Şimdi Ara

Kelebekler Vadisi mi , Kabak Koyu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaz tatili için bu iki yer arasında kaldık.

Görüşleriniz nelerdir, nereyi tavsiye edersiniz ?

• ölüdeniz'de konaklayın. Kabak koyuna tekne vs ile geçersiniz. Kelebekler vadisini tavsiye etmem, hiçbir halt yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

ölüdeniz'de konaklayın. Kabak koyuna tekne vs ile geçersiniz. Kelebekler vadisini tavsiye etmem, hiçbir halt yok

Cevabın için teşekkürler dostum. Peki ölüdenizde ne tarafında konaklayalım ? çok geniş bir yer. Tavsiyen var mı ?
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ölüdeniz caddesi üzerinde majestic otel'de konakladım. Harika bir konukseverlik, kahvaltı çok güzel. Belcekız plajına yürüyerek 5dk, ölüdeniz tabiat parkı'na 15dk yürüme mesafesinde. Aşağıdaki linkte ölüdeniz tatilime ait notlar var. Tüm detaylar orada ;)

https://forum.donanimhaber.com/fethiye-oludeniz-tatil-notlarim--119458205

• kabak dedin beni benden aldın kanka. Ama denizi dalgalıdır kabağın ben şahsen pek keyif alamadım denizinden sana tavsiyem aracın varsa eğer katrancı koyu var milli park adı altında geçiyor. Çadırın varsa oraya kurup arabanla ölü deniz, kabak, kelebekler vadisi, saklıkent kanyonu gezebilirsin çok muhteşem bir tatil yaparsın. Katrancı koyunun denizi gene güzeldir. Dalga vs yok biraz kirli sadece. Eniyi sahil zaten ölüdenizde.

• Biraz araştırma yaptıktan sonra ölüdenizden rez. yaptırdım :) diğer yerlerde güzelde denizi için pek iyi şeyler söylemiyorlar senin gibi. denizi köpüklü, yosunlu, ölü arı dolu vs.. :) .... bu sebeple fethiye/ölüdenizi tercih ettik...

Şurda denize girmek paha biçilemez :)

Kelebekler Vadisi mi , Kabak Koyu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 21 Mayıs 2017; 16:11:5 >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Çok isabetli bir karar vermişsiniz hocam.12 adalar tekne turuna da katılmanızı tavsiye ederim.Fethiye merkezden de Ölüdeniz'den de var sanırım tekne turu.Yine kelebekler vadisi tarafına da tekne turu mevcut ama ben pek sevmedim o tarafı.Görmeyi tercih ederseniz katılabilirsiniz.Aracınız varsa Baba Dağı'nda güneşin batışını mutlaka izleyin, korkunuz yoksa yamaç paraşütü yapabilirsiniz Ben katılmadım ama bu sene gitmeyi düşünüyorum jiplerle safari yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen haftasonu faralya'da kalmalı tatil yaptım, oturup kitap yazmayı düşünmüyorsanız önermem
    Ölüdenizde konaklayın, kabak'a gidip gelirsiniz bir gün
    yamaç paraşütü süper, şiddetle öneririm.
  • Bana kimse KELEBEKLER vADİSİ demesin tam anlamıyla leş bir yer oraya harcadığım zamana acıyorum.Geçen sene gitmiştim.Hiçbir özelliği yok..
    ...Belki adı gibi kelebeklerin olduğu ürediği bir dönemde gidip onlar görülebilir ona birşey diyemeyeceğim ama onun dışında tam bir hayal kırıklığı
  • bu ikisi arasında kesinlikle kelebekler vadisi. Kabak koyu saçma sapan bir yer. hiç bir işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgenc -- 24 Mayıs 2017; 17:52:37 >
  • Fethiye Ölüdeniz de mutlaka tekne turu yapın şahanedir benim tekne turunda en sevdiğim yer Soğuksu diye bir yer vardı tekneden denize atlıyorsunuz kıyıya her yanaştığınızda deniz biraz daha soğuyordu kaynak suyunun denize karıştığı bir yerdi
  • Kabak koyu nasıldır arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Bir de denizi nasıldır çok derin mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.