Şimdi Ara

KEDİM KUSTU VE GARİP SESLER ÇIKARIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim 2.5 yaşında Dişi Tekir bir kedim var. 2.5 aylıkken sahiplendim. O günden bugüne dek hiçbir aşısını veteriner bakımını aksatmadım. Veteriner hangi tarihte hangi aşıyı dediyse sürekli yaptırdım. Ayrıca kedi kısır.

Yalnız son 3 aydır Hem Hem şehir değişikliğinden dolayı veterinere götüremedim. Son 4-5 güne kadar da anormal bir şey yoktu. Son 4-5 gündür kedim günde 1 kez civarı Hapşırıyor. Dün gece de evde kusmuş sabah kalktığımda farkettim. Ama tavırlarında vs bi gariplik yoktu. Az önce de sanki tıkanmış gibi hıh hıh diye sesler çıkardı. Bu durum bi 2-3 dk sürdü sonra normale döndü.

Yarın ilk iş veterinere götürüp göstereceğim , bulunduğum yerde akşam - gece açık veteriner yok. Şuanlık herhangi bir şey yapmam gerekir mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• Veterinere götürdünüz mü? Ne dedi veteriner?

Ara sıra dışardan ot getirin yesin, bağırsakları için iyi gelir. Malt vermeyi de aksatmayın. Kusarken hırlama sı normal. Bazen bizimkiler su içtikten sonra da hırlıyır, tıkanıyor nefes almıyor su içerken, her zaman değil bazen oluyor..

Acizane tekir dayanıklı bir kedi dir, çok fazla veterinere götürmeyin aşı için.. İç dış paraziti kendiniz yapın.. Yılda bir kuduz o da yolculuk için karneye işlenmesi için. Evde yaşıyor dışarı çıkmıyorsa başka aşıya gerek yok. Bırakın biraz doğal yaşasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer rutubet - toz - böcek ilacından etkilenebilecek bir ortam var ise evde , Astım krizi tutabilir.Çok sık olmasa da ara sıra tekrarlayan bir durum olabilir.
    Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi taze otu eksik etmeyin.
  • Ben bir ara çok araştırma yapmıştım genelde ilgi görmedği zaman yapıyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.