Arkadaşlar odama akşam hava karardıktan sonra kelebekler doluyo ama bunlar bildiğiniz kelebek değil mutasyon geçirmiş bunlar duvara kafa atıp sonra bana kafa atıyolar bende haliyle pancereyi kapatıyorum(perdeyi kapatınca pek bişey değişmediği için) bu seferde sıcaktan ölüyorum. Bazı sakinleri de perdede duruyo ama onlarda perdeye s.çıyomu nedir anlamadım kahverengi bi iz vardı başta şimdi yavaş yavaş siyaha dönüyo bunu nası çıkarıcam(duvardada var)
Bende biraz Haşarafobi varda
banada kafa atıyor manyaklar ah bi teker teker gelseler
Kafamı atıyolar ZZzz.
Kafana çarpıyolar uçarken
edwird in yan ürünü olmaya çalışıyor sanırsam
Bizim üni.de kaldığımız evde de birsürü vardı.. Allahtan tatile girdikte kurtuldum
arkadaşın makinasıyla çektim iğrenç yaratıklar
quote:
Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!
Bizim üni.de kaldığımız evde de birsürü vardı.. Allahtan tatile girdikte kurtuldum
Heh evet abi aynısında 8 tane falan düşün sırayla kafama çarpıyolar sanki taarruza geçyolar. Gecede uyutmuyo mazoşist piskopatlar hala duvara kada atıyolar
al gazete patlat bi tane nolcak
quote:
Orjinalden alıntı: utkuakın
quote:
İyi poz vermiş ama
Ölmüyoki abi çakıyom üstünde bateri çalıyorum yok banamısın demiyo duvara çarpa çarpa sanki kitin tabakası gelişmiş
güve o kelebek değil gerçi ne farkeder ismi güve olsa onu da bilmiyorum
quote:
güve lan bu
Nıhahahahaha.. Çok güldüm ya..
Allah seni Edwırd a bağışlasın emi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme