Şimdi Ara

Kedim sürekli bağırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedim 1.5 yaşında bombay cinsi kedi. Annesi yillar once bahçeli bir evde otururken cama pati atmıştı ve onu içeri almıştık. Hamile kaldı 3 tane doğurdu. Apartman dairesine taşınmak zorunda kaldık. 3 yavru ve anaları da geldi. Maddi ve manevi olarak artık kedilere bakamaz olduk. Sahiplendirmeye çalıştım ama 2 ay boyunca telefon bile çalmadı. Bizde hepsini malesef o eski bahçeli eve bıraktık.

Bir gün gittim onları görmeye. Siyah olan bombay kedisi açlıktan ölmek üzereydi. Onu geri getirdim. Bizimle kalmaya başladı.

1.5 sene geçti aradan işte.

Son 2 3 aydır gündüzleri sürekli bağırıyor hayvan. Ne uyku uyutuyor ne bişey. Neden bağırdığını cozemiyoruz. Kuru maması suyu onunde. Tuvaleti de temiz sürekli değişiyor. Bağırdığı zaman gidiyorum yanına hemen yerde yuvarlanmaya başlıyor. Kızana gelmedi biliyorum daha once yaşadım 2 kedide kızan olayını.

Artık çıldırtmaya başladı. Kediyle aramızda iyi. Genelde kucakta yatar bizimle arası iyi yani. Asla ve asla ısırmaz. Oyun oynarken ısırırsa hemen yalamaya falan başlar ısırdığı yeri. Pati atmaz tırnak atmaz öyle bi kedi ama bu bağırışları artık çıldırttı buraya yazmak zorunda kaldım. Ne yapmamız lazım ?

• kedi kısır değilse iyi gözlemlemen lazım. Ya ilgisizlikten yada dışarı çıkmak istiyor, gezip gelmek istiyor.
  • hastadır.hemen veterinere götürün
  • kediniz erkekse ve kısırlaştırılmamışsa bu normal. Kısırlaştırıldığında rahatlıcak ve eskisi gibi oyun oynıcak.
  • Canı sıkılıyor, ilgi istiyor.. Çözümü yok, arkadaşta alsan yanına yine senden ilgi isteyecek ve bağıracak.. Maalesef bende de durum bu şekilde..

Bağırmak çözüm olmadığında gürültü yapabilecğei ne varsa onlarla gürültü yapıyor evde..
  • Dışarı çıkma isteği var mı? Eve koku bırakıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Kediler çok ilgi isteyen hayvanlar. Benim kedim de eve geç gittiğim zamanlar hırçınlaşıyor ve beni pencerede bekliyor resmen. Kapıyı açınca öyle bir sevinçle koşuyor ki sağa sola... Sizin kediniz de sizden ilgi bekliyor benim kanaatimce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.