< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kemik kırılması ve spor hakkında genel sorular

-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle geçmiş olsun. Bu dönemde bacak çalışmaya ağırlık verilebilir. Kardiyo yapılabilir. Onun harici dinlenmek en mantıklısı ama salondan uzak kalmak psikolojik bir savaşa dönüyor salonda bi eleman vardı kolunu sakatlamıştı tek taraflı pressler yapıyordu salondan ayrı kalamıyordu
. Tek taraflı press ve açış egzersizleri yapabilirsiniz anca o da çok mantıklı olur mu bilemem.
Vücudu dinlendirip, esneme odaklı egzersizler yapmak iyi olabilir. 2 ayın sonunda geri dönüşte sizin için iyi olabilir. Zaten 4 yıllık bir antrenman geçmişi var. Belli bir seviyede kas kalitesi oluşmuş durumda. Büyük bi kas kaybı yaşamanız söz konusu olmaz geri dönüşü ve toparlaması çok çabuk olur.
Diyet bozmanız su tutumuna sebep olacaktır illa ki ama ondan kurtulmanız kolay olur sizin için. Yağlanma durumunuz biraz vücut tipinize de bağlı tabi. Ama epey bir geçmiş ve disiplin var sizi zorlayacağını sanmam. İçinizi ferah tutun bence.
-
Haftada 2gün bacak 2 gün abs+ kardiyo diye bir program yaptım kendime, üst bölgeye pek giremeyeceğim gibi bir süre kabullenmekten başka çare yok hocam sağolasın yorumun için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki birilerine bilgi verir, umarım yaşanmaz ama bu tarz bir şey yaşayanlara tecrübemi paylaşmak istedim.
Boksör kırığı yaşadıktan kısa bir süre sonra tekrar başladım idmanlara, amazon.de ' den spor aksesuarları kutusu sipariş vermiştim bir kaç yıl önce, ,içinden bileğime sarabileceğim cırt cırtlı bir ekipman çıktı, ucunda da çelik halka var. Onu bileğime takıp elim yerime bileğimi kullanarak bütün çalışmalara devam ettim aynı şekilde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X