Şimdi Ara

Kendi Üzerinize Olmayan Hatlarınızı Üzerinize Alabilirsiniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
597
Cevap
1
Favori
124.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlasalar artık, şu hattımızı üstümüze alsak
  • Bugün avea ya gidip başkasının üzerine olup da yıllardan beri benim kullandığım hattı Telekomünikasyon kurumunun "ABONELİK KAYITLARININ GÜNCELLENMESİ" kararı gereği ücretsiz olarak kendi üzerime geçirmek istediğimi ve hattın 2006 yılından önce kullanıma açıldığını söyledim.

Bunun üzerine görevli sanırım merkezi aradı ve sonra bana dönerek böyle birşeyin olduğunu fakat henüz onaylanmadığını, onaylandıktan sonra işlemin gerçekleşebileceğini söyledi. Onayladığını nasıl öğrenirim diye sorduğumda "ya müşteri hizmetlerinden ya da herhangi bir avea bayisinden belli aralıklarla sorup öğrenebilirsiniz" dedi.

Nasıl bir saçma iş anlamadım. Telekomünikasyon kurumu bir karar çıkartıyor, uygulamanın ne zaman sona ereceği belli ama başlangıç tarihi muallakta. Bence karar kamuoyuna açıklandığından itibaren yürülüğe girmeli ama GSM operatörleri işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar.

• Turkcell de yeni dönemde deneyen var mı bu uygulamayı benimde 1 hattı üzerime almam gerekli ücret önemli değil ama asıl hat sahibi farklı ilde yani iletişim merkezlerine sadece kişisel olarak başvuru yapsam bu uygulamadan yararlanabiliyormuyum?
  • yok bnde gittim bugun 30 tl ödedim turkcele

icraat yerine paso kelime yapıyor bunlar. Allah ım yokmu soyle müşterisini düşünen kandırmayan kazıklamayan bir operator
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_aga

yok bnde gittim bugun 30 tl ödedim turkcele

icraat yerine paso kelime yapıyor bunlar. Allah ım yokmu soyle müşterisini düşünen kandırmayan kazıklamayan bir operator

ben 30 tl yi vermeye razıyımda hattın asıl sahibi olmadan yapabiliyormuyuz bunu öğrenmek istiyorum aslında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı

quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_aga

yok bnde gittim bugun 30 tl ödedim turkcele

ben 30 tl yi vermeye razıyımda hattın asıl sahibi olmadan yapabiliyormuyuz bunu öğrenmek istiyorum aslında...

malesef kardesim hat kimin üstüneyse onla birlikte gitmen ŞART.

görevliye dedim abi imza gerekiyorsa ben atarım hat sahibinin yerine. SONUCTA BABAMIN ADINA KAYITLI. yok olmaz falan filan küfür saya saya gittim babamıda götürdüm.

hat sahibinin yaptıgı tek sey imza atmak.

ama gidecegin yerdeki görevli kafa adamsa hat sahibi olmadanda olabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 16 Temmuz 2009; 0:11:34 >

• Bilgilendirme için sagol . benim açımdanda güzel olucak bu uygulama
  • Bende geçen gittim sordum hattı üzerime alıcam dedim 30 liraydı galiba para ve hat sahibiyle gidip devir işlemlerini yapıcakmışız
  • Hat sahibi ölmüş ise ne yapılır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar61
    Hat sahibi ölmüş ise ne yapılır?

Arkadaşlar, bir arkadaşımın kullanmakta olduğu hat annesinin üzerine kayıtlı. Fakat annesi uzun bir süre önce vefat etti. Bu durumda hattı kendi üzerine nasıl alabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trahald

quote:

Arkadaşlar, bir arkadaşımın kullanmakta olduğu hat annesinin üzerine kayıtlı. Fakat annesi uzun bir süre önce vefat etti. Bu durumda hattı kendi üzerine nasıl alabilir?

vefat belgesi, veraset belgesi gibi şeyler ile gitmeniz gerekiyor...
    en iyisi müşteri hizmetlerine danışınız.
  • quote:

bazı belediyeler gibi gidin ölüden imza isteyin demesinler
  • son 1 ay kala başlarlar artık
  • bende açık aldığım Tcell hattımı geçirmek istemiştim kabul etmemişlerdi. sonra simkart kayboldu e üzerime olmayınca çıkartamadım da. iptal oldu haliyle. şimdi bu başlarsa kafayı yerim
  • dun bir vodafon müşterimin kontor kaybı problemi vardı
    musteri hizmetlerini aradık ve sizin hattınızın bilgileri eksik cepshop a giderek 12 tl karşılığında
    hattı uzerinize alın yoksa hattınız bir kac gun içinde kapanacaktır dediler.

ben dedim my vodafone den baktığımızda ilginç bir isme kayıtlıdır bu sahsı getirmeden
    nasıl hattı uzerime alacam. kendisi bizim soylediğimizi soyleyin yapacaklar

demekki bu işleri biz soylesek yapılmıyor ama onlar istedimi oluyor
  • Bugün bi avea bayisine gittim kanundan haberi var eylül ortası gibi işleme koyacaklar dedi büyük ihtimalle.
  • Bir tane Turkcell bir tane de vodafone eski hat var dı üzerime olmayan onları üzerime alırım artık sorunsuz.
  • Hala neden başlamadı bu uygulama?
  • ben dün müşteri hizmetLeriyLe görüştüm kontörLü hatLarda 2006 yıLından sonra aLındıysa sadece kimLiğinizi götürmeniz yeterLi dediLer.Bayiye gittim, hattı üstüme aLmak istiyorum dedim kimin üstüneyse onun kimLiğide oLmaLı dedi , müşteri hizmetLeri iLe konuştum deyince , tamam ozaman kart yanınızdamı 22TL ücreti var feLan demeye başLadıLar.H.sonu oLduğu için yaptırmadım.P.tesi yaptırıcam.
  • 2006 yılından öncemi sonramı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.