Şimdi Ara

Anne kedi ölü yavuyu ne yapar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, soruma internette cevap bulamadığım için sizlere sormak durumunda kaldım.
    Bir hafta önce dedemin 3. kattında ki evinin balkonuna bir kedi yavruladı. 4 adet yavru bırakıp gitti. Yavrulardan biri ölü doğmuştu onu aldım diğerlerinin yanından. Bir kaç saat sonra anne gene geri geldi.
    Şuan hergün gidip anneyi hem kuru, hem yaş mama ile besliyorum. Her gün suyunu tazeliyorum. Fakat bu gün bir şey dikkatimi çekti. İki yavruyu sürekli süt emerken veya uyurken görüyorum fakat 3. yavruyu göremiyorum. Anne beslendiği için artık her gittiğimde balkonda, yavruları ile kutunun içinde. Bu gün biraz daha yakından bakmaya çalışınca saldırdı hatta.
    1) İlk sıkıntım şu, eğer yavru ölmüş ise anne kedi ne yapar. Ölüyü ordan alıp başka bir yere götürür mü yoksa ölü orada kalıp çürüyüp mikrop yayar mı? Kutunun içini katiyen göremiyorum, anne çok agrasif, yemek verirkende bazen atak yapıyor.

Hazır başlık açmışken bir kaç sorum daha var;

2) Evde kedi besleyebilecek bir insan değilim, o yüzden şuan ki amacım yavruları balkonda en azından 2 aylık, güçlü kuvvetli hale getirip sahiplendirmeye çalışmak. Sahiplendiremezsem de üzülerek sokağa salmak olacak o konuda da şöyle endişem var, 2 aylık olana kadar kuru mama, yaş mamaya alışan kedi sokakta yaşayabilir mi?

3) Ev 3.katta, anne kedi sanırım ağaca tırmanarak gelip-gidiyor ama yavrular 2 aylık bile olsa annenin geldiği yerden gidemezler. Çok ince bir dal, kediler balkondan atlayıp kendilerini yaralarlar mı?

Cevap verebilirseniz çok sevinirim, ayrıca ,İzmir içi sehiplenmek isteyen olursa da haberleşebiliriz, şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.