Kemal Kılıçdaroğlu: "Dünyaya sesleniyorum, seninle; teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde rekabet etmeye geliyoruz. Ey dünya! Sen de 3 Aralık'ı bekle!" ![]() “Kemal Kılıçdaroğlu:
"Ey dünya, seninle rekabet etmeye geliyoruz. Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, hayvan haklarında, iyi olan her şeyle rekabet etmeye geliyoruz. Ey dünya sana da sesleniyorum. Sen de 3 Aralık'ı bekle diyorum."” https://twitter.com/bpthaber/status/1597550959387095041?s=20&t=wQd4A9BLVjEP5AeawHL0qgyaw 73 yaşında adamsın koltuğa yapıştı kaldı |
Kemal Kılıçdaroğlu:DÜNYAYA SESLENİYORUM

-
-
SADECE DÜNYA DEĞİL EVREN SANA SESLENİYOR ADAY OLMA !!!!!
-
Resmen adaylığı açıklayacak
Burda CHP'liler ise tıpış tıpış gidip oy verecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kısmı gaza gelip Zafer Partisi'ne oy verecektir.
-
Kk bile seçim kazanabilir maalesef o kadar kötü vaziyet
dünyayı geçtim uzaylılar bile yalvarıyor aday olma diye. umarım öyle bir hata yapmazsın kemal dede
-
Dünya:ben ne alaka?
-
ne diye seslendin dedem ya mansur yavaşı acıkla aday olarak kenara cekil
-
CB'de KK, MV'de Zafer tercihi de mümkün olabilir.
-
Gılıçdar bi git hadi
RTE'ye diktatör diyor kendisinin bir gram farkı yok.
6lı masa bunu nasıl destekliyor aklım almıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)youtube
G.O.R.A.’yı şimdi de radyodan dinlemeye ne dersin? Radyo Komedi sadece bir tık uzağında! http://karnaval.com/radyokomedidinle GORA - Uzaylılar Tarafından Kaçırıldım Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Özkan Uğur, Rasim Öztekin, Şafak Sezer, Erdal Tosun, İdil Fırat, Cezmi Baskın, Engin Günaydın Yönetmen: Ömer Faruk Sorak Yazarlar: Cem Yılmaz Yapımcı: Necati Akpınar, Nuri Sevin, Gökhan Tuncel Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Uygulayıcı Yapımcı Şirket: Böcek Yapım Kurgu: Mustafa Preşeva, Çağrı Türkkan Müzik: Ozan Çolakoğlu Sanat Yönetmeni: Bahattin Demirkol Kostüm Tasarımı: Canan Göknil, Fırat Çete, Gülümser Gürtunca, Tolga Dinç, Nihan Şen Ses: Erkan Altınok Kast Direktörü: Harika Uygur Kanala Üye Olun: http://goo.gl/rq6Yqlhttps://www.youtube.com/watch?v=oBJjjvBAAhY -
Ee ne olacak 3 Aralık'ta? Herkes bir tarih veriyor bu millete, bekle diyor. Ortada bi bok olduğu da yok. Ben de spesifik bir tarih veriyorum 3 Ocak'ı bekleyin. Niye mi? Hiç. Bir şey olacağından değil öylesine işte, bekleyin. Ne olacak yani ömrünüz hep bir şeyleri beklemekle geçmiş, bunu da bekleseniz ne olur yani.
Hocam gaza gelmelik bir durum yok. Açık açık söylüyoruz, Mansur aday olursa Mansur'a oy vereceğiz. Çoğu Zafer'li aynı görüşte. Bizim partiden çıkmayan adaya oy vermeyiz kafasında değiliz. Mesela ben Özdağ'ı Mansur'dan daha çok severim ama ikisi aday olursa sırf muhalefet tek yumruk olsun diye yine Mansur'a veririm (Zaten Mansur çıkarsa Zafer aday çıkarmayacak). Gidip ısrarla kırmızı çizgilerimizi aşan aday çıkarırlarsa oturup da niye oy vermiyorsunuz diye ağlamasınlar.
Ne? CHP harici bir partiye mi oy vereceksin? Demek sen de aktrollsün haa
-
Ne yapılan arabayı destekler, ne savunma sanayiini destekler, ne askerlerimizin teröristleri vurma tezkeresini destekler, ama lafa gelince eeeey dünya sen kimsin yeaaa. Eeeeeyyy uzay bekle bizi uzay. 3 aralıkta milli bayrak ipimiz göklerde.
-
up
-
kıçına giyecek donun yok hala araba maraba diyon.
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- cumhurbaşkanı ölürse yerine kim bakar
- 25 yaşında hakim olunur mu
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- tcg akhisar
- paramount plus türkiye
- togg ortakları
- skoda elroq
- 2024 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X