde alınan hatları galiba uğraştırmadan devrini yapıyorlar. ama turkcell de böyle bir uygulama yok. peki diyelim ben şimdi kullandığım turkcell faturasız hattı üzerime devralacağım hattın kimin adına da kayıtlı ve nerede olduğunu da biliyorum. ama adamla aynı ilde değiliz dolayısı ile beraber turkcell abone merkezine gidip devir işlemini yapmamız imkansız. yani diğeceğim adamın bir dilekçe ve nüfus cüzdan fotokopisi bu devir için yeterlimidir? devri yapan ve alanın farklı illerde olması nasıl bir durum arz eder?
  • hala bi gelişme yok,takmıyolar kanunu :)
  • bununla ilgili olarak turkcell müşteri hizmetlerini aradım.....derler ki 2. maddede belirtilen 'son kullanıcı' tabiri hattın yasal sahibidir, kullanan degil....yani hattın yasal sahibi olup ta çeşitli sebeplerde adı, soyadı , adresi ya da diger bilgileri degisenler 10 kasım 2009 a kadar turkcelle basvurup hatlarına sahip çıksınlar yoksa hatlar iptal edilecektir diyor....

    kısacası bu düzenleme hattın yasal sahibi olmadığı halde kullananların hattı üzerlerine alabilmelerine imkan veren bir düzenleme değil....mesajlardan başta öyle anlamıştım.
  • beklentiler boşamı diyosun yani?
  • öyle gözüküyor.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doganays

    bende 2005 yılında aldıgım hattımı kendi üzerime geçirecektim 3-4 tane avea bayiisine gittim hiç birisinin bu konda bilgisi yok...

    bende 2005 yılında aldığımız hattı üzerime geçirttim avea bayiisi ne kadar olmaz desete aradım avea müşteri hizmetlerini avea bayiside öğrenmiş oldu sayemde şimdi üzerime kayıt yaptırttım. müşteri hizmetlerini arayın daha iyi bilgiyi alabilirsiniz..
  • Bu turkcell para kırmak için yer arıyor. 7 senelik hattımı kendi üzerime alayım dedim. 24 tl ücret istiyor.

    O paraya 3 tane yeni hat alırım be.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

    Bu turkcell para kırmak için yer arıyor. 7 senelik hattımı kendi üzerime alayım dedim. 24 tl ücret istiyor.

    O paraya 3 tane yeni hat alırım be.

    Bana biz almıyoruz (turkcell) devlet vergi olarak alıyor dediler acaba doğrumu
  • Zaten adamlarında vergisini biz ödüyoruz. Soy bizi turkcell.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.